Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz jjeahh #122732 üzenetére
Pff, te atya ég, mikor te ezt megrendelted, egy csomagom már Bukarestben volt, azóta sem kaptam kézhez, az összes útba eső nagyobb városban volt már
Eléggé idegesít hogy nem nyitottad ki azt a nagy dobozt, és nincs is rajta írás, abban mi van? hajtókar ?
És abban a két sárga tubusban, mi van? libazsír?
Kíváncsi vagyok mennyi lesz a bringád súlya ha pl a telót is kicseréled, azt írtad hogy most van 13 kg-nál, ami azért fura, mert az én trek bringám is 13kg, és azon hasonló felszereltség van mint amit te most összeválogattál, csak az sram megfelelője.
Más:
Rövid értékelést erről a markolatrólNS Bikes Hold Fast Grip, szerintem brutál jól néz ki... a képen. Tegnap megnéztem élőben is az egyik boltban, és tényleg igaz, hogy a gyűrű műanyagból van. Rettentően demotiváló, mert bután néz ki, főleg a fekete verzió, aminek barnás a felirata, ami kb semmilyen más színnel nem megy, ráadásul még csak nem is szép, olyan mintha már le lenne kopva, vagy nem sikerült egy árnyalatra festeni (a képen nem ez a verzió szerepel, a fekete markolat barna NS felirattal jön).
Eleve nem tudom a műanyagot meddig lehet szorítani, nem-e pattan el ha túlhúzod, vagy nem-e csúszkál ha nem szorítod meg eléggé.
A markolat rész rendben van, nagyon jó, közepesen kemény gumi, viszont szinte biztos hogy gyorsan fog kopni.
Én senkinek nem ajánlom, ennél szinte csak jobb modellek vannak, kevesebbért.[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest