Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14722) Toomy válasza stracker06 (#14709) üzenetére


Toomy
senior tag

Véletlenül hogy tudnának már elütni? A kerékpárúton na ott igen!!! Tavaly két kemény szitut úsztam meg bringaúton. Az egyiknél ha fékeztem volna pont telibever a kertén suzukis picsa. Még neki állt feljebb. Nem voltam vele úriember és örülhet, hogy nem vettem ki az autójából a slusszkulcsot és hajítottam el a jó büdös francba.
Ha tiltott helyen megyek akkor csak a dudálás megy, de ebből is látszik, hogy ott legalább észrevesznek.

Amúgy megértettem a "gyökerek" érvelését. Miszerint ellenőrzik őket is a feletteseik, mert a kamerákon látják, hogy ott egy bringás megy el. Igaz Kaposvári bringás ismerősök mondták, hogy egyességük van a rendőrökkel hogy nem b@szt@tják őket. Na én erről nem tudtam ill. az volt a gond hogy egyedül voltam. Meg nem is ismertem a környéket sem. Akkor jártam ott először.

Ha választani lehetne inkább tekernék az autópálya leállósávjában mint pl. kerékpárúton.
Ha tempósabban edzek akkor nyilán nem fogok bringaúton szerencsétlenkedni. Ha meg az országot járom akkor sem fogok településeken belül felmenni az extrafos kerékpárútra és ott kockáztatni az én és mások épségét.
Az milyen kerékpárút pl. hogy közvetlen a kerítés mellett megy el. Azaz valaki kilép a portájáról és csatt...
Nyilván más lenne a szitu ha 15 -20 -al lődörögnék. De az nem nevezhető edzésnek.

Ezeket meg nem azért firkáltam ide, hogy én vagyok az atyaúristen, csak tényleg rengeteget megyek és próbálok úgy közlekedni -még ha ezzel a szabályokat meg is sértem- ,hogy ezzel minimálisra csökkentsem a rám leselkedő veszélyeket. Mindig szoktam is mondani úgy kell figyelni bringázás közben, mintha mindenki téged akarna levadászni...

Végszóként pedig annyi, hogy neked is igazad van és pl. egy szavam nem lehetne ha valaki tiltott helyen ütne el. De megint csak ismétlem magam, miszerint a bringaúton 1000x nagyobb esély van rá hogy elcsapnak, mert ott nem számítanak rád és nem vesznek észre...

(#14720) stracker06 - Legyen akkor a yard. :B Elvégre Ő is csak a munkáját végzi. A figyelmeztetésemnél pl. sikerült észérvekkel meggyőzni. Igaz azt mondta, hogy ha legközelebb meglát ott akkor 10000 lesz. Azóta kb. 800x mentem ott el, mert máshogy nem tudok bemenni Bp.re ill. haza Százhalombattára. Ez egy 1 km-es szakasz a 6-oson.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.