Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toomy
senior tag
válasz lefkosia #130 üzenetére
Tökéletes! Én is ezzel nyomom kb. 2 hete. Egy GARMIN-os mellkaspántom van hozzá és egy WAHOO-s sebesség/pedálfordulat szenzor. Az ANT+ os technológia nagyon megbízható! A több 10 vagy 100 ezer forintos GARMIN cuccok is ezt használják.
A kijelzője is tök jól testre szabható. Nálam a pillanatnyi sebesség, a pulzusom és a pedálfordulat van beállítva.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz lefkosia #1129 üzenetére
Ennyit biztos nem ér.
5-6 dollár ez a verzió, 8-9 ez.Kérdéses hogy mennyire világít és hogy meddig bírja. Én egy nagyon egyszerű napelemes hátsó lámpát rendeltem, működik rendesen, de sajnos nagyon gyengén világít. Legközelebb valami ehhez hasonlót fogok venni.
Harrrr!!!!
-
nagyúr
válasz lefkosia #3801 üzenetére
Urban DH-ból nálam Condor la Plaz a kedvenc. Extreme downhill trail Descenso del Condor in La Paz Bolivia
SOAD19: jó vegyes a lejátszási listád.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Alchemist
addikt
válasz lefkosia #4498 üzenetére
Nemcsak ez az egyetlen Patyomkin-bringaút kis hazánkban, a nagyobb része illethető ilyen jelzővel, akár a többszáz méteresek is.
Valójában persze nem értelmetlen, mert az önkormányzatok csókosai a kivitelezésből meg tudták tömni a zsebüket.Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Sirandrish
legenda
válasz lefkosia #5130 üzenetére
Ez nekem nagyon nagyon drága...biztosan nagyon fasza de én maximum 4-5K körül gondoltam
Vasinger! Komolyan? Há akkor nem is kell, én azt hittem hogy úgy érheti a szél meg minden
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
válasz lefkosia #6184 üzenetére
Az attól függ, hogy a régi vagy az új típus, illetve, hogy a Multi kivitelről beszélünk-e, ami a mellkaspántból és a GPS-ből áll, plusz az IR adapter. Mármint magán az órán felül természetesen. Garis még? Állapot?
Az új változat boltból újonnan 126k. A régit használtan GPS és gari nélkül 50k-ért adják. A G5 GPS újonnan 40k, szal gari nélkül, használtan mondjuk 25, ergo 70-80k-ért reális lehet, ha a mellkaspántnak nincs más baja, csak az elem merült le. (Ha a pánt WIND-es, akkor abban lehet elemet cserélni 1.000-1.500 HUF-ért.)Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
-
ati012
őstag
válasz lefkosia #12786 üzenetére
Szerintem baromi jó ötlet! Bár nem tudom mi tartott ezen 8 évig, picikínaiak 2 óra alatt össze dobják. Sheldon Cooper 10 perc alatt
Előbb utóbb remélem elterjed, az akku kapacitása is megnő.
Lehetne bővíteni azzal hogy a bicikli dinamója töltse akár direktbe, akár indukciós megoldással.Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha motorral taknyál az ember mennyit véd.
De ilyen alapon lehetne egy kezes lábas, ami eséskor mislejn gumibabát csinál az emberből. -
Zola007
veterán
válasz lefkosia #12786 üzenetére
Szerintem jó ötlet [link]
annak tartottam anno is mikor még csak elméletben létezett, de nem gondoltam hogy meg is valósítják.cikk hozzászólásnál megjelent az első idióta fecske is
#12788) Szakbarbár: Szerintem aki ügyel annyira a biztonságára, hogy hord sisakot, annak nem lenne probléma 1-2 hetente töltőre dugni
(#12789) ati012: a pufibaba nem hülyeség, remélem ilyen fullbody légzsák lesz a következő.
Kínaiak lehet hogy megcsinálják 2 óra alatt, de ott üzleti érdek van, szerintem a lányok eredetileg valami diplomamunka révén kezdtek bele. Másrészt meg a kínai magasról sz.rik rá, hogy ha minden 2. hibás. Gondolom téged már jobban érdekelne a dolog ezért nem veszünk ebayről sisakot meg óvszert[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz lefkosia #20021 üzenetére
Csak gratulálni tudok ráadásul sisak nélkül. Én már egy másik bringás mögött is megtartom a 2 méteres követési távolságot. Ezért nem megyek soha szélárnyékban
Egyébként nagy baj nem akkor lenne amikor nekimegy a kamionnak, hanem akkor amikor 120-nál elesik és végigcsúszik az aszfalton.Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
nagyúr
válasz lefkosia #20021 üzenetére
3:19-nél laza az a "pedálból ugrás", annál a sebességnél, azokon a virsli gumikon.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
hoffman_
nagyúr
válasz lefkosia #21206 üzenetére
istenments hogy rosszmájú legyek, de nekem elég gyanús a videó a bácsi mozgása sétálva nagyon merevnek tűnt már, ellenben nagyon komolyan rakja neki, számomra túl kontrasztos. ha tényleg a bátya rakja, amit nem tartok valószínűnek, akkor viszont azt a leborult szivarvégit
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
dqdb
nagyúr
válasz lefkosia #22171 üzenetére
Arra a kérdésre, hogy az árát megéri-e, nem tudok és nem fogok válaszolni. Ami miatt nekem nem annyira tetszik:
1. soknak tűnő számú lyuk, de valójában nem túl jó a sisak szellőzése, feleennyi anyagból illik megoldani manapság ezt
2. nincsen bogárháló
3. a tarkónál nem jön be a kialakítása, túl zárt (de a tekerős rögzítésért ezen az áron jár piros pont)tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Zoli133
addikt
válasz lefkosia #22302 üzenetére
Nem rossz ötlet de elterjedésére nem sok esélyt látok, mert konzumer piacra drága lesz első körben azért mer tnem hiszem hogy olcsó, a másik indok, hogy felsőbb kategóriákban meg pont a kerék tömege az egyik elgkritikusabb dolog így itt megint megbukik. De majd meglátjuk.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
nagyúr
válasz lefkosia #22302 üzenetére
Ezen kialakítás célja a komfort növelése lehet max, mivel minimális rugóutakkal elképzelhető csak a kivitelezés, de akkor már egyszerűbb, könnyebb, olcsóbb egy ballonosabb gumi. Hajtáshatékonyság szempontjából az is érdekes lehet, hogy változik a kerék alakja ide-oda. Mondjuk a jelzett, további felhasználási területeken simán lehet létjogousltsága.
-
anorche1
őstag
válasz lefkosia #28576 üzenetére
Most láttam én is
Nem véletlen hogy már én sem tekerek az út szoros jobboldalán városban, hanem majdnem a sáv közepén, így vagy nagyobb ívben kerülnek, vagy meg se előznek. Tudtommal városban úgysincs szoros jobbra tartási kötelezettségünk.
Remélem kiderül k ivolt ez a köcsög sofőr, és azonkívül hogy kirúgják, még törjék is el 7 bordáját. De hát itt magyarisztánban nem fog kiderülni hogy ki volt, és ha mégis, max kap egy ejnye-bejnyét[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
feka007
veterán
válasz lefkosia #28576 üzenetére
Ezért nem megyek soha az úton, ha nem muszáj, nem érdekel, hogy ott lassabban tudok menni, és az se, ha a proli beszólogat, akármilyen normálisan körültekintően is megyek. Bár nem sűrűn járok arra bringával, de Bp-en oroszrulett bringázni, múltkor előttem csaptak el majdnem egy bringás futárt a bringasávon a belvárosban.. A buszsofőrök meg olyan frusztráltak, hogy némelyik már nem is ember, mint pl. ez se, azokkal mindenhol vigyázni kell.
-
hegyimorc
senior tag
válasz lefkosia #42114 üzenetére
Ha április 1. lenne azt hinném vicc, így meg azt mondom, hogy aki nyitott gyorszárral bringára ül, az megérdemli, hogy beakadjon a tárcsába.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest