Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
azt hiszem a jövő héten nem lesz sok tekerés részemről (nem mintha e héten mentem volna valahová )
hajnali kelés kizárt, talán este 7-fél8-tól rövid időtartamra.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
jjeahh
nagyúr
válasz jjeahh #300014 üzenetére
Csak az este néztem meg a második részt Netflixes sorozat helyett, ez is legalább annyira érdekes, mint az előző: így készülnek a
foskínaiLún kerekek. Nagyon jól megy a Winspace-nek a szekér, ha ilyen komoly gyárat megengedhet magának. Az is ritka, hogy egy gyártó ennyire közel engedjen átlagjúzert a gyártósorhoz. Ilyen gyárakba általában a mobilt is tilos bevigyék a munkásemberek, többek között azért is, hogy ne fotózhassanak-videózhassanak le semmit bent.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
addikt
válasz ZavaBalazs #300692 üzenetére
Wow, köszi a beszámolót, és persze gratulálok mindenkinek!
Napfénysüti: annak semmi baja nem lehet, csakis user error
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
nagyúr
Balintbaba, mi történt a Wahooval? Már tudni szeretném annak mi a baja.
Més que un club!
-
Ringman
nagyúr
válasz arcitec #300705 üzenetére
az eső nem zavar, az uv-sugárzás és a durva meleg igen (bár inkább 38 fok száraz levegő, mint 33 és párás)
---
ja, az várható, hogy évről évre extrémebb lesz.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Bérelt már valaki a Decathlontól e-bikeot vagy normál kerékpárt?
Bérlésnél csak 1db-ot enged lefoglalni mindenből a kiválasztott áruháznál, tényleg csak egy darabot tartanak mindenből, tehát nem tudunk többen elmenni tekerni? -
Hasaggymeg
Topikgazda
Most még nagyobb dolog, hogy köszönsz mikor összefutunk. ...faxa gyerekek vagytok!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Gyula84
veterán
-
mauimagic
senior tag
válasz -=RelakS=- #300710 üzenetére
Azt nem a Doktorminiszterelnökúrra szokás mondani, mikor egy 2 számmal nagyobb öltönyben, full kevlárban megtekint egy óvodát?
-
lsebestyen
addikt
Gratula és a többieknek is!
-
Ringman
nagyúr
Update - nincs tulfujva
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
attiss66
senior tag
válasz Hasaggymeg #300699 üzenetére
Köszi. Köszi majd az olcsóbb beszerzési forráslinket. Most lehet mondok egy hülyeséget , de az jutott eszembe, hogy megveszek egy ilyen spray-t/mivel nem találkoztam még teflonosban hagyományos olajozóval/, belefújom az egészet egy tiszta olajozó műanyagflakonba/amiben eredetileg nekem pl grafitos láncolaj volt/ és abból lehet a láncszemenkénti csepegtetős módszerrel olajozni. Így teljesen takarékosan tudnám vele olajozni a láncot, mint a grafitossal, ami eredetileg benne volt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
-
-=RelakS=-
veterán
100 fogas hajtóművet valaki?
Ez talán még zoliwrc-nek is feladná a leckétItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Ringman
nagyúr
-
chubby2o6
senior tag
válasz attiss66 #300716 üzenetére
Működhet, csak vigyázz, mert miután telefújtad a műa.flakont, az első fejreállításkor spriccelni fog belőle az olaj.
#300717Hasaggymeg Én már próbáltam vágó-, fúró-, üregelő spray-el, simán át lehet fújni olajozó flakonba szinte veszteség nélkül. Habos lesz, meg kell várni, míg leülepszik, és csak óvatosan megfordítani az olajozáshoz, mert ezerrel spriccel eleinte, gondolom, a hajtógázból is jut olyankor valamennyi a flakonba.
-
-FLY->
őstag
Olcsóbb karbon uti kerekek közül melyik márkákat érdemes számításba venni? Novatec, force?
-
chubby2o6
senior tag
válasz -=RelakS=- #300719 üzenetére
F@sza lehet letakarítani róla a Smoove-ot
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Balus #300721 üzenetére
Nem ugyanaz, a csepegtetős teflonosak (WD40, Weldtite, Shimi, Deca) feketednek, koszolnak.
RelakS...mótvá. [link]
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Kro
tag
válasz attiss66 #300716 üzenetére
Pont ezt akartam én is írni. Csak attól tartok, túl híg ehhez ez a teflonos olaj. De majd jelezz vissza mennyire vált be ez a megoldás.
Más:
Megjött a 2. körös kemalocse mez rendelés (2xl kicsi lett, 3xl a nyerő). Ha valakit esetleg érdekel a 2xl-es [link] dobjon egy üzit. Árához képest tényleg elég jó. Ebbe a melegbe már talán kicsit vastag az anyaga.Megjött az ujjatlan kesztyű is. [link] Legnagyobb méretet rendeltem, hát határeset. Ha beleizzadok művészet levenni. Amúgy rendben van.
Ergon gs1 evo markolat: Pár hete már használom. Sokat javított a komforton, elég jól eltalált formája van, nagyon kézre álló. Anyaga is elég minőségi, masszív, kellemes fogású, kesztyű nélkül is. Montin nem tudnám magamnak elképzelni, de trekking/fitness vonalon ajánlott, főleg annak aki hosszabb köröket is megy.
Vettem egy Lidl-ös kesztyűt is, ez méretben jobb, viszont kicsit vastag a tenyér részen a betét és ott kis csúszkálás alakul ki a rétegek között. Nekem kicsit zavaró.
-
chubby2o6
senior tag
válasz -=RelakS=- #300728 üzenetére
Há' de mekkora má? Mire azt körbekapirgálja...
-
jjeahh
nagyúr
válasz f_sanyee #300718 üzenetére
Attól függ, engem hívogat néha a haverom hajnali tekerésre és a korán keléssel nincs gondom, de a franc akar 6 fokban biciklizni úgy, hogy felöltözni sem lehet rendesen, mert pár óra múlva már 30+ fok van
#300727Kro: vietkong link! Ezúttal óvatos voltam és nem klikkeltem.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
mauimagic
senior tag
Ma nem sikerült korán indulnom, mert 3 órát aludtam...9 után indultam 23 fokban egy alibi zékettőzésre, de 11 után elszállt a pulzus, napon volt hogy 37 fokot mért a Garmin (nyilván emiatt is szar az egész )
43/730, ez se sikerült túl murvásra, volt benne pár 15% körüli emelkedő napon, az odab.szott.
Csináltam lábost:
-
-
dom1n0
senior tag
Hogy lehet birni ezt a meleget?
Tudom, sorrel, koktelokkalKimentem a matraba zekettozni kicsit, 3x masztam meg Matrahazat
65 kili, 1350szint, 20.2 atlag, 188w NP
Es a garmin pulzusov erintkezoi ugy tunik a bo hideg vizet bem annyira komaljak, amikor locsoltam magam 2-3 kor alatt, ott kemenyen felremert vagy nagyon jot tett a viz ,hegynek fel 70-es pulzust mert, a 150-155 helyett.
Osszesegeben jol ereztem magam a bringan, csak kurva meleg volt, 35 fok garmin szerint. -
dom1n0
senior tag
válasz -=RelakS=- #300737 üzenetére
Nemreg csereltem benne, talan 3 hete.
De tenyleg csak akkor csinalta amikor tocsogott a vizben, ahogy parolgott el a viz ugy javult meg. -
jjeahh
nagyúr
válasz dom1n0 #300735 üzenetére
"Hogy lehet birni ezt a meleget?"
Én úgy tapasztaltam, hogy minél jobban lefogyok, annál jobban bírom . Mostanában csodálkozok, amikor a család ducibb tagjai már izzadnak és nem bírják, én meg fázok . Mondjuk gondolom az sem segít, hogy a nyugalmi pulzusom 45 és a vérnyomásom is nagyon alacsony. Ettől még én is szenvedek a kánikulában, csak nem annyira.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
nagyúr
Garmin, Wahoo, Bryton userek! Nálatok is jelzi a térképen a kutakat?
Mostanában kifejezetten csak a térkép van az órámon kirakva, nemis nézek semmi adatot csak pulzust meg pedálfordulatot és ebben a melegben kifejezetten hasznos hogy jelöli a kutakat az óra. Kíváncsi vagyok ez más órákon is így van?Més que un club!
-
flash-
veterán
válasz jjeahh #300739 üzenetére
Azt tapasztaltam hogy tulsulyosan rosszabb mert talán a keringest jobban megterheli, viszont ha edzettebb vagyok akkor eleve jobban viseli a szervezetem, azért gondolom hogy ez a keringesen mulhat leginkabb, amikor evekig nem sportoltam 5perc után a napon kikeszultem, nemhogy még tekerni is, most se olyan jó mint amikor 20kilóval vekonyabb voltam, de tűrhető, a szervezetem azért még pont tűri, főleg ha hideg vízbe tudok menni óránként 🤣
Esetleg az is lehet hogy a hő megszokas a lenyeg, edzel ugye kimelegszel, ezt megszokja a szervezet akkor jobnan birja nemhiába van a Garminban ez a hőalkalmazkodas mérés is 😄[ Szerkesztve ]
-
monster95
tag
Én ma mentem ezt a intervallum edzést délben.Itt is elég meleg van 32-34 fok.Elég jól viseltem a meleget.Mondjuk én elég vékony vagyok 183cm-hez kg. -
arcitec
addikt
Garmin Connect. Itt fel lehet venni a használt eszközöket. A tevékenységet megnyitva
is mutatja. Valamint jobb felső sarok (óra ikon) az eszközök és állapotuk. Oszt, hogy ez valóban azt mutatja, ami a valós állapot pasz, most majd figyelni fogom ...
Illetve akinek akad elhasznált elem tesztelhet ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
f_sanyee
senior tag
válasz Napfénysüti #300740 üzenetére
Garminon látszik a térképen, mondjuk útközben még nem vettem észre, bár a térkép nem is nagyon van elől, csak ha a navigáláshoz felugrik. Előre megnézém mindig hol vannak kutak a tervezett útvonalon.
-
nagyúr
-
Tin
veterán
válasz mauimagic #300732 üzenetére
Nálunk a tegnapi 1-2 órásnak mondott délutáni esőből lett egy hellyel-közzel folyamatos, ma hajnal 2-ig tartó, így ma délelőtt volt vagy 17 fok, meg a Komoot által 4 km/h-snak hazudott szél, ami néhol simán inkább 24 volt. Izzadás így nem annyira volt, a rövid mez ezért legtöbbször behúzva, és megállás nélkül nyomtam le az 52 km-es kört 140 bpm-es átlaggal, 70% Z2-ben (25% Z3, a többi Z1). Oké, ez csak 400m szint volt, de ma éreztem először, hogy azért a sok Z2-es mászásnak valami előnye csak lehet, mert néha ránéztem a Karoo-n a grade-re és a pulzusomra, és meglepődtem, hogy azért ezeket az emelkedőket régebben nem szoktam ennyire "könnyen" venni.
Mielőtt irigykedtek, ez az itteni idő sem jó. Egyfolytában esik, júniusban az éves szokásos mennyiség 2.5x-ese esett le, de ebben az hónapban is... elkezdte múlt szombat este, és csütörtökig ilyen pár óra kihagyásokkal esett. Szerdán volt valami 13 fok. Én meg csak este tudok elmenni 7 után, totál lutri, hogy épp esik vagy nem (most esett).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Itt meleg volt, ma a Balcsihoz gurultam le. Ilyen haverkodós nap lett, kenesei emelkedőn szlovén párral találkoztam, Balatonfőkajártól vissza Polgárdiig meg egy szép Dogmát hajtó sráccal mentünk együtt beszélgetve. Ritkán van társaságom pedig fel tud dobni egy tekerést.
Més que un club!
-
Tin
veterán
válasz Napfénysüti #300748 üzenetére
Ja, ott most meleg van, én is irigykedve néztem a havert a hét közepén a videócsetben, amikor itt a 13 fok volt, és szakadt az eső. Nem panaszkodom, ebben a kicsit szeles 17-18 fokban kifejezetten felüdítő volt tekerni, de az időjárás-előrejelzés teljesen fos, tegnap is egy 2 órás ablakban mentem el, és úgy is esett pár percig, amikor elvileg nem kellett volna. Engem inkább a kiszámíthatatlanság zavar, bár tény, hogy a 35 foknak nem örülnék, mert a sok eső miatt elég párás az idő (itt meg amúgy is minimum duplája a páratartalom az otthoninak). Remélem azért augusztus elején jó idő lesz a Balcsin!
Társaságom nekem kb sosincs, antiszoci vagyok, ahogy az itteniek is Pedig ja, néha jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
rin33
senior tag
TPU belsőt hogyan kell a szelepnél elhelyezni úgy hogy a szelep tövénél a ragasztás ne engedjen el? Szeretem mert könnyű, érzetre olyan az 5 bar mint a 7-8 bar de nagyon bosszantó hogy gyakori hogy 1-2 hónap után kuka a belső emiatt. Szélesebb felniszalag és tubeless felni esetén ritkább jelenség de előfordul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest