Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#169871) kchryss válasza dvids (#169782) üzenetére


kchryss
addikt

Valamit biztos optimalizáltak, mert kikapcsoltam a vsync-et és az eddigi 60-65 fps helyett 70-75 körül ugrált, vagyis átlagban 10 fps-t javult ugyanazokkal a beállításokkal. A betöltésen is javíthattak, mert 10 másodperccel előbb látom a visszaszámlálást mint eddig pedig nem telepítettem újra a játékot és nem töredezettségmentesítettem.

(#169836) @jano_77:
Én programoztam régebben. A wot-nál olyan hibák jönnek elő amit programozó múlttal is nehéz elképzelnem, hogy hogyan sikerül összehozni nekik. Például az hogy tegnap az egész klánunkban senkinek nem volt klán cset míg más klánokban nem volt ilyen probléma az felfoghatatlan, hogy mi okozhatta. Mára egyébként megjavult a klán cset.
Minden jel arra utal, hogy a wg programozói trehány munkát végeznek és a wot spagetti kódon alapszik.
Ezért van az hogy fingjuk sincs miért tűnnek el ingame üzenetek, miért tűnik el a partnerlista néha, miért nincs néha hang és miért nem tudják ezeket a látszólag apró problémákat hónapok alatt sem javítani.

Skill4ltunak például évek óta problémája van a barátlistával: [link]
Több mint 1500 játékos van a barátlistáján. Ezeknek nagy részét nem is fogadta el barátnak hanem a rendszer automatikusan elfogadott neki minden barátfelkérést. Mivel betelt a barátlistája így nem tud új játékosokat felvenni rá, de nála bugos a rendszer és törölni sem tud róla senkit. Szóval most már hosszú hónapok óta se felvenni se törölni nem tud senkit se a barát se a tiltólistájáról. Megkérte a wg-t, hogy reseteljék a barátlistáját, azt mondták neki, hogy ez lehetetlen, nem tudnak segíteni. :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.