Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz Dobi 562 #235021 üzenetére
Nem azt akartam mondani ezzel, hogy nem jó játékos, SOKKAL jobb mint én vagyok vagy bármikor is leszek. De volt azért érdekes lövés a videóban. Majd megnézem újra, ha lesz időm és megírom, melyikre gondoltam.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Dobi 562 #235040 üzenetére
szerver oldali célkeresztet gyakorlatilag mióta tudom, hogy lehet moddolni a játékban - nem 1 hónapja - használom és az egér érzékenységet is alacsonyan használom. Ez nekem nem volt újdonság. Sőt másnak - talán Tankelitnek - a videójában már azt is láttam korábban, amit Kajzoo is használ, hogy a mozgó tanknak nem próbálja meg lekövetni a tornyát, kupoláját, hanem egy pontra rááll és úgy próbálja meg ellőni, amikor épp visszafelé mozdul. Csak nekem ez 10/3 sikerül, Neki meg 10/8-9! Nem ugyan az.
-
Dobi 562
addikt
válasz jano_77 #235052 üzenetére
Neki sem sikerul 8-9-szer 10-bol. A youtube videok direkt vannak ugy osszevagva hogy a jo loveseket mutatja be. Nezzel tole streamet erdemes, mert lehet tanulni (agressziv, gyors jatek, kivalo helyzetfelismeres). Ott latni fogod hogy neki is vannak olyan csatai, hogy alig talal el valamit vagy elrontja a loveset a kiritikus pillanatban es amiatt veszit a csapata.
Amugy meg, ha mar manipulalt RNG. Szerintem a rossz jatekosok kapnak pozitiv RNG-t, mert senki mastol nem latok olyan snapshotokat amik azok belem tolnak meg mikor megjelenik valami lehetetlen helyen es tulel egy csomo lovest a papir szaraval... Persze bizonyitekom az nincs.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
A Caliban-nal ezert nem jatszok. Egyebkent megvettem multkor, ugyhogy nektek nem kell! Egy szar. De tenyleg az. Ha teszel ra full lila felszerelest akkor kepes leszel eltalalni parszor tankokat de a zsinorban ilyeneket mentem:
-full bot progetto 46 kijon az oldalat muatva fedezekbol es a HEp loszerrel lovok neki 0 sebzeses kritikust. Battle hits megmutatta, hogy a lanc also reszere ment a loves ami mogott mar nincs motorter, ezert lett 0 dmg
-majd elc even 90 yolozik be a heavy duhongobe, ralovok, 0 dmg kritikus. Csovet talaltam el oldalrol.
-red line camper 10-es cseh TD bespottolodik, ralovok, talalok 0 sebzes kritikus. Levette ez is csovel.
Szoval leszereltem rola mindent, ment a garazs melyere. Nekem erre nincs szuksegem.
-
Gubu0101
veterán
válasz Dobi 562 #235053 üzenetére
Na az egy hulladek,en is megvettem Nem is tudom,hogy aki multkor vagy 300mrol belemkuldott egyet az,hogy talalt el Talan mentem vele 3-4 kort,az ideg rendszerem nem birta tovabb
Amugy szerintem meg van csere akcio,gondolkozok,hogy becserelem valamire,ami meg nincs meg
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Dobi 562
addikt
Meg az elozoekhez:
Engem az akaszt ki mikor van egy borzaszto rossz csata, ahol az ellenfel mar 6:0-ra vezet 7k HP elonnyel 2 perc alatt. En Rinoceronte-val az olasz csodaval erositem (gyengitem) az amugy remek csapatot. Az ellenfel egy Chieftain-t kapott az igazsagossag jegyeben.
Eloszor akkor van eselyem raloni amikor maszik fel a dombra, melle lovok neki.
A vegjatekban sikerul kicseleznem, ugy hogy seggel felem van 200 meterre a mezo kozepen. En be vagyok tarazva 3 apcr-el. Az elso loves melle, a masodik 0 sebzes kritikus mert lancot talaltam el. A harmadikra mar nincs idom mert o persze talal meg az arty is.Szoval meg ezt az 1000 HP sebzest sem tudtam osszefarmolni a vegen. Hat, koszi RNG!
-
Gubu0101
veterán
Lorraine 50 t erdmes megvenni
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Viktoár
addikt
Bokorba állok progettóval, 4 skilles legénység, felderítés, helyzetfelismerés, optika, álcafestés és a hegyre jövő progettó kiszpotol és ő csak lövés után spotolódik. Nyilván jól működik a spotrendszer.....
Üdv:Viktor
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #235051 üzenetére
2:15-nél ennek az E5-nek a kupoláját mikor ellövi, konkrétan a lövés nem talál! Ha lelassítod a lövést, akkor gyakorlatilag látszik, hogy mire a lövés odaér, már a kupola elhagyta a becsapódási pontot.
de 2:24-nél még jobban kijön ez az "anomália"
az a kis sárga a lövedék! nézd meg hol van hozzá képest a kupolája az E5-nek!?3:13-nál nézzétek meg, milyen reakciója van a lövését követően! Ő maga sem hiszi el, hogy azt beadta! Mozgásban, szétugrott célkereszttel!
Viktoár: valszeg NEM Ő spottolt ki Téged!
[ Szerkesztve ]
-
oke
senior tag
A mai frissítés után (hatására?) kb 200-as a pingem, más is tapasztal ilyet? Már a főmenüben is vöröslik mindkét szerver.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz jano_77 #235060 üzenetére
Hol van a celkereszt mikor ellovi magat? Pont az E5 tornyan. Ilyen kozeli loveseknel, gondolom nem tudja a jatek grafikai modellje lemodellezni rendesen grafikailag.
Mindket esetnel en ezt latom, szoval szamomra meg mindig nem bizonyitottatok be, hogy itt "csalas" tortent.
Ja, amikor STB-1-el jatszottam par hete a ToTs miatt akkor volt ketszer is, hogy hull-down Kranvagn kupolat ellottem. Nektek nem szokott lenni ilyen mazlis lovesetek?
-
Raysen623
addikt
Tud valaki egy elfogadható grafikai beállítást ehhez a játékhoz? Low beállításokkal szaggat mint az állat a gépemen. Vicc az egész. Elfelejtettek optimalizálni ezek a programozó zsenik?
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Raysen623
addikt
-
-
jano_77
nagyúr
válasz Raysen623 #235064 üzenetére
Próbáld meg nem a Comoddore64 -en futtatni
Warton: szép, gratulálok! Én is pályázom rá, hogy megcsinálom a SH-re. Reményeim szerint talán a BP alatt meg is lehet majd. De azért nem pörgök rá.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Arra van tippetek hogy chat ablak miért írja folyamatosan hogy kapcsolódás?
Üdv:Viktor
-
Raysen623
addikt
válasz Gubu0101 #235074 üzenetére
Nálam 60 fölé nem is megy, és pár napja rendesen szaggat a játék! Az a fura, hogy amikor levettem a grafikát folyamatos volt a játék, aztán valami történt és azóta ótvar. SD klienst használok én is. Ránézek a driverekre, jobbat én sem tudok. W11 nem szólhat bele a dologba?
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
vJokka
aktív tag
válasz jano_77 #235060 üzenetére
Ugyen nem wot, de nagy része a leírtaknak itt is hasonló módon működik: https://kodiak.blog.hu/2014/11/17/alapok_hitbox_lag
Ezért fordulhat elő, hogy pl. úgy látod, hogy ellőtted a weakspotot, mégsem volt találat/átütés, vagy mellé lőttél, mégis bement."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Warton
őstag
válasz jano_77 #235072 üzenetére
kb. 2000 kombinált a cél, minden ami a felett van az már bónusz. A probléma az, hogy nagyon fürge a járgány, így könnyű beleszaladni valami hülyeségbe a csata elején. A legnagyobb veszélyt a Borrasque-k, meg a VK 28 105-ösök jelentették számomra. Amúgy szeretem az SH-t, nagyon elegáns tank, elegáns játékstílussal. Én lila rotációs kapával, csigaszemmel és célzásgyorsítóval használtam. Amúgy játékra pontosan ugyanaz, mint a 6-os Hellcat.
Egyetlen dolgot buffolnék a tankon és még így se lenne OP: a HE lövedéke lehetne 100mm pen értékű. Akkor több értelme lenne a HE-nek, bár így is 3-at mindig vittem magammal a Scorpionok, SU130PM-ek és Hellcatek ellen, bár ebben a jelenlegi formájában ezek ellen is kicsit lutri, hogy penel vagy sem, sok esetben szívtam a fogam, hogy miért is töltöttem HE-t, mikor az AP-val meg lett volna a biztos 240 dmg.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jano_77
nagyúr
válasz Warton #235080 üzenetére
Én játékstílusomnak a csigaszem nem lenne jó, mert én szeretek menni és azzal meg a statikus játék jobb, amikor megállunk hátul és lövünk. Nekem optika van, töltésgyorsító és talán az újfajta célzókör szűkítő. De majd otthon megnézem pontosan. Az biztos, hogy 2 féle kombó van, a sufni tuning miatt.
-
hulp01
senior tag
Jól van, azért a wg tud kedvet csinálni ehhez a foshoz:
Menjenek a picsába, hogy 1k-t le tud égni egy tetves tank. Gyakorlatilag egylövésezett az a szar. Itt abba is kéne hagyni mára.
Egy bot volt:
Egy totál fogalmatlan valaki, aki behúzta az öttalálatost. Eleve milyen balfasz megy jpz-vel a nullás oszlopban.[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz Gubu0101 #235083 üzenetére
Sajnos ebbe a vacakba kell a pótkaja. És a tűzoltási képesség eléggé az utolsó helyen szerepel, és a tüzet ugye az is csak gyorsabban oltja el. Nekem igazából itt most az égés által okozott sebzés mértéke volt a felháborító.
Amúgy itt meg a következő meccs:
A Chieftainünk nem muzsikált valami jól, én meg a csata 90%-ban 200hp-val próbáltam nem kipusztulni.
Itt megint egy-másfél lövés hiányzott a 6k-s küldetéshez. Hihetetlen mennyire peches vagyok ezzel. Most már elég hosszú ideje próbálom megcsinálni, és egy csomószor 100-200 dmg hiányzik hozzá. Vagy elfogy az ellenfél, vagy túl messze van, hogy elérjem vagy mellémegy a sorsdöntő lövés.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz hulp01 #235084 üzenetére
Igy is szep kor volt En ha ra vagyok egy kuldetesre porogve vagy nagyon kell az xp,akkor tuti sorban cseszem el egymas utan,ha csak ugy jatszogatok,akkor tuti jon.Siman le lehet 1000hp-t egni sajna.
-
Gubu0101
veterán
válasz Raysen623 #235086 üzenetére
Otthon az adsl neten nekem is annyi,fel orankent szaladt fol 999-re,akkor vagy 10 mp szunet aztan vissza le.Idekint szerencse,hogy jo az internet,wifin is 20-30 kozt megy.
Esetleg meg egy full ujratelepites,vagy meg az nvidia exben egy optimalizalas.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Dobi 562
addikt
válasz tasiadam #235089 üzenetére
De az a durva ezek nem botok. Amikor a WG kitalal valami uj jatekmodot ahol botok ellen kell harcolni azok jobban jatszanak mint ezek a jatekosok.
Pont tegnap oktatott ki egy 43%-os 2k csatas jatekos a csapatjatek rejtelmeirol. En irtam ra csata utan, hogy mit kovettem el, hogy folyamatosan probalt kitolni a fedezekbol az ellenfel ele. Mondta, hogy nem vagyok csapatjatekos es az ilyen jatekosok miatt mint en, szar a jatek. Mert szerinte nem jo helyen voltam Bisonte C45-el.
Egyebkent tier 8-9 csata volt 4k sebzessel 4 killel lettem top sebzo es nyertunk. Azt nehezmenyezte nem segitettem neki egy Tortoise ellen mikor rayoloz-ott. Persze elotte taraztam ki egy T32-ot es 14 sec volt mire betoltottem az elso loszert igy akkor sem tudtam volna segiteni ha akartam volna. De nem akartam, miutan tologatott fel percen at.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gubu0101
veterán
Téma volt a szerveroldali célkereszt.Na most én kikapcsoltam és valahogy úgy érzem,mintha pontosabbak lennének a lövések Érzem is,hogy mikor célzok egyből szinte ott a célkereszt,ahol szeretném,lővések se mennek százfelé.
Lehet hülyeséget írok,de eddig határozottan jobbnak érzem így
Majd vasárnap több időm lesz,majd próbálgatom így is úgy is.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
hulp01
senior tag
31e csata után ez egy rendkívül rossz stat. Ennyi idő után már nem lehet arra hivatkozni, hogy kezdő. És itt már a 43%-os winrate is nagyon sokat elárul. Ránéztem a JpzE100 statjára is, és 900-as meccsenkénti átlagsebzése van. Na, most ebben a csatában bemákolt valami isteni csoda folytán 4,5k, szóval a következő 4 csatában semmit nem fog hozzátenni a csapat teljesítményéhez. A 900-as átlagsebzés az t6-os szint.
Értem, hogy van aki nem veszi komolyan a statot, és csak funból játszik, de ennek a játéknak az a célja, hogy sebzéssel ellenséges tankokat semmisíts meg és ezáltal csatákat nyerjen a csapat. Na, most a fenti játékosnak ebből egyértelműen nagyon nagyon kevés jutott. Szóval akkor nem értem mi lenne benne fun neki. Egy JpzE100-zal még azt se lehet mondani, hogy elrohangál a pályán, aztán ide-oda lövöldöz.
Én rendkívül béna voltam a Warzone-ban, amire elég hamar rájöttem, mert nem tudtam killeket szerezni, úgy szedtek ki, hogy azt se tudtam ki volt, semmi sikerélményem nem volt benne. Valószínűleg a statom is szar volt. Vagyis ilyen voltam, mint ez a játékos itt a wot-ban. Nekem abban az égvilágon semmi fun nem volt, ezért nagyon rövid időn belül abbahagytam és letöröltem a játékot. -
jano_77
nagyúr
-
Raysen623
addikt
válasz jano_77 #235096 üzenetére
Tehát azt állítod, hogy ha speciel én az E100-al zéro sebzést produkálok, mert egyszerűen nem jutok el odáig, vagy mert még a tankok seggéről is lepattanok merőleges szögben, akkor az az én játékos képességbeli hiányosságom miatt van?
Véletlenül sem azért, mert a láthatósági rendszer úgy szar ahogyan van, a sebzés ratingről már nem is beszélve.
Ettől függetlenül van hogy benne vagyok az első ötben, de van úgy is hogy zéró találat (hiába lövök bármire), de mellette bejön vagy 3k block legalább. Assistról nem is beszélve. Szégyen a játékos állományra nézve is, amikor nehéz tankkal spotolok és kapálok össze 3k assistot és ez nem ritka. Könnyű tankkal meg ezt nem tudom megcsinálni. Érdekes.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest