Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #155695 üzenetére
Pont ma merült fel a baráti társaságban egy NHH felfutó/időfutam ötlete. Pikes Peak for mountain bikers.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Atos23
senior tag
Légyszi, ajánljatok valami holnapi túrát Budapest körül, ami kb. 20-25 kilométeres, aszfaltos, vagy bicajutas.
Csak annyi kritériumom van, hogy ne legyen nagyon saras, ne Normafa vagy Szentendre legyen az irány, mert ezek már unalmasak.
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #155706 üzenetére
Vagy Királyrét, vagy a Cseresznyefa parkoló, és csak aszfalt+sotter.
-
gabro0
őstag
Mai előrejelzés: 16°C. Lehet itt az idő feléleszteni téli álmából a gépet.
-
samujózsi
senior tag
válasz Atos23 #155703 üzenetére
Egy irány legyen 20-25 vagy oda-vissza?
Újpest-Dunakeszi-Göd-Vác kb 25km
Gödig javarészt mellékutcák, onnan van kerékpárút.
Azért mobil+google maps nem árt ha kéznél van.
Visszafelé akár vonattal is jöhetsz, ha sok volt.[ Szerkesztve ]
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz gabro0 #155709 üzenetére
Én el sem raktam :-) csak keveset használtam. Havi 100-150 km megvolt télen is. Mondjuk egy takarítás ráférne már szegényekre.
020-01-31 22:29:13 (#155703) Atos23
Bp-Budakalász-Pomáz-Pilisvörösvár-majd Hűvösvölgynek haza. Kellemes dimbes-dombos.[ Szerkesztve ]
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz gabro0 #155709 üzenetére
Csak ma lesz ilyen,aztán jön újra eső,majd fagy is...messze még a tavasz. Nekem eddig ~280 km,de (zasszonnyal ellentétben ) nem úgy érzem túlzásba vittem volna.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #155712 üzenetére
Heti 280? Montival télen beteg
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #155714 üzenetére
Az már nem olyan sok, zasszonynak nem adok igazat . Nekem 463km/4588m jött össze eddig idén, de ezzel sem vagyok elégedett, pl. 6030D lassan 1000km-nél jár
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz 6030D #155716 üzenetére
Ha így haladsz év végén a 12-15000 meglesz . Az mondjuk látszik a szintemelkedésen, hogy arrafelé mostanában nem tudtok annyit terepezni. Elvileg holnaptól nálunk is esni fog az eső, de remélem reggel még megúszom.
-
xy.zsolt
őstag
Nincs sok mozgás ma itt....mindenki teker...jól teszitek. Az én bringám még a VAMon vesztegel....most győzködöm őket, hogy nehogy már vámot kérjenek arra ami Magyarországon vásárolt saját használati tárgy.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
xy.zsolt
őstag
Amugy a lábam már sokat javult de mivel tekertem még azután is (nem lassan) hogy igértem magamnak hogy pihentetem...meg rá is latintáncoltam egy estét ☺ így nem csoda hogy nem tökéletes
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
ZolkoW
őstag
én januárban szűk 250km-t tekertem görgővel együtt, végülis not great, not terrible...
ha ennél rosszabb nem lesz, viszont nyáron megszaporodik, akkor összejöhet a kitűzött minimum 4, esetleg 5 ezer..Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
robee19
tag
Be kell látnom hogy elszoktam a tekeréstől. Vagy elállítódott valami a nyeregnél. Esetleg azt a plusz két kilót érzem, ami feljött az ünnepek alatt. Vagy akár mindhárom, de egy laza 50km-es kör után konkrétan leülni nem tudok, úgy fáj a seggem
-
-
cobranco
csendes tag
A Dolomitok délkeleti csücske,amolyan „mostohagyerek”,a központi régiókhoz képest méltánytalanul elhanyagolt,a tömeg-túrizmus csak „átjáróház”-nak használja.Persze ez egyben előny is,ugyanis egyre kevesebb az úgymond „civilizálatlan” hely Olaszországban.
Tartalomból:
Reggeli ébredés a Haláltónál már önmagában is jó jel,mert ilyen nevű helyen,akár holtan is ébredhettek volna kalandoraink.A szomorkás idő ellenére utazóink nem csüggednek,sorra jönnek szembe a hágók,majd számos tó, valamint Belluno városának feltérképezése után az események nem várt fordulatot vesznek…
[Dolomitok közt 6.rész: "Alpok sarkantyúja" 2018./Italy/ FullHD 1080p]
Útvonal:
Lago di Morto-Fadalto-Sella di Fadalto/488m/-Santa Croce del Lago-Lago di Santa Croce-La Secca-Cadola-Ponteselle Alpi-Belluno
Az immár teljes túrabeszámoló:
[link]
Fotoalbum:
[link]
Térkép:
[link]
Jó szórakozást!Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
-
Mezga Aladár
veterán
2 hónap kihagyás után (Műtét) elmentem tekerni. Pulzus 20-al magasabb totálisan kész vagyok.
-
robee19
tag
válasz Toobee #155728 üzenetére
Én most egyre erősebben a nyeregcserén gondolkodom. Elméletileg Debrecenben van Idmatch-re lehetőség, de nem tudom, hogy megéri-e azt a 10000 Ft-ot kifizetni érte, mert a nyerget tuti nem ott venném (levásárolható nyeregben a tízes), egy Selle SLR náluk 50000 újonnan.
-
ZolkoW
őstag
vótmán, gondolom, de a húgom ma küldte:
És mondtam már,hogy mindig szívesen segítek azoknak, akik kótya-vetye áron valami jó cuccot hirdetnek meg? Nekik foglalja a helyet, a pénzük áll benne, a gyárak ontják a füstöt, ki gondol a környezetre, és az újrahasznosításra?!Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Kissé terjengős és középiskolás szintű a fogalmazás,de jópofa. [link]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Somatom
veterán
válasz Hasaggymeg #155735 üzenetére
Teljesen igaza van, a stílus ad egy érzést, ami fontos. Inkább ne üljek soha bringára, minthogy felvegyek egy ilyen cicanacit. Lehet, hogy jobb lenne benne bringázni, de nem passzol a stílusomhoz.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
6030D
Ármester
válasz jjeahh #155717 üzenetére
Mehettem volna a hegyekbe, mert volt fagy meg hó is, de most ez nem az az időszak. Majd ha márciusban lesz hó, akkor esetleg megint lesz lámpás ride (bár akkor meg valszeg a gyerek miatt nem).
ZolkoW: az én szir-szarjaim bezzeg sose kellenek neked.
-
R.Ildi
újonc
Sziasztok! Gyorszáras kerekekkel és nyereggel rendelkező biciklit hogyan zártok le biztonságosan? Láttam olyan gyorszárat, amit csak fejjel lefelé lehet kinyitni, ez mennyire biztonságos? Vagy inkább használjak annyi zárat, hogy mindent össze tudjak zárni? Bármi más megoldás is érdekel, én magamtól a fenti kettőig jutottam. Köszönöm, ha segítetek!
-
jjeahh
nagyúr
válasz robee19 #155727 üzenetére
Vót már velem is ilyen
Toobee: nyújtás nagyon jó, én már rájöttem, hengert is szintén vettem nemrég, de hengerezni már nincs türelmem.
robee19: emberfüggő kinek milyen nyereg kényelmes, de szerintem nem árt, ha kemény. A Prime nyereg amúgy nekem nagyon bevált, nem csak azért, mert kényelmes, hanem azért is, mert hihetetlenül strapabíró az anyaga, előtte Selle Italia volt, majd egy WTB, mindkettő hamar kopott és rondán kifényesedett. Mivel a Prime cuccok jó áron mennek, nemrég vettem egy tubeless szalagot is tőlük, az is jobbnak tűnik a Stan's szalagnál, szal valszeg ez egy igényes és jó ár/érték arányú márka.
Mezga Aladár: tavaszig még van időd visszarázódni
-
zodes
aktív tag
Sziasztok! Eldöntöttem végre, hogy szeretnék vásárolni egy jobb minőségű kerékpárt. Csakis hobby kerékpározásról lenne szó, de lehet később (sőt valószínű) intenzívebb kerékpározásról lenne szó. 52 éves vagyok 182 cm magas. Azért gondolkodom új kerékpárban, mert tudok cafetériából kvázi ingyen venni bicajt szép kártyára. Ami ugye nagy előny, ha nem a "saját fizum" bánja. Van itt Velencén egy kerékpár árusító bolt Cube kerékpárokat árulnak. Milyen minőséget képvisel ez a márka? Amit szeretnék inkább aszfalt, de ösvényes erdei kerékpározás is. Nagy kerék mindenképpen
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
Atos23
senior tag
válasz Szakbarbár #155711 üzenetére
Köszi a tippeket, végül elmentem Óbuda - Rakpart - Savoya - Kőérberek - Kamaraerdő útvonalra. Kellemes 50Km volt. :)
Még soha nem voltam Kamaraerdőn, öt éve élek Pesten, így régi útvonal célom teljesült.
-
samujózsi
senior tag
válasz Somatom #155736 üzenetére
Ki kell próbálni. Egy kantáros rövidnadrág olyan húsz darab ezres újonnan (van olcsóbb is, csak azok közt nem találtam megfelelő minőséget)
Aztán kizárod az olyan gondolatokat, hogy hányan fognak röhögni rajtad és elindulsz.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
Somatom
veterán
válasz samujózsi #155743 üzenetére
Értem én, de minek próbálkozzak vele? Átgondoltam én ezt a bringázás koncepciót. A bringás naci akkor hasznos, ha izzad az ember. Ha izzadni akarnék, akkor nem elektromos bringát vettem volna. Így viszont nem kell cicanacit húznom, bringázhatok akár farmerben is.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
samujózsi
senior tag
-
Paxker315
addikt
válasz samujózsi #155745 üzenetére
el sem tudom képzelni, hogy lehet nem feszes-passzos ruhában sportbringázni. Oke, ingázni simán farmer, kabát, hátizsák. DE, ha sport célzat, akkor legyen már "2.réteg bőr" a ruházat, a libegő-lobogó, nagy méretű textil szvsz röhejesen gusztus.talan : ) (szubjektív!)
-
Somatom
veterán
-
jjeahh
nagyúr
válasz Paxker315 #155747 üzenetére
Rendszeresen előkerül a téma, ahogy a grammbuzulás is, pedig csak azt kéne megérteni, hogy nem mindenki "sportbringázik", nem mindenkinek annyira fontos a 2km/h+ max sebességben, hogy feladja érte az esztétikumot, nincsenek mindenkinek cicanacihoz méltó combjai, ráadásul nem csak outisok és xc-sek léteznek. Szal fasza dolog s minden, de fölösleges erőltetni, meg azért nem csak cicanaci és farmer létezik, személy szerint én is bringás cuccokban tekerek, mégsem tapad sehol semmi rám. Úgy vagyok vele, hogy ha majd lesznek vastagabb combjaim, talán váltok cicára, de amíg nem versenyzek és nem szigorúan sportként tekintek rá, addig lesz*rom és olyan montis nadrágban tekerek, amiben jól érzem magam. Szal fölösleges ezen vitázni, van, akinek megéri cicázni, van, akire fölösleges erőltetni, mert szinte mindegy.
Somatom: mert terepeztetek és ott max annyi pluszt ad, hogy kevésbé izzadsz. De ez sem mindíg igaz, a normális minőségű vékony nem rádtapadós montis ruházatok is jól szellőznek. Farmert, pamutot mondjuk én sem vennék fel, mert az már bringán tényleg nagyon kellemetlen, kivéve ha csak a városban tekersz alacsony pulzussal, vagy nagytata tempóban sétabringázol.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest