Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz Napfénysüti #33900 üzenetére
Nem, ez egy magyar oldal volt, együtt emlegették a napiszarral, kb. mint konkurenciát.
Megvan: puruttya! Ott láttam pár ilyet. Fogyókúrának jó volt az oldal, mert ha benéztem, utána nem sok kedvem volt enni.
(nem elsősorban a képek, videók, sokkal inkább a közönség miatt)Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
rétisün
veterán
válasz beleszólok #33902 üzenetére
igen, a puruttya (extrém), később durczimurczi ( ) lett belőle, de aztán már az is megszűnt jó régen.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
beleszólok
senior tag
Baleset, biztosítók...
Páromat nem egész egy hónapja gázolta el egy autós.
Két héttel később jött ki a biztosítós felmérni a kárt, lefényképezte a biciklit, sérült sisakot, csomagtartót stb., feljegyezte a kárigényt.
Tegnap kaptunk egy e-mailt, iratpótlás címszóval.
Kérnek valami kék-sárga nyomtatványt, meg küldtek egy két oldalas PDF-t, hogy aláírva küldjük vissza, valamint küldjük el a rendőrségi jegyzőkönyvet.Aha... kék-sárga - sohasem volt autónk, azt se tudjuk, mi az. Na mindegy. Majd a fiókban. Ja, a legtovább nyitvatartó fiók is 18:00-kor zár, esély sincs egy dolgozó embernek bejutni. (jó, én el tudok menni, de azért ez szerencsére nem általános). Mindegy, ezt még elintézzük valahogy... ja, mégsem, mert a károkozó aláírása is kell rá, az meg valahol vidéken lakik... de ha szépen megkérjük a biztosítót, majd elintézik valahogy.
A rendőrségi jegyzőkönyvet jó, ha 90 napon belül megkapjuk, mert ha a mentősök nyolc napon túli sérülésként jelentették le, akkor bűncselekményként kezelik az ügyet és jóval tovább tart. Addig meg a biztosító nem foglalkozik érdemben az üggyel, nemhogy fizetne.
Ja... a PDF... teli olyan kérdésekkel, amikről halvány fogalmunk sincs. Pl. helyszínrajzot követelnek, féknyomokat is feltüntetve... Mennyi volt a megengedett max. sebesség a helyszínen? (na erre kíváncsi lennék: úttesten átvezetett kerékpárúton most mennyi a maximum és kinek annyi? )
Párom momentán ott tart, hogy inkább kukázza a biciklit, ha nem javítható pár ezer forintból, mint hogy a biztosítóval gyötörje magát. (nem tudni, hogy mennyire sérült az első villa, a váz és a hátsó-/támvilla)
Mindehhez egy olyan ügyfélszolgálatos csajt fogtam ki, akire ha személyesen beszélünk, valószínűleg ráborítom az asztalt.
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
törölt tag
válasz beleszólok #33904 üzenetére
Ezen a biztosítós dolgon én is túl vagyok, márciusban történt a baleset, augusztus végén kaptam meg a határozatot, de úgy kellett kikönyörögnöm. Nekem még egy árajánlatot is be kell szereznem, de szerencsére bringaboltos segít, illetve a bringa eredetiségét is igazolnom kell. Csodás dolgok vannak ezeknél.
Nekem is kellett rajzolni helyszínrajzot meg minden ilyet, nekem még rendszám, se semmi nem volt meg, mert a rendőrök nem adtak helyszínen jegyzőkönyvet, így név/telszám alapján nyomozta le a biztosító, hogy ki az ürge.
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
-
ígyvanferi
addikt
válasz beleszólok #33897 üzenetére
rotten.com is ilyen volt.
-
beleszólok
senior tag
Káposztásmegyer délkeleti sarkában, a buszvégállomás magasságában elgázoltak ma egy biciklist(úgy másfél, talán két órája). Nem tudja valaki, hogy mi történhetett?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tekertem ma egy 60km-es kört emelkedőkkel fűszerezve. Vicces volt mikor váltottam volna lejjebb és nem volt fokozatom de megoldottam azért. Lehet nem műszakcsere és 6 óra alvás után kellett volna nekivágnom de már nem bírtam ki.
A nyeregnél egyre inkább érzem hogy cserés lesz alighanem névnapomra meglepem magam egy jobbal.Ma sajnos megvolt nekem is az új géppel az első autós konfliktusom. Egy ház udvarából kikanyarodó suzukis
papa nem adta meg az elsőbbséget és olyat kellett satuznom hogy a hátsó kerék rendesen csúszott. Még jó hogy figyeltem pedig ez már a túrám vége felé volt Fehérváron.Més que un club!
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Pár napja írtam a villámmal kapcsolatban, most is ezzel kapcsolatban, az első fék nem illik fel a villán lévő pm felfogatásra...nagyobb a villán a 2 felfogatás távolság mint a féktesten...ha jóltudom 203as tárcsát fogad ez a villa alapból...na...itt a kérdés..adapterezni ezt lehetne? erről a gondról lenne szó. A fent lévő tárcsa 180as....
Vagy fékcsere? Újabb fékek felfogatásának távolsága eltérne a Hope M6 Ti-tól?
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz ---Lasali--- #33911 üzenetére
IDe NEM a tárcsával a gond..írtam, és direkt fotóztam h világos legyen; a villán a PM felfogatás szélesebb távolsággal bír mint a féknyereg. ÉS mivel 203ashoz van "alapból" a 888nak ezért adapterrel sem megoldható sztem.
Idézem is """az első fék nem illik fel a villán lévő pm felfogatásra...nagyobb a villán a 2 felfogatás távolság mint a féktesten."""De 1kérdést megér.
[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz ---Lasali--- #33911 üzenetére
Jah és az a hope nál nem is 203 hanem 205 nem?
-
Jester01
veterán
Dinnyésnél találkoztam egy Robi nevű fehérvári bicajossal, nem innen valaki?
Jester
-
nagyúr
-
Apollo_21
addikt
válasz ---Lasali--- #33914 üzenetére
Faxa...ezt eddig nemis tudtam h nem PM kompa...
Mondjuk külön remekhír h a táblázat felsem sorolja a Marzo 888as villát..csak a Monstert és társait...
Esetleg az ahhoz való még jó lehet, kérdés megéri a kísérletezgetést...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Jester01
veterán
-
nagyúr
válasz Jester01 #33918 üzenetére
Én fél 4-kor indultam Fehérvárról Lovasberény-Nadap-Velence-Gárdony-Pákozd-Fehérvár irányba.
Egy irányba mentünk, akkor szerintem nem találkoztunk.
Megálltam az új agárdi kilátónál:Tegnap vettem egy ilyen mezd a Decathlonban ma már ebben tekertem végig: MC 300
Nekem nagyon tetszik, jól szellőzött nem izzadtam bele. Szerintem ennyi pénzt röhögve megér.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Jester01
veterán
-
nagyúr
-
Apollo_21
addikt
válasz ---Lasali--- #33922 üzenetére
Közben rámkacsintott a szerencse, találtam itt Budaörsön hírdetésbe egy fox 40 adaptert ami esztergáltatva lett...feltettem, első blikkre úgy tűnik hogy tuti lesz, márcsak a 203as tárcsa beszerzése és okés!!!
-
TSanya
aktív tag
válasz Napfénysüti #33919 üzenetére
Tiéd a képen legközelebbi gép?
A kantáros nadrágot nem vetted meg a Decathlonban végül?
Én hétvégén megtekintem a kínálatot.Picit más: használ valaki kerékpározáshoz hátizsákot?
Ha igen, van valami ajánlott tétel? Ugyanis amivel jelenleg munkahelyre tekerek az nem erre kitalált cucc, kellene valami kisebb méretű, amiben azért 1-2 doboz söröcske elfér a nem sok helyet foglaló cuccaim mellettÜdv:
S -
beleszólok
senior tag
válasz Napfénysüti #33919 üzenetére
Ha olyan, mint amit én vettem négy éve, akkor bőven. Csak én nem szeretem a fekete cuccot ha biciklire ülök. Nem elég feltűnő, kukásmellényt meg nem szeretek hordani.
-
TayRol
nagyúr
válasz beleszólok #33925 üzenetére
-
TayRol
nagyúr
válasz Jester01 #33927 üzenetére
najó, akkor legyen kék, és rövid ujjú.
-
nagyúr
-
TSanya
aktív tag
válasz Jester01 #33927 üzenetére
Van itt jobb tulajdonság is, pl. : Hőszigetelő hatás : A minimális védelem.
Ez valami google fordító szint, vagy mi?
(#33931) beleszólok
Én pont Dunakeszire készülök vasárnap, meglátom, mi lesz.
Valami rikító színűt keresek én is, mert ma is hazafelé tekerve úgy éreztem, hogy világítanom kell, mert simán kihajtanak elém az autósok, pedig csak 17:30 körül járt az idő, szóval még nem igazán voltak korlátozottak a látási viszonyok.Üdv:
S[ Szerkesztve ]
-
beleszólok
senior tag
válasz Napfénysüti #33929 üzenetére
Hát én Dunakeszin néztem, még szezon elején és már akkor is csak fekete volt ebből.
A 7-8000Ft-osokból volt más színben. De az a nekem nagyon bejövős, rikító sárga és zöld már nem létezik.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
Apollo_21
addikt
válasz ---Lasali--- #33932 üzenetére
Régebbi van még az elöző villával...egyelőre, holnap tekerek előszőr az 888 beszerelése óta
Viszont amit sajnálok hogy a sima stucnim nem fér fel Pedig az eladó aztmondta h egy Stab Deluxe-ba volt ugyh bármibe elég hosszú a nyak, na úgylátszik nem Eladni sajnálom mert oversize kormányokat fogad, 50mm hosszú, 50es emeléssel + ba még illik is a kormányhoz
Ez idén Március 15. De holnap friss képek, persze ha lehetőség van a topicot "összeképezni"Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
borix
őstag
Acél kazettatestre mennyire ajánlott az alu tartóbakos fogaskoszorú?Bemaródás milyen mértékü?
-
nagyúr
-
borix
őstag
válasz ---Lasali--- #33936 üzenetére
Köszi az infot.
-
D.Orion
veterán
Ráakadtam megint egy "olcsóbb" akció kamerára. Mobius Actioncam Itthon 30K alatt szerezhető be, ebay-en 20K+posta, én free shipping-et nem találtam. Hangfelvétele is jó, és éjszaka világosabb, mint a GoPro.
szubjektív
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz ---Lasali--- #33937 üzenetére
Igen, sajna a villa becsúszó az kapta az okosságot... amikor elkezdett ilyen lenni..elvittem egy itteni boltba, miután kihoztam 1-2hónapra rá lett ilyen..garipapír nemvolt hogy igazoljam h ők bták el..ezért is cseréltem, még mükszik szépen az új tulajnál is. Csak direkt a feketére anodizált becsúszói miatt vettem énis
A 888-ra jobban ügyelek, és csak papíros szervíz beavatkozást fogadok el. Én tanuló hibám, ez van(#33935) Napfénysüti
4éve került 389e-be Ekkora épült egybe, használható állapotúvá vált..akkoriban egy hayes stroker ryde volt rajta nem a Hope + gyári volt a kerékszett-je azis Nova agyakkal qr20 elöl 135x10es csavaros hátul, de single track felnikkel dt küllőzéssel És 1évig készült, külön-külön vállogatott cuccokból
A vázon és kerékszetten kívül mindent újjonan vettem hozzá.Azóta eltelt az a 4év..most "szülinapos" ezért kapott egy Dhx 5.0 200as szemtávú hátsótagot+a 2008as Marzo 888-ast Jelenleg ráfordított összeg szervíz meg szerelés nélkül 7számjegy felett, ebből cirka 150levonható a Hope javára..mert megvettem 2éve, de elkellett adjam mert széthullott a jobb fékkar..most fél éve pedig újra vásároltam 1et rá
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Egy gyors kérdés srácok: komoly hogy a bringás nadrág alá nem kéne semmilyen alsónadrágot felvenni?
Més que un club!
-
Solad
addikt
válasz Napfénysüti #33941 üzenetére
Komoly bizony
Holnap Bükk 110 túra 1500m szinttel. Kicsit korai még egy ekkora túra úgyhogy szurkoljatok hogy ne haljak meg az út mellett egy árokba dőlve.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
D.Orion
veterán
Komoly igen.
De tényleg az. Van aki itt a topikban is hord alatta valami 100% pamut varrás nélküli alsót, de ezek alá elvileg nem kell.Solad: Szép lassan és mindenképpen hosszúban(valami vékonyabb, ne termoban) menj. Erdőben nem lesz meleged délután 3ig.
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz D.Orion #33943 üzenetére
Mindenképpen túratempó, olyan öt óra alatt szeretném letudni.
A ruházat kérdése még mostanáig nem dőlt el. Alul tuti a rövid, felülre gondolkodom hogy mi lenne a jó (alapvetően nagyon nem vagyok fázós, simán mászkálok télen rövidben).
Valószínűleg viszek egy bringás esőkabátot, aztán ha hegyről jövünk lefele az megfogja a szelet, egyébként pedig rövidujjú mez.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
TayRol
nagyúr
No mindegy, én hordok.
-
nagyúr
-
gergo5991
őstag
térd ortézisben lehet aludni, vagy inkább nem ajánlatos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest