Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #300301 üzenetére
jó, de ez gyárilag így van, a másik meg dőlni fog és a középcsapágy is lejjebb megy majd.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
parandroid
félisten
válasz Weareus #300296 üzenetére
“SCHWALBE ONE EVO HS462A 25-559 KEREKESSZÉK KÜLSŐ GUMI (KÖPENY), DEFEKTVÉDETT (V-GUARD), KEVLÁRPEREMES, WHEELSTAR, FEKETE, 215G”
Külső gumi méret26 x 1,0 (25-559)Nem értek hozzá, de egészen biztos vagy benne, hogy ez jó lesz neked?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #300285 üzenetére
Most ez lesz, ha hazamegyek nekiesek lecserélni, meg teló kis szervizt is csinálni.
Hátsó... [link]
Első... [link][ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #300305 üzenetére
Első rossz link.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Weareus
addikt
válasz parandroid #300304 üzenetére
Nem értek hozzá.
Mi a baj vele szerinted?Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
jjeahh
nagyúr
WTB Macro. 2.4", 62mm (!) xc gumi vágás elleni védelemmel 732g, nem rossz, manapság sajnos 800-900g-os súlyokat "szoktunk meg" Kár, hogy eddig az összes WTB termék megszívatott, amit használtam, de azért kíváncsi lennék, milyen.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Ringman
nagyúr
válasz jjeahh #300309 üzenetére
nem semmi, hogy a conti kihoz egy új "aero" gumit 128 (!!!) eurós darabáron: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tin
veterán
válasz Ringman #300310 üzenetére
azapjakaszát
már az 50-60€-s darabárú guminál is úgy érzem, hogy ennyiért azért autógumit is lehet venni, de 128€-ért biztosan lehet
Ezt a gumit láttam több videóban is, hogy a Touron ott volt asszem a Van Rysel bringán, de csak első gumiként, hát na akkor ki veszi meg és teszteli le Z2-ben??
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #300306 üzenetére
[link]
...kicsit nehezebb, kicsit puhább, kicsit bütykösebb, majd meglátom milyen. ...csak barna oldalfalú, ugyebár.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Gabesz87
veterán
Ma - kb. életemben először - csináltam egy kis karbantartást a bicón. Egyrészt a hátsó gumi fordítva volt feltéve, ezt már régebben észrevettem, na most megfordítottam. Továbbá leszedtem a fogaskoszorút, és jól megtisztíottam, ill. a láncot is. Ill. a féket is kompletten cserélem Hayes MX5-re (az elsőt kb 2 hete már megcsináltam, a hátsóra most került sor), ez még folyamatban van. Na de a probléma az, hogy a kerék visszarakása után valamiért borzasztó nehéz tekerni még a legkisebb sebességben is, ill. nagyon xarul fut a lánc, ha a legnagyobb fogaskeréken van, akkor ott le is esik, zörög, szóval valamit nem jól csináltam. Tudtok esetleg ötletet adni, mit kellene megnéznem?
A vége még az lesz, hogy el kell vigyem szervizbe, hozzá nem értésemnek hála Sok videót megnéztem, hogysmint kell, szóval nem csak úgy nekiláttam tudatlanul, de valami félrement. -
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #300315 üzenetére
feketében olcsóbb [link]
#300319 Hasaggymeg
hát akkor nincs sok választásod[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Gabesz87 #300316 üzenetére
Nem a fék súrol? Kónuszos kerék és esetleg elment a hézagolás, ergo elforgattad, ráhúztad a kónuszt? Simán forgatva forog az a kerék? Az, hogy xarul fut a lánc gyorszárasnál megtörténik, kissé utána kell állítani a váltónak is kerékkivétel után.
Ringman...zaszony a dizányer, szerinte így állították össze kjúbék 2021-ben oszt így a tuti...én, színtévesztőként meg labdába sem rúgok a témában.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #300315 üzenetére
Hová jutottál a Race Kingről rövid idő alatt . Ez inkább az én műfajom, szeretem hátul a gyors gumikat, elöl meg az ilyen downcountry-light trail gumikat, mert béna vagyok lejtőkön és kell a plusz tapadás. Nem tudom aszfalton szeretni fogod-e majd, de terepen valószínűleg igen.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #300320 üzenetére
Kerestem fasztrakot előre is csak T7-ben, de barna oldalfalú a bájkinnél nem volt, és mert ott találtam Vredestein Aventurat meg gumiborítást is a 5800 Shimi 105 fvkarra jobbik felemnek így mindent ott vettem, vagyis jobb híján ez lett előre. ...remélem elmegy aszfalton is a terepig.
Race Kinget most is vennék barna oldalfallal és 2,35 szélességgel...ha lenne.🤔[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
Azok a már többször megénekelt csodás zalai utak...
Just a simple Lineman...
-
Ringman
nagyúr
válasz mauimagic #300322 üzenetére
de legalább évekig kitarthat, lásd az s tr-emet
nagy móka lesz szerintem lemosni a vázról a sok defektvédő folyadékot, tegnap néztem meg, hogy sugárban végigcsapta a hátsó kerék defektjénél + az első kerékben is van egy eltömődött lyuk. (erre nem is kellett ráfújnom, bár a 32c-nél a 3 bar is elég nekem)
-
-
mauimagic
senior tag
válasz Hasaggymeg #300301 üzenetére
drága a tej és mivel 3-4 havonta rátöltök...
Én rendszerint elfelejtem. Pont ma reggel mire hazáértem 1 bar körül maradt az első kerékben, most néztem meg, nem volt benne lötty.
Kb 1 éve tölthettem utoljára 60ml körül, úgyhogy a 3-4 hónap szerintem eléggé overkill.Én lusta vagyok szétszedni is, egy hosszú tűvel megnézem a szelep kivétel után, hogy van e még benne lötty, aztán töltök ha kell.
-
mauimagic
senior tag
válasz stickermajom #300303 üzenetére
20-25 évig síeltem, utána túrasíztem. Ég és föld. Ha szoktál off piste síelni, akkor a skimo a te világod.
Irigykedek kicsit, arrafelé vannak komoly havak, biztos lenne egy Armada lécem (is), ha ott enne a fene
-
-=RelakS=-
veterán
válasz A Zéé #300324 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Gabesz87
veterán
Kicsit agyaltam ezen, hogy is kell, de megnéztem a feleségem ugyanilyen Riverside 500 bringáján, hogy fut a lánc, és ugyanúgy csináltam. De holnap azért újra lecsekkolom egymás mellé téve.
#300319 Hasaggymeg:
fék tuti nem, mert még fel sem volt téve, mikor a kereket betettem. Igen, az a gond, hogy önmagában sem nagyon forog a kerék, nem tudom pörgetni. Eképzelhető, hogy jól ráhúztam a kónuszt, mert amikor a gumit akartam megfordítani, előtte az volt a teória, hogy az agyat kellene kiszedni, és ezért lelazítottam. Csak aztán észbe kaptam, hogy de hülye vagyok, elég a gumit leszedni és fordítva feltenni. -
mauimagic
senior tag
Na most lett elegem a műhelypumpákkal való önszopatásból... Egész sokáig volt egy Decás, csak elcsesződött a nyomásmérője. Utána tavaly vettem egy Aldisat, de minek... eddig bírta, össze-vissza mér.
SKS még mindig a favorit gondolom. Melyik a normális, vehető, nem 2 évet bíró modell?
Nem kell, hogy Bluetooth app legyen hozzá, vagy gravel specifikus bullshit, csak olvasható legyen a nyomásmérő, asztkész -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz mauimagic #300327 üzenetére
Én is méricskélés után szoktam rátölteni ha kell, 3-4 havonta szelep ki, valami nívópálca be (pl acél hegesztőpálca) és ha kell a szelepen keresztül 30-50ml megy bele. Utoljára (valamikor tavasz elején) egyikbe kellett, másikba nem, rovabba azt vettem észre kopottabb/öregebb gumi többet átdiffundál, elereszt, aztán a kivédett defektektől, meg gumitól is függhet mennyit veszít. Ez a Speci egy könnyű, vékony mégis robusztus, defektálló guminak bizonyult, ez a harmadik db. defekt, vágás, minden egyéb gond nélkül.
Gabesz87...hézagolast azonnal beállítsd, szorosan hamar vége az agynak!
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
Gyula84
veterán
Na meg is jött fúra, mert 15-25. közé ígérték
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz mauimagic #300332 üzenetére
Nekem 2021 óta ilyen van, összes tyúbleszt ezzel robbantottam rá...sőt, szédszedhető, kenhető a dugattyúja. [link] ...és látom 5 év (!) jótállás is van hozzá.
Gyula84...gratulálok, körhátszelet hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
mauimagic
senior tag
válasz dom1n0 #300333 üzenetére
Nekem van egy ilyenem, auto szeleppel biztosan pontos, mert használom meló végett, viszont a schrader adapterrel mintha túlfújná a gumit...vagy a mühelypumpáim ennyire szarok, nemtom...
-
A Zéé
addikt
válasz -=RelakS=- #300329 üzenetére
Hát néhol tényleg kb. olyan utak vannak, mint az Arenberg...
Just a simple Lineman...
-
addikt
válasz mauimagic #300332 üzenetére
SKS is sz@r, Topeak Joeblow Max HP a nyerő.
Gyula84: hopp, egy csapattárs Sok balesetmentes km-t vele! A nyerget majd meglátod, én lecseréltem. De az mi az a pedál rajta
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
monster95
tag
Sziasztok
Pénteken tervezem kétszer megmászni Dobogókőt.
Olyan ügyben kérem segítsegeteket hogy szeretnék beiktatni közbe egy kis intervallum-ot is.Ti ezt hogy kiviteleznétek? -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dark Archon #300346 üzenetére
Garmint ne felejtsd, az is xar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest