Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#133054) jr1994 válasza FuRiONight (#133042) üzenetére


jr1994
addikt

Szia! Először az orosz és az amerikai, aztán a német meg a kínai vonalat ajánlom.

Oroszok tele vannak jó tankokkal, igazából tier 6 felett nem tudok rossz heavyt mondani, ennyi. Kicsit pontatlanabbak az ágyúk, de nagyot ütnek és az rng hajlamos a legdurvább kapáslövéseket is beadni nekik.
Németeknél a közepes szinteken vannak gyengébb páncélzatú heavyk (szinte mind az), de a végén mindháromnak meg van a jó páncél + jó ágyú. Az E75-öt sokan kedvelik, nekem az E100 jobban bejön. A Maus a buff után egy vadállat lett, és ott az új 10-es heavy is, a Pz. VII, az sem lehet rossz.
Amcsiknál az E5 ág szinte minden tankja jó, én az M103-mat nem igazán szerettem, de valakinek ez a kedvenc 9-es heavyje. Az E5 kupoláját nerfelték, de még így sem lett rossz, sőt.
A kínaiakat sokan méltatlanul hanyagolják, de nagyon jó tankok vannak ott is. Tier7-től talán az IS7 ághoz lehet hasonlítani a tankokat. IS2 kicsit jobb mint az IS, 110 tűrhető, de vannak nála jobbak. A 9-es és 10-es hátránya hogy az alváz gyenge, de azt el kell rejteni, azon kívül jó a páncéljuk. A 9-es wz szerintem a szintjén a legjobb nem táras heavy, a 10-es meg cw tank, mindkettőn jó ágyú és jó mobilitás, megfelelő páncél van.

Az angoloknál az ágyú jó, de a páncél nem sokat ér, nem csak az alvázuk, de az oldaluk is papír. Ettől függetlenül egy tapasztalt játékos kezében jól működnek azok is.
A másik három ágon tárasok vannak, általában gyengébb páncélzattal, bár az új svédeknek a tornya nagyon durva. Ha lesz 1-2 normál 10-esed, érdemes lesz a tárasokat is próbálgatni.
Készülj fel lelkileg, hogy az összes 9-es rengeteg free xp-t kér, érdemes azokra tartogatni. Ja és ha röhejes dömperekkel akarsz játszani amik a leginkább bolondbiztosak, ott vannak a japánok, de azzal nem fogsz rendesen megtanulni játszani. Én csak egy troll ágyús tankot ismerek el, az pedig a KV-2 :D

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.