Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#145562) Antonius1978 válasza Emu (#145557) üzenetére


Antonius1978
addikt

Jadro es Emu, megeteszlek titeket is parancsnokhelyettesnek - ha gondoljatok - hogy tudjatok foglalkozni az Eroditmeny epulteivel, mikor latjatok hogy gyult nyersanyag, es lehet valami epuletet felhuzni, vagy fejleszteni.
Ezt Nightmare csinalta ha jol dereng, de ot mostanaban keveset latom, es en sem nagyon torodtem a dolgokkal, most mindjart ranezek, mert ha jol emlekszem, akkor minden nap lehet beaktivalni azokbol a bonuszokbol, nem ? Ha minden nap lehet, es magatol visszatoltodik masnap, akkor eddig tokfilko voltam, hogy nem aktivaltam, de ezutan megtesszuk, amikor lathato hogy tobb ember van bent, legalabb nekik menjenek azok a + bonuszok.
En nem sok 10-es csatat csinalok, mert egyreszt szar bennuk a legenyseg, masreszt meg nagyon sok agat huzok parhuzamosan, es azok kicsinalnak, nagyjabol hogy mindent szorzozzak, fejlesztes meg legenyseghuzas, legkevesebb 4 ora naponta.Ha megengedhetem magamnak, persze.
Legalabb 3 honap kell, hogy meglegyen a 10es kozepes Patton, az E5 nehez, az Obj140 es T62, tobb ido az Obj430, TD vonalon meg legalabb fel ev az E4es, esetleg a 3 honapba belefer, hogy csinaljam meg 100 ezer TP-t a JpzE100-hoz.Szeptemberben meglesz az uj 10es kinai nehez,a fel evbe belefer a 10es kinai light, esetleg meg raallok a francia kozepes tankra, es az amcsi nehez tankra, az ontoltokre.Mas 10es tank nem izgat, ez igy is rengeteg ido.
Azt akarom meg kerdezni, hogy 8as SH-hoz melyik tankot ajanljatok ? Leginkabb IS-3, es azonkivul ? Azt majd vissza tudom venni, es az IS-6-al legenyseget is tudok vele huzni (vagy atteszem bele az IS negy soros legenyseget), de mondjatok mast is, hogy majd felkeszuljek anyagilag es legenysegileg is.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.