Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz balintka #14057 üzenetére
Lorraine-nel az tolt ki, hogy T9 lett és sokkal sűrűbben találkozik nagy vasakkal. Egyébként szerintem is jobb lenne, gyorsabban tolt és sokkal mozgékonyabb...a páncél egyiken se ér semmit, azon a szinten tök mindegy, hogy 90mm vagy 40mm a páncél...a francia tankoknál ez úgyis random, sikerült már pattintani JT-lövést is az 50 100-zal, máskor meg egy felette szálló madár lehulló tollától is sebződik.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Diarmand
senior tag
válasz balintka #14098 üzenetére
Tier nyolc volt a Lóri a beccset pedig kilences. Btw nekem pont megfelelt az 50 100 mozgékonysága, volt benne kraft a meneküléshez ha nem az utolsó utáni pillanatra hagytad a dolgot. Az 50 120, na aaaaz egy baszott
medvedisznóemberakarom mondani bálna az 50 100-hoz képest agilitásban. -
Enzolord
addikt
válasz balintka #14331 üzenetére
De!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
dfsz34
őstag
válasz balintka #14331 üzenetére
igen, de a bia és a venti is 5%-t javít, leginkább ott van értelme, ha pl nem 100%-os a legénység, mert épp átképezted és akkor ventivel meg bia-val 100%-nak megfelelőek
szerintem az és -nek nincs értelme, inkább a vagy, mondjuk a bia-t amúgy is csak második skill-nek lehet igazán jól kifejleszteni, kivétel a közelharcos tankok, mert a hatodik érzék az ugye a kötelező perk elsőnek (kiéve mondjuk pl is tankok, ott mindegy, úgyis spotolva vagy, mert közelharcra termettek)
más téma. bejött egy e25 szakasz, két e25 és egy T1HT és ki is szedtem az egyik E25-t, elég sunyi tank, tényleg nagyon jó a kamoja, elbújt és oldalba akart kapni, ami részben sikerült is neki, mert 3 lövésem is mellé ment a szemben spotoló T1HT-re, és elkezdtem oldalról bekapni a lövéseket, csakhogy számítottam rá, mert gyanús volt nekem a T1HT, hogy a szakasztársának spotol és mondom legyen meg ez a skalpom is nekimentem az e25-nek
100hp körül sebez, de tényleg nagyon gyorsan, szemből viszont már pattog (su12244-el voltam), odaértem és jobb oldalt fenti részt meglőve szépen elpusztult, ahogy a T1HT-is, mert gyorsan forgok
-
kirjak
aktív tag
válasz balintka #14345 üzenetére
Én csak annyit hogy 2 tizedesjegy "mélységre" mi szükség van?
(#14348) csaabz: Ami nagyon nem jön be lépd át egyszerűen.Persze a jó legénységet mentsd ki valahogy. Ilyenkor jön jól a free xp ha van elég.
[ Szerkesztve ]
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
-
joergie
őstag
válasz balintka #26570 üzenetére
nézd meg az 50b kitéríthetőségét Az 50b ágyú sokkal jobb lesz rajta, nem kell 6 lövésre kitenni a vasat, és gyorsabban táraz ki, mint a 6os tárból. nekem nem jött be az 50120, legalábbis nem éreztem, elég pocsék statot sikerült összepakolni. csak supportra érdemes használni
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz balintka #26591 üzenetére
2,75s-enként lő asszem. olyan 29mp, nem sokkal jobb az 50100-as ágyújánál. viszont lassabban szűkül, és az eléggé fájó, 200m-nél távolabbi célpontnál. én próbáltam kihasnzálni a 110-éra hasonlító frontot, de csak szívtam. ne próbáld meg. minden átlövi, a 175mm pen-es oroszok is, irreális szögekből
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Atlantis
veterán
válasz balintka #26614 üzenetére
Egyetértek.
Nem nagyon tudok jót mondani arról a tankról én se, nagyon ritkán sikerült érdemit alkotni vele, szinte minden csatában sárgul rajta a lőszerrekesz, bármi átlövi, nincs gun depression, se elevation és tipikusan franciásan megbízhatatlan az ágyú (nagy a szórása, a francia ágyúknál érzem leginkább, hogy meg kell várni a teljes szűkülést a biztos találathoz és ehhez már sok a 3s célzásidő), nagyok a méretei és hiába kéne adatlap szerint jól mozognia, szerintem kissé nehézkes és még ronda is. Semmi másra nem jó, mint támogatni, csak szerintem az ilyen jellegű tankoknak a manapság egyre kevesebb értelemmel megáldott csapatok miatt egyre csökken a használhatósága. Nem ide tartozik, de a Löwe is emiatt használhatatlan mostanság.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
oPalRx7
aktív tag
válasz balintka #26709 üzenetére
Nah a kép az előzőről lemaradt...
Már kifarmoltam a 120asat, ez van az 50b-n is ugye.
Előző lemaradt kép...:
azóta toltam még egy csatát, az se sikerült rosszul, szóval megerősítést nyert a goldammo ezen a tankon. igaz az is -31k-s kör lett, és még ki se lőttek
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz balintka #26732 üzenetére
Én még nem tudom ezzel mi legyen. Tegnap csak egy kört mentem vele ami nem sikerült rosszul mert top tank voltam. De az SA47-nek tényleg csak holtjátéka van mert ezt fűggőleges kitérésnek nem lehet nevezni. Asszem a láncot megoldom úgy hogy a venti helyett teszek rá fejlesztett gőrgőket és egyből a nagy löveg megy fel. Mondjuk vicces lesz skill nélküli 75%-os legénységgel t9-ben, de az 50-100-ból nem akartam kiszedni, meg mire ezzel a szutyokkal meg lesz az 50B a legénység is elég jó lesz.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
törölt tag
válasz balintka #28840 üzenetére
Tegnap egy kis okos popónlőtte a D-Maxom, egy ilyen csodával, stock ágyúval.
Beírta: Opps! Surprise!, és ráduplázott.
Sérülés nélkül megúsztam a két lövést!
Eu jól jellemzi a stock ágyúja hatékonyságát.
Ráfordultam, és én is lőttem egyet, és beírtam (mivel magyar volt): Ez az igazi meglepi vazze! -
dfsz34
őstag
válasz balintka #29432 üzenetére
Venti? Az minek? szvsz töltésgyorsító, célzásgyorsító és binocular (vagy coated optics) kell rá
Nekem azt hiszem 12,65 és pont azért szedtem le a ventit mert nincs értelme a tizedmásodperceknek.
Eddig mentem vele 900 csatát és egy kezemen meg tudom számolni, amikor egyáltalán lett volna értelme a pár tizeddel gyorsabb töltésnek, de ott sem győztem volna, maximum még egyet sebzek, de még ez sem teljesen biztos csak tényleg nem sokkal azelőtt lőttek ki, hogy befejeztem volna a töltést.Az ilyen helyzet annyira ritka, hogy emiatt fölösleges a venti, de a BiA is. Harmadik, negyedik skillnek elfér a BiA, de sokkal hasznosabbak is vannak, amiket korábban kell adni a legénynek.
A másik dolog a látótáv. Kétágút raktam rá és így ha nem is spotol nekem senki, akkor sem jövök zavarba. A T34-nek nem szabad közel engednie magához senkit. A látótáv növelés szerintem kötelező és mivel lomha dög, lassan céloz, ergó meg kell vele állni tehát a kétágú mehet rá egész nyugodtan.
Lassan céloz, úgyhogy a célzásgyorsító szintén kötelező és a harmadik helyre mehet a töltésgyorsító.
Szerintem ez a hármas hatékonyabb a harcban. A Venti, BiA, ezek mind olyan kamu dolgok, annyira keveset tesznek hozzá a teljesítményhez, csak jól hangzik, hogy egy kicsit minden javul, de gyakorlati haszna tulajdonképpen nincsen.
A T34-el mindenképpen el kell bújni a töltés idejére, mert túl hosszú. Azalatt egy töltőtáras simán kilő, főleg ha nem vagyok full hp-n. Ennél a harcmodornál nem sok értelme van a tizedmásodpercek faragásának. Ha sniperkedek, akkor is nagyon ritka az olyan helyzet, hogy pont az a 3-4 tized hiányzik. Előfordul, de nagyon ritka.
-
nyunyu
félisten
válasz balintka #29724 üzenetére
Altalaban elobb bukkan fel az AC46/48/Foch/F155 tetejen levo ide lojetek felirat a domb tetejen, mint a TD maga, igy mire vissza tudna loni, addigra boven bekap 1-2 talalatot.
Ez foleg Dragon Ridgeen volt szivas, de a Sand River, Westfield sem kellemes veluk.
Plusz hiaba takarod a TD aljat, a kupola magasabban van, mint az elotted allo akadaly, amitol te nem tudsz loni.
Lasd himmelsdorfi bananban levo akadalyok.Bar ott a T110E3/E4 is komoly kihivasokkal kuzd.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest