Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz cobranco #11725 üzenetére
4:20-nál nagyon adja, feldobta a napomat : ..... ez már nagyobb, nem igazán örülök neki.......................a kuvaaa...
remélem azért nem lett semmi bajotok![ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz cobranco #12655 üzenetére
Ne haragudj, de mindig is érdekelt, hogy a magadfajta "világjáró" típusú emberek miből tartják fenn magukat?
Megmondom őszintén mindig irigyeltem ezt a fajta szabadságot, amit műveltek, de mint magánember, hogy tartod el magad és a családod? (amennyiben van, természetesen)
Tök szívesen szakítanék időt egy ilyen hosszabb túrára, de nem tehetem meg, mert melóznom kell, mivel abból fizetem a csekkjeimet stb. El nem tudom képzelni, hogy csináljátok ezt?!
Se kutyád, se macskád és annak élsz, hogy élvezed a természetet, az utazást és a szabadságot, vagy hogy csinálod?
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Mansi
csendes tag
-
-
D.Orion
veterán
-
parkr
őstag
válasz cobranco #38062 üzenetére
Nagyon jók ezek a videók, csak azt sajnálom hogy rászoktál ezekre a béna animációkra.
Egyrész zavaróak is, mert várni kell hogy eltűnjenek és látszódjon normálisan a kép, meg gagyi hatásuk is van, nem véletlenül nem látni ilyeneket profi videókban sem.
Ha visszatérnél a sima natúr vágásra, még jobb lenne -
syberia
veterán
válasz cobranco #40898 üzenetére
Most nézzük hogy milyen mesebeli tájon tekertek, mi a Déli Kárpátok bérceit jártuk be autóval 2 éve és ez a táj nagyon emlékeztet az ott látott hegyvidékre, régebben (2007-ben) egy kis csapattal felbringáztunk a A Transzfogarasi út szerpentinjén, életem, talán legnagyobb kerékpáros élménye volt!
https://howbad.info/
-
szjoci
őstag
válasz cobranco #47388 üzenetére
Vadászboltban én is érdeklődtem afelől hogy hogyan lehet a kutyákat távol tartani valami "humánus" módszerrel a lábaimtól. Bár azt írod hogy spray nem játszik, nekem a hangspray-t ajánlották első körben, de az nem volt éppen raktáron. Paprikaspray volt a második, vettem egyet de hál' isten még nem kellett használnom. Úgyhogy tapasztalat az nincs, csak egy paprikaspray-m a hátizsákom vállhevederén
Üdv,
Joci[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz cobranco #47388 üzenetére
Erdélyi lévén volt pár juhászkutya afférom minden égtáj Kárpátjaiban.A kezdeti látszat ellenére ha nem menekülsz és szembe fordulva velük távolodsz,csak alaposan megugatnak.Azok inkább medvére és farkasra vannak kihegyezve és bár nekirontanak minden idegennek,ha a juhokat elkerülő pályára állsz megelégednek egy alapos megugatással.Ha jól tudom ti főleg aszfalton nyomjátok,ott meg aztán végleg nincs ilyen veszély.Általában a juhász amúgy is vissza is szokta parancsolni őket.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
zool1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Ukrajnai háború