Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#131558) rlazol


rlazol
addikt

Carasc0: "állandóan miattam vesztenénk a meccseket" - 0:0 állásnál 1-1 tank hibája még orvosolható. Lásd az első kanyarnál vízbe fulladó tank után sem mondhatod, hogy az az egy ember hibája miatt vesztünk. 13:13-nál már sokkal inkább ráfogható 1-1 tankra, hogy egy lehozható meccsen hozott rossz döntése miatt kaptak ki. Viszont a 13:13-ig el is kell jutni, ehhez pedig jó játék kell a többségtől. Amikor 0-7 az állás ott sok ember játszott rosszul. Minden meccsen, amikor nem sebzed le a saját hp-d a csapatod miattad IS veszít. És mivel az átlagsebzésed minden tankkal töredéke csak az adott hp-nak,igenis kijelenthető, hogy ÁLLANDÓAN MIATTAD IS veszít a csapatod.

Ne hivatkozz az egy darab 4ks meccsedre, olyan bárkinek összejöhet egyszer-egyszer. De emlékezz arra, milyen nagy örömet okozott. Az lenne a cél, hogy MINDEN meccs ilyen örömet okozzon. A jók hozzák ezt.

Ha te így élvezed, ok. de kérlek,
1) gondold át, mennyire jobban élveznéd, ha minden csatád olyan lenne, mint a sokat emlegetett 4k-s, vagy ahhoz hasonló lenne! Lehetséges, csak követni kéne az itteniek tanácsait. :K
2) ne mond azt magadról, hogy jól megy bármilyen tankkal, amíg a statok ezt nem támasztják alá. Nem kell a statra játszani, sőt, de attól még a hideg számok mindig elmondják neked, tényleg jó vagy-e, vagy sem. Jelenleg a hivatalos szöveges értékelésed: "very bad".
3) Ne fogd az eredményt a többiekre és a külső körülményekre. Nyilván sok minden befolyásolja az adott csatát, nem véletlen, hogy a legjobb játékosok is "csak" 65% körüli WR-t hoznak, de ettől még a hp-juk többszörösét meglövik mindegyik csatában. Nem WR-re és WN8ra kell menni, hanem arra, hogy minél többet sebezz. :K
4) értsd meg, ez egy tanulási folyamat. Lehet T8ban kezdeni, csak lassabb lesz. :U Magaddal cseszed ki, ha most bemész magas tierbe, és ott kínlódsz, és azzal bíztatod magad, hogy 2 hetente egyszer van egy értékelhető csatád. Meg fogod tanulni a dolgokat úgy is, csak sokkal több idő és sokkal több bosszúság. :o
5) ne forgasd ki a szavaimat és ne emeld őket ki a környezetükből! :((( Én mondtam, hogy élvezd a játékot, de azt is hozzátettem, hogy erre neked jelenleg a KV1 és a Kv2 a legalkalmasabb és hogy semmiképp ne menj T6 fölé.

GeneraL_XTX: egy 2 hónapos játékosnak ugyanaz a feladata a csatában, mint egy 50k csatásnak! :((( És ha nem várhatom el tőle, hogy alakítsa a csata menetét, akkor menjen vissza alacsonyabb tierbe, ahol több a hozzá hasonló játékos és szépen meg tudja tanulni az alapokat, hogy később játszik, legyen hatása.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.