Hirdetés
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz DopeBob #93375 üzenetére
nemám elviszed előlem az apróról az Alfine agyas trekking kerékszettet!
A bowdenvezető hiánya nem akkora gond, persze vérmérséklettől függően... végig zárt házban megy nekem is a bowden, mert ilyen gyárilag, de erre is feltehetsz olyat a váltónak, a másik mellé fogatod, ameddig a hátsó féké megy, utána meg max 1-2 ponton kell rögzíteni a váltóig, de lehet hogy megáll magában.
Fura, hogy ennek sem vízszintes a papucsa, de ettől még jó lehet.
Amúgy a csomagtartót+egyebeket elég könnyű leszedni, ha amúgy a váz jó lenne de olyat keress, amire nem nyomta rá annyira a bélyegét a bevásárlókosaras életérzés Árakat nem tudok, de 1-2 gyártónak volt ilyesmi cucca, amit keresel, egyik talán Cannondale volt...Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ggeleven
őstag
válasz DopeBob #168472 üzenetére
Sajnos most nem hogy nagyobb készlet nincs sehol, hanem konkrétan semmilyen készlet nincs. Deachtlonban, Hervisben full üres minden biciklis sor (legalábbis ahol én jártam BPn). Nincs egyébként különösebben ajánlott kisgyerekes biciklimárka. Ami tetszik és jó állapotban van, azt el kell hozni. Méretet/típust tudsz használt piacról is ellenőrizni. Mi is így csináltuk és én is segítettem másnak méretpróbával (tudva azt, hogy nem fogják megvenni).
Esetleg Intersport egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Ringman
nagyúr
válasz DopeBob #248728 üzenetére
Egy kevésbé terep gumival aszfalton tekerve nem hiányzik az első váltó? Itt mondjuk külön előny a régi váz, megvan a hely a váltónak . Pl a jelenlegi régi bicóm 21 sebességes, egyenes úton kényelmesen tekerve 25-30km/h sebességgel tudok haladni.
rose count solot nézve a 32-11-es áttéttel 80-as pedálfordulattal mész kb 30-cal.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest