Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
válasz Napfénysüti #33941 üzenetére
Komoly bizony
Holnap Bükk 110 túra 1500m szinttel. Kicsit korai még egy ekkora túra úgyhogy szurkoljatok hogy ne haljak meg az út mellett egy árokba dőlve.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
D.Orion
veterán
Komoly igen.
De tényleg az. Van aki itt a topikban is hord alatta valami 100% pamut varrás nélküli alsót, de ezek alá elvileg nem kell.Solad: Szép lassan és mindenképpen hosszúban(valami vékonyabb, ne termoban) menj. Erdőben nem lesz meleged délután 3ig.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
No mindegy, én hordok.
-
andrisbandi
őstag
"bringás nadrág alá nem kéne"
- Tényleg nem kell alá semmi. Tiszta testen így viselve redkívül kényelmes. Így van tervezve, szellőzése így a legjobb. Több órás tekerésnél egyértelműen előnyösebb bugyi nélkül :-)Régebben pamut alsóval hordtam, de az nem tud kiszáradni, ha beleizzad az ember. Van kocogáshoz való sport fehérnemű Ekiden alsónadrág, ez észrevehetetlenül kényelmes futáshoz. Ezt szoktam hidegben a brigásgatyó alá venni. Bevált.
"kukás mellény helyett"
kép
Xbelt mellény
- Messziről látszik, van, hogy rendőrnek néznek :-)
Mivel húzentrógli szerű, nagyon kényelmes. Napi szinten haszálom kocogához, bringázáshoz.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- Mavic air 2
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest