Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz beleszólok #33280 üzenetére
Akkor nézd meg milyen pályák voltak 1990 és 2000 körül.
Ha neked ez nem is igazán extrém, akkor hajrá, lehet rajta nyomatni.
Életbiztosítási lapon azért még időben érdemes lenne megnevezni valakit kedvezményezettnek.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz beleszólok #33283 üzenetére
igen, downhillről
még mindigMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz beleszólok #33300 üzenetére
Átlépheted 10 km/h vagy 10%, ezen mai napig vitáznak. Traffipaxok rendszerint +15 + 18km/h-ra vannak beállítva szabálysértési határnak.
Apámat büntetteék már meg előzéskor gyorshajtásért 90-es táblánál 101-el, pedig még a fotón is látszott, hogy indexel, ekkor tért vissza a sávjába.
Épp ezért írtam a 140-et, mert egy ennyivel haladó autót se 130+10 km/h (tehát 140-el) , se 130+10%= 143 km/h-val nem tudsz érdemleges távon megelőzni egy 140km/h-val haladó autót
vegyük 15 méternek a kerülési távot, ez esetben
(A): 140 km/h (B):141 km/h esetén durván 54 mp-ig tartana
(A): 140 km/h (B):143 km/h esetén durván 18 mp-ig tartana
Egyik sem ideális időtartam egy előzésre.A biztonságos előzés maximális időtartama a szagértők szerint ≤ 9 másodperc
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
PS7A
tag
válasz beleszólok #33317 üzenetére
Nem valószínű. Bringás, betétes a gatya. A nyergem pedig középen kivágott típus. Papíron nem kéne megnyomjon.
-
PS7A
tag
válasz beleszólok #33321 üzenetére
Anno egy Decathlonos gatyámnál a varrás nyomott, de ezzel tényleg nem volt ilyen gond.
Ezzel a nyereggel mentem már 280-at is egy nap alatt. Ott már volt gond, de inkább csak az átizzadt betét dörzsölése miatt. Erre jó a vazelin vagy egyéb krémek.
Na mind1, azért köszönöm, remélem elmúlik pár nap alatt. -
törölt tag
válasz beleszólok #33359 üzenetére
átengedem a gyalogost az zebrán, megadom az elsőbbséget, elengedem a buszt a kamiont, ha gyorsabb, de pl. ha nincs keresztforgalom, nem állok meg a pirosnál. Van felelősségbiztosításom, hordok sisakot, jobban ismerem a kreszt, mint az autós ismerőseim. Ennyit rólam. De ha egy csávó elcseszi és nem, hogy visszahúzódna a szaros kocsijába, hanem nekiáll pampogni, annak nekimegyek.
Többieknek írom, hogy volt már esetem 120 kilós 185 centi magas béemvéssel, én 175 centi vagyok és 60 kiló. De ha beleszaladok egy ilyenbe és elvernek, az már az én bajom.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz beleszólok #33359 üzenetére
Nem küzd semmilyen pszichés gonddal , csak allergiás arra ha fölöslegesen kötekednek.
Értelmes emberhez méltóan próbálja kerülni a balhé kialakulását, de van egy szint amikor már nincs rükverc.Annyi az egész, hogy higgadtan próbálja csillapítani az ellent szóval, de ha megütik, akkor nála nincs anyázás, lökdösődés, csápolás a levegőben, hanem nekimegy és lerendezi. Utána felsegíti, aztán megy tovább minden a rendjén. Szóval nem egy pszichopata hannibal lecter, csak következetes abban hogy mit enged meg egy vadidegen tahónak, főleg ha nincs is igaza
Mondjuk ha iszik, akkor ez a konkrét határ nem érvényes, akkor valóban orosz rulett vele kötekednimaummamut -nak pedig ez esetben igaza volt, nekem csak a rendezés módja nem volt szimpatikus.
Én voltam qrva nagy darab (130kg fölött) és hozzá kifejezetten erős is, az is igaz hogy sok balhém méretemből adódóan nem fajult el , de mindig inkább az okos enged, szamár szenved alapon intéztem a dolgaim[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz beleszólok #33364 üzenetére
Láttad a legutóbbi youtube-os sikersztorit a Dózsa Györgyön? Ma is egy bmw-s direkt behúzta a busz mellé, hogy véletlen se tudjak elmenni, persze eltudtam, de van néhány ilyen önkéntes rendőr, aki azthiszi, hogy neki kiváltság az úttest, mert megbírt venni hitelre egy autót.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz beleszólok #33363 üzenetére
A súlyzózás egész más téma, attól, hogy valaki erős még nem feltétlenül tud bunyózni.
Nekem is van egy régi cimborám, thai box-ol már vagy 20 éve. Thaiföld-et is megjárta, A-s meccsei voltak, ami azt jelenti, hogy minden szabad, könyök használata is, nincs védő felszerelés, ráadásul a Thai box hazájában, ahol nem ritka, hogy hullaként húznak ki a ringből. Egy jópofa srác aki nem igazán kötekszik és ránézésre úgy néz ki mint egy "hülye gyerek" 60 pár kiló és 170 centi körüli, saját szememmel láttam, hogy széttetovált, 120 kilós izomagyakat combozott le úgy szórakozóhelyen hogy sírva fakadtak, persze ott sem ő kezdte. De mindig betalálják mert kis hülye gyerek kinézete van és azért nem egy ijedős fajta.
Én is edzegettem vele, amikor a combosokat mutatta, csak épp hogy odatette a lábát, de mintha egy vascsővel b@sztak volna combon, meg se suhintotta. Arról nem is beszélve, hogy úgy rúg fejbe egy 180 centi magas embert, hogy pislogni nincs ideje. Amint megrogyik meg a térd és a könyök, ha egy ilyenbe vagy akár csak hasonlóba belefut maummamut kolléga, akkor szerintem egy életre elmegy a kedve a verekedéstől.
Mindenki csak addig ugrál ameddig nagyon csúnyán el nem verik, ezt már sokszor tapasztaltam.
Egy másik ismerősöm is mindig keménykedett szórakozóhelyen, egyszer az egyik arc elővett egy baseball ütőt a csomagtartóból és úgy megcsapkodta hogy bordái törtek, meg az alkarja úgy, hogy össze kellett csavarozni. Azóta kenyérre lehet kenni.És akkor még a szurkálós cigányokról nem is beszéltem. nem tudhatod kinél lapul ott egy kés, amit nem szarozik használni sem.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz beleszólok #33368 üzenetére
Polót mezt énis mosni szoktam egy használat után de annak ált. csak izzadság szaga van.
-
glacious
addikt
válasz beleszólok #33447 üzenetére
Ha jelzik neked, hogy megelőznének és azután lelassítasz úgy, hogy behúzódsz középre, akkor duplán szabálytalan vagy. Nem voltam ott, nem láttam a helyzetet, de a leírás alapján ez történt.
Nem teljesen a kerékpárral foglalkozó téma, csak azért off
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz beleszólok #33457 üzenetére
Ha dudál egy rövidet, én sem szoktam felháborodni, minek?
Ha hosszan dudál, akkor tényleg bsza meg akit gondolok, mert a sok tuskó bele nem gondol abba, hogy a 120 decibeles duda nem ugyanolyan a szigetelt kocsiszekrényen belülről, mint 2 méterre egy bringán ülve[ Szerkesztve ]
-
hegyimorc
senior tag
válasz beleszólok #33484 üzenetére
Monti és outi kategórián belül is van többféle, egymással egyáltalán nem kompatibilis pedál. Persze árulhatnák úgy, hogy szabadon választható és benne van az árban. Nekem is jobb lenne, ha egy új cipőhöz alapból járna stopli is.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Cathfaern
nagyúr
válasz beleszólok #33519 üzenetére
Az nem az egyszerű húzásra vonatkozott, hanem arra, hogy egyenletesen a pedál minden állásában fejtesz ki rá nagyjából egyforma erőt mind a két lábbaddal egyszerre. Ha az két hét alatt összejött, akkor nagyon tudsz valamit
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/, eladó SteelSeries Arctis Nova 7P: https://hardverapro.hu/apro/steelseries_arctis_nova_7p_4
-
imyourfriend
őstag
válasz beleszólok #33575 üzenetére
24 órás vérnyomásméréshez is úgy volt hogy nekem kell elemet vinnem, majd mikor elmentünk és bekalibrálták a vérnyomásmérőt kiderült hogy nem kell feltenni de azért ott volt a 4 ceruzaelem a zsebemben. Mondjuk személy szerint megértem, bár ez egy apró dolog amit levesznek az egészségügy válláról.
-
torzo
őstag
Szabályellenes mind2, de a második nagyon durván. A radiológiai labornak kötelessége a CD-t biztosítani ingyenesen. Korábban, amikor rtg filmre kellett fotózniuk, az film nagyságától függően 2-3 k-ba is került a rtg labornak, amit aztán 10 évig őrizniük kellett, utána begyűjtötték, mert az ezüstöt visszanyerték a felvételekből.
Az archiválás most is kötelességük, de engedélyezett a digitális módszer, ha OK a többszörös biztonsági másolat.
Na most, ehhez képest a kb 100 Ft-os CD egy nudli, szóval menjenek a sunyiba! Ha az ÁNTSZ-nél panaszt tesztek, a labort jól megbüntetik és jogosan, mert az OEP finanszírozás ezt a bagatell tételt bőven fedezi.[ Szerkesztve ]
-
torzo
őstag
válasz beleszólok #33578 üzenetére
Elemet sincs joguk kérni. Benne van a finanszírozásban. Másrészt mi a francnak nem vesznek tölthető akksikat? Persze egy időben volt arra példa, hogy a kedves beteg ellopta az akksit, volt, hogy a műszert is.
Az az emlegetett rengeteg rtg felvétel simán elfér egy db CD-n. Egy koponya MR vizsgálat több ezer képet jelent, az is gond nélkül ráfér egy CD-re.Remélem, nem lett nagy baja a párodnak és talán már meg is gyógyult.
-
Zola007
veterán
ez azért vicces, mert a normális Holterek manapság saját akkusak
CT / MR vizsgálat eredményét pedig a kórházak közötti hordozhatóság miatt kötelesek kiadni CD-n
röntgent tényleg csak díj ellenében, ez nálunk most 1500 ftelhiszem hogy van a hol így működik, de ez már a fillérbaszás teteje, mert az OEP-ről viszont leakasztanak druván 30 ezret egy egyrégiós CT/MR-ért és ebbe nem fér bele nekik egy 150 ft-os CD? (amit az OEP szintén fizet)
-
deicide
veterán
válasz beleszólok #33682 üzenetére
Hideg ellen fel lehet öltözni, nem lesz kényelmes a sok réteg ruha, de az ízületeket meg lehet védeni. Outizni nem szoktam, inkább az MTB-t nyúzom. De nekem ott van keresztedzésnek a futás/gyaloglás, a téli bringa csak kb 20-30%-t teszi ki a mozgásnak ebben az időszakban.
Hogy a bringának mennyire nem tesz jót, az is csak hosszú távon derül ki, eddig 2 szezon után semmi problémát nem észlelek a bringákon.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
LonGleY
veterán
válasz beleszólok #33682 üzenetére
Az alu MTB-met 6 éve használom télen-nyáron, elég nagy adott testsúllyal, és különben sem kímélő módban. Felőlem aztán öregedhet. És mi lesz, kettétörik a váz, vagy wtf? Nem hinném. A boltos részéről eléggé fura érv ellene...
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
válasz beleszólok #33753 üzenetére
bennem vagy 15-20, csak dombon felfele kb, de hozzáteszem hogy már 4 napja nem tekertem ez most nem tudom előny vagy hátrány lenne, meg egy kis infó aki nézi mit irok, 2 év után sikerült egy MRI térdvizsgálatot kikönyörögnöm az orvostol. Mármint új orvos volt, full kivizsgált és aztán, riszpekt neki, mától imába foglalom a nevét.
-
Zola007
veterán
válasz beleszólok #33766 üzenetére
Ha megtehetném, én is vennék jó bringát, sz.rnám le hogy ki néz burzsujnak.
Pedig én az éven elég keveset tekertem#33768) Napfénysüti : mondjuk millásat nem, mert az tényleg nem tud többet alattam mint az 500 ezres
#33776) Mittu88: eléggé szatír kinézeted van benne az ténye
(#33779) beleszólok: én júniusban zakóztam egyet, azóta még nem sokat sikerült tekerni
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz beleszólok #33797 üzenetére
nekem csak a kis testecském (86kg) miatt érné meg egy jobb kerékszett és váz, hogy erősebb legyen azonos tömeg mellett, de 105 fölé menni szerintem sincs semmi értelme hobby szinten
-
Zola007
veterán
válasz beleszólok #33800 üzenetére
"86? Az mi?"
az pont 55-el kevesebb mint 2011-ben voltam
nyugi, 141 kilóval is elközlekedtem szimplafalú acéllal és mai napig meg van kifűzveMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
LonGleY
veterán
válasz beleszólok #33824 üzenetére
Ez a másik..
-
torzo
őstag
válasz beleszólok #33824 üzenetére
Bringásból sosem lehet túl sok. Én örülök akkor is, ha egyre többször, bizony, be kell állnom a sor végére, mert előzni képtelenség. Nem baj, mondom, legalább ennyivel kevesebb autós sietteti a világ végét.
De integetés akkor sem volt, amikor 13 évvel ezelőtt bringára pattantam. Egyszerűen errefelé, a nagyságos fővárosban ez nem alakult ki. Örülök, hogy Szombathelyen ez másképp van.
Amúgy én mindig megállok, ha veszteglő bringással találkozok, hátha segítség kell neki, és olyankor nekem is nagyon jó érzés, hogy az illető ezt megköszöni, mégha csak pihen is, vagy csak vár valakire.A jövő a bringásoké!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
válasz beleszólok #33865 üzenetére
Pedálra nem kötelező a prizma, sose volt az, ha már itt tartunk...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
törölt tag
Amikor elkap a yard, kifizetem az 50e/piroslámpát. De ugyanígy akkor kívánom, hogy a sárgán átcsusszanó autósokra is szálljanak rá, meg a nagykörúton hetvennel száguldókra is, érdekes mód arra sincs nagyon példa.
-
razzorr
őstag
"Na az ilyen alakok miatt szeretném, ha végre rászállnának a rendőrök azokra a biciklisekre, aki súlyosan sértik a kreszt!"
Az ember élete és testi épsége felülír mindenféle jogi szabályozást. Szóval nem a KRESZ miatt kell nyafogni, hogy ki,mikor és miért nem tartja be, hanem amiatt, hogy állandóan veszélyeztetik (leginkább) az autósok mindenki más életét.
Az a baj, hogy ez az általános felfogás, hogy "bezzeg a paraszt biciklis, gyalogos átmegy a piroson, bárhol az úton keresztben", de ő fogja a telefont és a lakó-pihenő övezetben 70-el hajt, miközben ordít ki az ablakon és dudál, hogy te hogy merészelsz lelépni elé.
Mindenki mással akarja betartatni a szabályokat, magára nézve meg smafu, mert ő a tökéletes.
Beteg egy országban élünk. Csoda hogy itt tartunk mentalitásban és agyi fejlettségben?! -
sanzi89
addikt
válasz beleszólok #33869 üzenetére
Biztos vagyok. Te biztos vagy magadban?
A topikban kb kismilliószor előjött a téma, hogy mi kötelező kerékpárra, és mi nem az. Mindig jön valaki - nem konkrétan ellened irányul a komment, mindig leírom ha ilyen van -, állít valami baromságot, miközben utána se néz annak a tök egyértelmű dolognak, hogy mégis mi kell, hogy legyen azon a nyamvadt bringán. De a szomszédjának az unokatestéve olvasta neten, hogy talán valakit megbüntettek, mert nem pont azt a fényspektrumot verte vissza a prizmája mint ami a KÖHÉM-ben menne van, így jajlesz mindenkinek.
Olvasd el ezeket, tájékozódj és ne terjessz hülyeséget, van elég a neten így is:
Link
Link
Link
Link
Egyébként a pedálprizma benne van, mint ajánlott felszerelés - mint például a sárhányó is ajánlott(!) - de nem kötelező, ergó ezért senkit nem büntethet senki.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz beleszólok #33874 üzenetére
Bocs, én betartom azokat a szabályokat, amikről tudok.
Na látod, ez a baj. Ilyen hozzáállással inkább ne beszélj a szabálykövetésről.
-
sanzi89
addikt
válasz beleszólok #33875 üzenetére
A lényeg. Ha ezek után megbüntettek valakit, akkor éljen panasszal, vagy fizessen, mint a birka. Pont.
u.i.: Várjuk - én legalábbis - a kommented alátámasztását. Ja egyébként hétvégente puszta passzióból szoktam repkedni a hobbitelkünk fölött, higgyétek el. Képet, videót találtok valahol neten róla.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz beleszólok #33880 üzenetére
Miért, a nem tudatos szabálysértés mentesít az alól? (költői kérdés volt)
Inkább tudatosan szegek meg szabályt, mert akkor tudom mire figyeljek, hogy ne legyen gáz.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
válasz beleszólok #33883 üzenetére
Nem várok el semmit senkitől. Csupán annyit kérnék, hogy a jövőben ha ilyen fals infókat terjesztesz győződj meg a valóságtartalmáról, ugyanis, ha én most nem javítottalak volna ki, akkor lehet valakit félrevezet, aki kevésbé tájékozott a témában, ennyi.
Egyébként nem mintha tragédia lenne a pedálprizma, növeli a láthatóságot, nekem is van mindkét bringámon, de ettől függetlenül továbbra sem kötelező tartozék.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz beleszólok #33885 üzenetére
Jah, szegény kamion elejét le kell mosni, mert véres lesz, húú de nagy baja lett a kamionosnak. Aki olyan balfasz, hogy a kamion előtt megy át a piroson az meg is érdemli. De nem ebből áll a pirosozás ezt értsétek már meg, de látom úgyse megy.
-
sanzi89
addikt
válasz beleszólok #33890 üzenetére
Úgy gondolom túltárgyaltuk a kérdést.
-
beleszólok
senior tag
-
törölt tag
válasz beleszólok #33892 üzenetére
Az első pont az nagyon túldimenzionálja a helyzetet, ugye tudod? A másodikhoz csak annyit, hogy aki ilyen vérmérsékletű, az ne használjon "veszélyes üzemet".
-
törölt tag
válasz beleszólok #33896 üzenetére
Figyelj, ha valaki mást veszélyeztet az nekem is szúrja a csőröm, de ha egy bringás vagy gyalogos átmegy a piroson, úgy, hogy meggyőződik róla, hogy nem fogják elbaszni, akkor miattam csinálja.
-
veterán
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz beleszólok #33897 üzenetére
4lol.ru asszem ez volt a címe és egyszer végig is néztem a képeket. Hát brutál kemény ott már tuti páran elájultak volna a látványtól. Mondjuk én fiatalabb koromban voltam kétszer boncoláson így viszonylag jól bírom ezeket a dolgokat de azért na, nem mindenkinek a gyomra tűri ezt.
Més que un club!
-
rétisün
veterán
válasz beleszólok #33902 üzenetére
igen, a puruttya (extrém), később durczimurczi ( ) lett belőle, de aztán már az is megszűnt jó régen.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
törölt tag
válasz beleszólok #33904 üzenetére
Ezen a biztosítós dolgon én is túl vagyok, márciusban történt a baleset, augusztus végén kaptam meg a határozatot, de úgy kellett kikönyörögnöm. Nekem még egy árajánlatot is be kell szereznem, de szerencsére bringaboltos segít, illetve a bringa eredetiségét is igazolnom kell. Csodás dolgok vannak ezeknél.
Nekem is kellett rajzolni helyszínrajzot meg minden ilyet, nekem még rendszám, se semmi nem volt meg, mert a rendőrök nem adtak helyszínen jegyzőkönyvet, így név/telszám alapján nyomozta le a biztosító, hogy ki az ürge.
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
-
ígyvanferi
addikt
válasz beleszólok #33897 üzenetére
rotten.com is ilyen volt.
-
TayRol
nagyúr
válasz beleszólok #33925 üzenetére
-
Solad
addikt
válasz beleszólok #33970 üzenetére
Óó abszolút nem, nem veszem szívemre az ilyesmit
(#33972) anorche1: egy közepes testű keverék Borsodbótán. Hálistennek rendben volt a kutya.
(#33976) szjoci: sajnos ilyesmi nem volt opció. Cimbora mögött mentem, amikor átszaladt előttünk egy halom kóbor macska. Én is hibáztam, mert a macskákat figyeltem, plusz havernak a cyclocrosson jobban harap a fék mint nekem az outin, es a kettő elég volt ahhoz, valamelyest elkapjam hátulról. Leestem/ugrottam a bringáról, és ekkor tépte ki a kutya a néni kezéből a pórázt, és akaszkodott a lábamba.
Kaptam 6-8 öltést a seben belülre a roncsolt szövetekbe, magát a sebet szabadon hagyták hogy tisztulhasson a kutyák szájában leledző baktériumtenyészet miatt.
Hálistennek a ruhát nem harapta át így a fertőzés veszélye valamivel kisebb.No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz beleszólok #34050 üzenetére
Nekem is ez a bajom. Oké tiltsák ki a nagy forgalmú utakról a bicikliseket, de akkor minimum építsenek oda használható kerékpárutat, vagy gondoskodjanak alternatív útvonalról.
Almásfüzitőn is ki vannak tiltva a kerékpárosok, pedig ott megy keresztül az Eurovelo 6. Nyaranta rengeteg turista jár erre biciklivel, velük mi lesz? Majd átmennek a Szlovákokhoz, ott úgyis most adták át a Komárno - Gúta közötti 30 kilométeres kerékpárutat, onnan pedig simán van olyan széles a főút, mint nálunk 3 forgalmi sáv. [link]Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
D.Orion
veterán
válasz beleszólok #34058 üzenetére
A nagy dögnek volt egy elsőbbség adás táblája amit nem vett figyelembe. A piros gép főútvonalon ment.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest