Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Második link meg... Ahhoz képest, hogy írja, hogy egyedi építés, egy kicseszett alkatrészt nem volt képes beírni. De az új árát azt beírta, az ilyen kapja be. Sram fékrendszer, nesze ennyi...
A három közül egyedül a Rockrider az amit érdemes megnézni. De az nem 52, hanem 5.2.
Ez egy BTwin Dechatlon-os gép, szóval megvétel esetén az első, hogy az ember elviszi egy szervizbe és átkeneti az összes csapágyat benne. Továbbá nem 2012-es, hanem régebbi váz. Pontos évet nem mernék mondani, jobban utána kell keresni. De a gépen tényleg látszik, hogy alig volt használva.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A gond az, hogy ebben a témakörben nagyon sokat számít az állapot, ami képekről nem, vagy csak nagyon kevéssé mérhető fel. Pl., egy hirdetett gép 80k-ért megéri a képek és a felszerelések listája alapján, de lehet, hogy recseg a monoblokk, repedt a váz, be van rágódva a kormánycsapi, el van csavarodva a villa, stb., és a valós értéke valahol 15k körül állna meg.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Lakott területen kívül és belül is tilos az úttesten közlekedni, hogy ha azzal párhuzamosan kijelölt kerékpár vagy kerékpár és gyalogút található.
Mogyi: Kötelező felszerelés előre fehér v. sárgás szinű lámpa, elől elvileg tilos a villogó. Hátulra piros folyamat v. villogó, plusz prizma, ha a lámpa burkolata prizma, akkor nem kell plusz. Elvileg a földtől max. 90cm-re lehet, de ez már nagyon szörözés. Kerékre ha jót tudom, akkor csak előre kell 2db borostyánsárga prizma. Csengő kötelező, duda nem szabályos, mert az nem csengő, szintén szőrőzés. Plusz működő fék és a lámpákban is legyen elem. Mondjuk nekem rémlik olyan, hogy szigorúan véve. csak a dinamo szabályos.
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
SPD-SL-lel még nem borultam egyszer sem, pedig már 2 éve használom. Közben pedált és stoplit is cseréltem már. 2x majdnem sikerült, amikor valamilyen szúrós bogár.. darázs vagy méh repült a sisakomba és a zümmögés közben gyorsan megálltam, dobtam le a sisakot és még épphogy le tudtam támasztani...
SPD-vel már sikerült eldőlnöm egyet hegyen felfelé a kövek közütt, amikor egy kőnél megorpant az első kerék, elpörgött a hátsó, én meg eldőltem, mint egy krumplibogár Tök lassan történt, de mégsem volt már elég erőm kicsatolni.
Egyébként én elég szorosan állítom a pedálokat, szeretem ha rendesen rögzít. Ha túl finomra van beállítva előfordulhat, hogy kicsatol, vagy kicsúszik a lábad ami elég kellemetlen lehet. Úgy lehet igazán nagyot zakózni. Nekem mikor nagyon finomra volt állítva, mikor még csak próbálgattam a Syncross pedált, akkor kiállásnál húzás közben kicsatolt egyet. Egy hajszálon múlt, hogy nem estem pofára előre a kormányra.
Na utána meg is húztam rendesen....
[ Szerkesztve ]
-
-
ludsimon
veterán
Ma intervalloztam éppen egy ilyen Káposztásmegyer - Megyeri híd - Királyok útja - UVH karikát és csak annyit véltem felfedezni, hogy a Királyok útját még mindig nem takarították, le tiszta sár. Szóval csak sárvédővel arrafelé!
Azért mondjuk ez igen rossz azoknak az üzleteknek amik ott vannak. Egy embert nem láttam a Királyok útján, igaz fél6-kor ki az az őrült rajtam kívül aki fent van szombaton.
undefined
-
Packersbay
tag
-
Mr.Csizmás
titán
-
Sirandrish
legenda
-
Gyufaaa
veterán
Ne is mond! Én is függője vok!
Szerk.: Off vége.
20k körül nézegetem a km órákat. Milyet érdemes szerintetek venni? Vagy mit ajánlotok? A lényeg, vezeték nélküli és digitális legyen, mert agydinamót használok. Eddig ilyet használtam és teljesen meg voltam vele elégedve, ameddig nem jött a dinamó és zavarta be a jelet. Most ezzel szemezgetek, de ha tudtok valami jobb alternatívát szívesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
-
313313
addikt
Nekem a sisak pántja és a fülem hátulja közé szorult be a méhecske túra közbe... Volt is rögtön 15 perces kényszerpihenő, némi Ca és kalóriabevitel mellett...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest