Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Én toxikus vagyok.

Mert örülten vezetek.
Ha gyors tankban vagyok akkor át megyek VUK-ba,vadulok utamból kotródj.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem értek a számítógép szereléshez,szóval adjatok tanácsot,hogy a ragyába tudnám kimenteni a képeimet 11 éves pc-ből ami nem indul el,valszeg halott a táp-ja,sok évi szunyálástól.Jó pár éve aludt a szekrénybe becsomagolva,de nem volt régen baja.
Szerintem rajta vannak a régi képeim,például mikor t8 lightal öltem t62-t rammolással,vagy mikor magyarok szidják az anyámat én meg jól felhúzom őket azzal hogy jópofizom velük.
-
zodo
nagyúr
Én csak 9 éve lesz 3 hónap múlva hogy itt vagyok.
Nincs meg minden ág minden tank, sőt van amelyiket el sem kezdtem.
Félre értesz, jó hogy vannak tervrajzok, könyvek stb. de lényegi részre csak annyi volt hogy ezek a régi játékosokkal szemben nem korrekt.
Anno azért meg kellett küzdeni jó pár csatát hogy kihúzd a következő tankot vagy skill-t.Most egy jó meghívó kóddal végig tolni a kiképzést, elindítva minden kampány küldit mindezt jól kihasználva pl. egy nagyobb több napos ünnepi esemény alkalmával egész szépen lehet haladni ha van egy kedvenc nemzeted/tankosztályod.
Mit kérnék?
Nagyobb pályákat több spot bokrot és dombokat/fedezékeket egyszóval a régi pályák szintjét.
Vissza a régi szórásképet, kisebb rng-t.
Tank maratont.
Hivatalos Wg bot és csaló szűrű modja legyen is ne csak mondják hogy van ilyen.
Aki semmit nem csínál a csatában (afk) vagy csatavégén vízbe fullad (direkt) leugrat a hegyről hogy összetörje a gépet, tényleg 0 xp kapjon ahogy elvileg működnie kellene egy ideje. Ilyenek még büntetésből le is vonnák xp-t az adott tankról/legénységről.Tudom persze hogy miért hozzák be, mi másért!
Hozzáteszem nem vagyok kampány küldetés hajhász mert csak a T 55A érdekelt onnantól csak megy az újabb és vagy bead egyet-egyet vagy nem.
Szóval a kampány küldik teljesítés feltételein nem nagyon változtatnak jó ideje, míg lehet hogy valamelyik "agytalan" új/újabb tankkal sima liba a megszerzése.Tehát a mit kérnék még rovatba... balansz minden téren.
Kezdjük példának az mm-et.
Na meg ha már így belejöttem, eladott fiókok törlését. -
Plata
félisten
Én T8-al próbáltam ott medeket spotolni akik felmentek,de durván le anyáztak.

Ma két csatát mentem rendes tankkal,nem artyval.
Tudod mi volt,3 arty a bázison 11 hülye a térkép egy oldalán megindult mint az ökör.
Egyébként mi a fene van hogy mindig 3 arty van?
Voltam artyval a sebezz 20 tankot küldi miatt és 3 arty,köv csatában megint 3 arty.
Második csatában két lövést tudtam leadni,mert a fél ellenség ott jött és egyedül voltam. -
po1son
addikt
Felesleges várni, mert ahhoz nem nyúlnak.
A készségek újraosztásával kapcsolatos műveletek változatlanok maradnak
A harckocsizóid elsajátított készségeinek megváltoztatására szolgáló készségújraosztás nagyrészt változatlan marad. A rendszer továbbra is lehetővé teszi, hogy egyszerre visszaállítsd az elsajátított készségeket a teljes tapasztalatmennyiségre kiszabott büntetéssel, ha ezt ingyen vagy kredittel teszed.
A legénységi készségek ingyenes visszaállításakor a készségtapasztalat 20%-át vonjuk le.A legénységi készségek 20 000-tel való visszaállításakor a készségtapasztalat 10%-át vonjuk le.A legénységi készségek 200-nyal való visszaállításakor nincs büntetés. -
Baltazár123
őstag
ha nem tanultad meg középiskolában, akkor azt várod, hogy 2 mondatban megtanítsalak a valószínűség számításra? Nem hiszem, hogy ez menni fog. A csaták kimenetele nem függ egymástól, legalábbis feltételezzük, hogy a wg nem manipulál, eddig ok. Csakhogy ha te 5x egymás után veszítesz, akkor a matek az, hogy van 32 különböző lehetséges eredmény (a döntetlen számoljuk a vereséghez). 1 csata esetében lehet győzni vagy veszíteni, 50% az esélye. Gy - V, 2 csatánál már 4 lehetséges eredmény lehet GY/GY - GY/V - V/GY és V/V, 3 csatánál már 8 lehetőség van. 5 nél 32, de a 32-ből neked csak 1 eredmény érdekes, amikor végig veszítettél, azaz a V/V/V/V/V, mert ez történt veled. Ennek az esélye 1/32. A másik 31 lehetséges esetben legalább 1 győzelem történt. Nyilván kicsit más a matek, ha 49% győzelmi aránnyal számolsz, de nagyjából ugyanezt a számot kapod, most a pontos % számításba hadd ne kelljen belemenni.
Tedd fel a kérdést a chatgpt-nek, az MI részletesen elmagyarázza neked, ha kéred, sőt ravasz keresztkérdéseket is feltehetsz neki, de vége akkor is egy faék egyszerűségű dolog, ha van 32 lehetséges kimeneteled és csak 1 amit vársz, akkor 1/32 annak az esélye -
Baltazár123
őstag
ilyen alapon kötekedhetsz azon is, hogy te kikapcsolt monitor mellett játszol
és még akkor is kicsi eséllyel lesz akár 5 egymást követő vereséged, de nyilván valamivel nagyobb az esély ilyenkor, mármint ha veszíteni szeretnélegyébként viccess, de keress rá a videóra, volt / van egy tajparaszt török játékos, aki leginkább amx cdc-vel tolta és nem akarok hazudni, de valami brutális sz.r WR-je volt, de a 2 svéd cc kapott replay-t játékosoktól, akikkel egy csapatban voltak és az a történet, hogy blokkolják a többieket (3-as szakaszban jön 3 ilyen paraszt), tolják, löködik stb. Az viszont érdekes, hogy több olyan finom dolgot csináltak, ami arra utal, hogy jó játékosok, csak van nekik egy ilyen acc, amelyiken baromkodnak.
Tehát annyi igazság van ebben, hogy ha direkt veszíteni akarsz, akkor talán meg tudod oldani, de egyébként még nekik se sikerült mindent elveszíteni, pedig hárman tolták ebben a stílusban egy szakaszban.
Én nem is értem, ezen miért kell kötözködni, ha te magad bevallod, hogy gyenge vagy matekból, de azért csak erőlködsz. Ez nem az én igazságom, hanem a számok igazsága, a valószínűség szabályaival kötekedsz, nem velem.
zadia: ez már bonyolultabb számítás, 12 csata, ha nem számolod a döntetleneket, akkor 2 a 12-en, de a 3-9 arány sokféleképpen kijöhet. Egyébként tényleg ilyen egyszerű felteszed a chatgpt-nek a kérdés és megválaszolja:
Kérdés: "legyen a esemény esély 48%, b esemény 48% és c esemény 2%. Mennyi az esélye, hogy 12 sorsolásból A esemény 3-szor fordul elő és B esemény 9-szer?"
utána egy kb 2 oldalas számítás jön
Így körülbelül 0.5754% az esélye annak, hogy 12 sorsolásból 3-szor fordul elő az A esemény és 9-szer a B esemény. -
Baltazár123
őstag
"Ez hogy jön ki?" ha valaki nem ismeri a valószínűségszámítás alapjait vagy nem emlékszik a gimnáziumi matekra, akkor elég sokáig tartana ezt elmagyarázni.
A gondolkodást elkezdheted mondjuk a pénzfeldobással, annak kb hasonló esélye van, mint a WoT csatának. Ha feldobsz egy érmét 1x, akkor 2 féle eredmény lehet, ebből neked egy "jó", tehát 50% az esélye. Ha 2x feldobod, akkor 4 féle eredmény lehetséges, de ebből neked csak az egyik a "jó", tehát itt már 25% csak az esély, hogy mondjuk 2x egymás után fej legyen és így tovább. Viszonylag egyszerű matek, a lottó esélyek meg ugye kiszámolhatóak, de pontosan meg is adják, szóval még számolni se kell. 2 számot kell csak összehasonlítanod.Tényleg, hogy mennyire nincs fogalmuk a játékosoknak arról, hogy milyen kicsi esélyekről beszélünk soxor
és nem is ez a baj, hanem, hogy ilyen kicsi esélyű események (pl sorozatos bukó vagy nyerő, mert van ilyen is) mégis mennyire gyakoriak a játékban. Valami oka biztos van, ha nem feltételezzük a legegyszerűbbet, hogy a wg sz.rrá manipulálja, de ha a legegyszerűbb magyarázat nem igaz, akkor mi az igaz? Na erre én nem tudok válaszolni. -
wwenigma
Jómunkásember
Annyiból igaza van - de nem ez lett leírva - hogy WoT-ban ha sok a vesztett csata akkor alacsonyabb tierű csatákra törekszik az MM (ha sok a nyert akkor magasabb) így befolyásolja a WR-t hogy legyen sikerélmény. Egyfajta balansz dolog de egyébként ha nem lenne akkor jahh, ugyanannyi az esélye.
-
Richard!
addikt
Pár napja ugyanez volt. 49,99%-ig felment, majd utána jött sok vereség zsinórban.
Nem tudom, de nekem az 50% amolyan lélektani határ... 🤷🏻♂️🙃
Nyilván szórakozásból játszom, mint a játékosok 90%-a, ambár igyexem komolyan venni a játékot, de úgy nehéz, ha a játékosok nem partnerek ebben. Pölö ha védekezni kell, akkor nem értem, hogy mi értelme van a csapat 70%-ának végigpusholni az egyik oldalt, ha az ellen ugyanezt teszi középen/a másik oldalon és szétszedi a ténylegesen védekező játékosokat és foglalással nyernek. Ez rengetegszer fordul elő sajnos.
Én is sokat hibázom és/vagy hozok rossz döntéseket, aláírom és akkor szidom is magam, hogyan lehettem ilyen hülye 🤣
Ezért vagyok csak Átlagos János.Itt a lista:

Nyilván a francia fossal imádok játszani, de néha vágyom a pörgésre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
IS-3, T-10, IS-7 kb. 6 éve eladva. O-HO van egyetlen használható hevi, de még csak 80% körüli az első skill-jük. Bohóckodni jó vele tier 8-ban, de afelett számomra használhatatlan.
Kb 7 éve kezdtem el a Grille15 ágát, a héten vettem meg a Sturer Emilt, de még nem mentem vele, mert szerintem könnyebb tier 6-ban legénységet húzni. Nasiban 92%-os a második skill, ami még kevés egy ilyen papírtanknak.
Ráadásul kb minden kör mínuszos vele még prémiummal is, a napi 2-3-400 ezer simán megvan.Ráadásul 3 nap múlva vége az ajándék prémium napoknak, onnantól kezdve meg csak a prém tankok hoznak valamennyit a konyhára. Az összes többi bukó, főleg ha halsz...
-
CirrMee
addikt
-
jano_77
nagyúr
Épp tegnap akadtam bele, mikor néztem az 5-ös tankokat, hogy mik vannak felszerelve, hogy a BP melyikekkel tudom megcsinálni. De régen volt, hogy megkaptam, sok csatát nem mentem szegénykével.

De hogy mik mennek T5-6-os csatákban az durva. Bár tudom manapság már majdnem minden tierben ez megy.
Viszont tegnap volt egy olyan MM, ahol 2db tier7-es - az egyik az E25 volt - és 4db tier6-oson kívül csak tier5-ösek voltak! Természetesen nem én voltam a tier7-el. Mert hogy én sosem kapok ilyen leosztást ha tier7-el megyek csatába hogy szinte az összes 2 tier-el kisebb! Vajon miért nem?!?
Ellenben olyat más sokszor kaptam, hogy én voltam a -2 tier. Volt szintén tegnap, mikor arty volt a kettőből az egyik tier7-es, de volt már olyan csatám is, ahol a 2db top tier közül az egyik light volt! Na ilyen meg végképp nem volt. Light-al mindig bottom tier szoktam lennei, fehér holló effektusként esetleg mid tier.
-
Baltazár123
őstag
-
Plata
félisten
Attól hogy te lejársz a játszótérre gyerekek homokvárát szétrúgni,még nem biztos hogy én is.Bár kinézem belőled hogy még meg is vered őket.
De azt hiszem nekem sosem volt ilyen korszakom.
Nem mondom hogy nem voltam rossz,mert igen,de nem mások kárára,bár gyerekkoromban még motoros bandában is voltam tag,de igazán rosszat nem csináltunk,azon kívül hogy be jártuk motorral a fél megyét.
Sosem voltam verekedős,pláne nem kisebbekkel.
Lehet hogy nálatok ez szokás volt,de én nem nagyon láttam ilyet.
Viszont a játékokban szeretek trollkodni.
Másik dolog,a Blitzkrieg volt az egyik kedvenc játékom a Wot előtt,abban nagyon megszerettem az artyt.Őszintén szólva az arty annak idején nagyon jó benyomást tett rám.Mikor kezdtem a játékot és kifejlesztettem az első artymat,t2 amcsi,azthiszem,a legelső csatámon hét kill-t szereztem vele.Ott és akkor megszerettem az artyt.
A legelső T10 tankot is artyval öltem,sőt amcsi azt hiszem, t5 artyval megvédtem a bázist T9-10 tankok ellen és kilőttem őket,ami azért volt jó mert a csapat ott üvöltözött a cseten mikor megnyertem a csatát.Az is nagyon szép élmény volt.
Na és amikor jött a sok arty gyűlölő és heccből csináltam artys accot,az is nagyon szórakoztató volt.Arty nélkül valószínűleg rég meguntam volna.
Főleg azért mert szeretek light tankokkal artyra vadászni.
-
Plata
félisten
Hát én nem tudom mit szoktál csinálni a másik kezeddel,de az artyzás igazán jó móka és egy kézzel nem lehet jól csinálni.Ha mindig egyhelyben dekkolsz és csak az egeret használod nem élsz sokáig.
Én szeretek vele szórakozni.
Jó hecc.
Igazán jó érzés nagyon nagy távolságról kiszedni a bokorban dekkoló sunyimanókat,de jó poén kiszedni egy light tankot is mikor teljes sebességgel robog 1000+ méterről.
Engem igazán szórakoztat. -
2thletme2day
őstag
Én is Sheridannel tolom legtöbbet. Jól felszerelve amúgy meglepően jól használható szerintem. Nem egy 5k+ sebzéses csatám volt vele eddig (majdnem 7k a plafon). Igazából olyan mint egy med csak megvan neki a spotter perk. Nekem nincs meg az RHM ezért próbáltam ki a Sheridan. Majdnem 3500 dpm-el és a spotter képességgel elég jó eredményeket lehet elérni. Az RHM annyiból jobb, hogy van egy mocskos jó repesze meg talán egy lehelletnyivel több dpm-e. Tegnap reggel kezdtem vas A-ban, ma délelőtt sikerült végre feljutnom ezüst ligába. Gyorsan meg is vettem a kpz-t és a concept-et. A cél elérve. Innentől kezdve már annyira nem érdekel a rang, de persze jó lenne feljebb jutni. Amúgy én azt látom, hogy most jobb játszani mint az szezon elején. Kevesebb az a játékos aki azt sem tudja, melyik játékkal játszik. Ja és amit észrevettem, hogy délelőtt a legjobb a játék/legkevesebb az agyatlan idióta.
-
manu75
aktív tag
Szerintem sem a sebzés a lényeg. Úgy vettem észre akkor ad -4 pontot, ha általában a csapathoz mérten igen jól teljesítesz, a többi "bot" meg csak épp ott van. Mintha úgy jönne le, hogy van x mennyiség mínusz pont és azt osztja szét a csapatban. Plusz pontnak meg talán 47-et ad legalábbis ennél több még nem jött.
-
Baltazár123
őstag
várjatok vele, mert mintha a wg rájött volna a cselre és kiszedte volna a becserélhető tankok listájáról
- érdekes, amikor próbálom a weblapon levő csere-berében kiválasztani, nem mutatja a listában, de lejjebb, meg a nagy listában igen - meg kell nézni a játékban, hogy engedi-e. Szerintem csak bugos a honlapon levő csere-bere, egyébként 5500 aranyat ér becseréléskor, az a fél ár -
Plata
félisten
Én Astont választanám.
STA-2 nagyon nem kedvencem.
Ha többet érne be is cserélném.
Hülyeség,de nekem a centurion hátulja nem jön be.
Szerintem egyik prém angol medet sem igazán szeretem.
Az egyiken valami nevetséges szent patrik napi jelmez van.
Úgy emékszem még kalap is van rajta.De azóta sem játszottam vele.
Jelelneg csak porfogónak vagy legénység tárolónak vannak használva. -
Baltazár123
őstag
azért nem véletlen, hogy a zunikumok is sietnek még az elején átjutni az alsóbb szinteken, mert azért tény, hogy elég sok használhatatlan játékos ragad be az alsóbb szinteken.
Lehet, hogy sz.r vagyok, ez nem különösebben zavar engem, de tény, hogy a vasból csak nagyon sok játékkal tudok/tudnék feljutni most. Amikor egyből, szó szerint azonnal nekiugrottam a roham módnak, akkor meg gyorsan ment az előre haladás egy ideig.
Utána valóban beáll a dolog kb a tudásszintre, de az tény, ezt kár tagadni, hogy a rengeteg beragadt használhatatlan játékos miatt most már toxikus a vas és a bronz szint. Kivéve, ha valaki lesz.rja az előre haladást és inkább arra fókuszál, hogy jóval pörgősebbek, dinamikusabbak a csaták.
Nyilván, nem vitatom, hogy léteznek játékosok, akik még most is összelőnek 5k-t minden csatában, bár ehhez valószínűleg le kell szűkíteniük a választott tankok számát és a pár meta tankkal menni csak. Ezt én nem akarom. Meg azért amikor előre megyek el hallufon egy sconq-al, miközben a 2 med elmegy a térkép másik irányába, a type5 a felderítést akarja folyamatosan felvenni és onnan figyel és közben 3 ellenség szendvicsbe rak, akkor nem tudom ki az a játékos, aki így összelő 5k-t. Nem én vagyok az biztos, de ha sikerül top xp/sebzés, akkor azért nem mondhatom, hogy kutyasz.r volt a teljesítmény mégsem, de mégis csúszok lefele. Ezért nem kell az előrehaladással foglalkozni, csak stresszeli az embert.
-
-
Djuree
félisten
t10 csatába jöttek t1-es leictraktorral....3-as szakaszban.
kilöttük öket kezdésnél gyorsan inkább.
meg sokszor a saját artykat is.
de valahogy mégis jobb volt, valahogy akkor "lelke" volt egy csatának...most nincs. olyan mint a forma1, anno mikor volt tankolás meg a többi, veszélyesebb volt, mégis izgalmasabb volt, ma semmi izgalom, ugyanolyan paraméterü autók mennek, semmit nem lehet csinálni amitől izgisebb lenne a verseny.... -
Plata
félisten
És amikor t5 tankkal Is7 jött szembe.

Az első maus-t T5 artyval lőttem ki.
Plusz lehetett a marha csapattársakat agyon lőni,az ellenséget cseten hergelni.
Szerintem régen a csaták azért tartottak tovább mert elment sok idő a cseteléssel,amíg egymás anyját szidták a játékosok nem pörgött a csata.
-
Plata
félisten
Nekem sok skilles Patton van Pattonban.

De az szerintem néma.
De mondok egy vicceset.
Warshipsben vettem T10 prém tengeralattjárót és eventen nyert kapitányt tettem bele.
Eszetlenül utálom folyton pofázik,meg lát egy vacak ellenséges hajót akkor egy egész ódát előad.
Ha nincs semmi a láthatáron akkor meg azért pofázik.
Jó hogy WOT-ban nincs ilyen.
Nincs német kapitányom másik raktáron ami 10 skilles lenne különben le cserélném. -
Warton
őstag
Mindenki utólag racionalizálja a döntését, ami kívülről nézve lehet, hogy nem racionális. Sőt, lehet, hogy tényleg nem racionális.
Valószínűleg senki sem venné meg annyiért azt a mennyiségű goldot, tankot, prém időt stb., amit kap. De az nagyot dob az élményen, hogy tkp. zsákbamacskát veszel és van egy bizonytalansági tényező, hogy 30k goldot kapsz, de lehet, hogy 32k gold lesz a vége. Tehát a lootbox-szal nem csak a sok ingame szart veszed meg, hanem az "élményt" is, hogy milyen kibeba... tt szerencsés vagy, hogy már a 45. ládánál kipörgettél valami 8-as tankot és nem kellett az 50. ládát megvárni. Ráadásul pl. nekem csak 20 láda kéne még egy garantált nagy tankért, ami affelé mozdít, hogy vegyek még ilyen ládákat.
Aztán persze ezt a tankot az elkövetkező egy évben biztosan nem fogom elővenni és majd kb. két év múlva csodálkozom rá, hogy: jééé ez a szar is a garázsban van, hogy került ide? milyen érdekes, no de cseréljük be valami még jobbra! Persze a cserére is ráköltöd a plusz goldot..
Szóval nagyon ki van találva ez az egész.
-
Baltazár123
őstag
Nézd, igazad van, a WoTra költött pénzeket fel lehet fogni úgy, hogy elégetted azt a pénzt, mert nem az egészséges életfenntartásért fizettél vagy a munkád elvégzéséhez szükséges dolgokat vettél rajta. Kvázi fölösleges kiadás minden ilyen.
Mit lehet erre mondani? Ha senki nem költene soha semmi másra, csak ami a létfenntartáshoz kapcsolódik, akkor lehetséges, hogy neked se lenne munkád, de az biztos, hogy rengeteg embernek nem lenne. Nem tudnál a WoT-al se játszani, mert ha senki nem fizetne érte, akkor értelemszerűen nem fejlesztenék tovább.
A WoT-os cuccokra legalább azt lehet mondani, hogy ott a garázsban, majd egyszer kipróbálja, az aranyat elégeti valami olyan tankra, amit szintén lehet nem sokat fog használni, de legalább kap érte tartalmat. Igazából ha az, aki fizetett érte úgy érzi, hogy nem verték át és valódi értéket kapott a pénzéért, akkor rendben van. Aki fizet, annak kell ezt tudnia. Én mondjuk az almás cuccokon szoktam hüledezni és amilyen elánnal megmagyarázzák, hogy de igen, le kell cserélni a tavalyit és újabb félmilliót telefonra költeni. Nekem meg van egy 4-5 éves redmi telefonom és mindenre is használható, amire nekem kell. Mások meg megmagyarázzák, hogy miért érdemes félmilliót telefonra költeni. Én meg nem értem, de ha ő, a vevő úgy érzi, hogy értéket kapott a pénzéért, akkor rendben van.
-
Plata
félisten
Tudod a lottó is ilyen.
Én nem lottóztam soha és most sem,de szoktam naponta egyszer vagy kétszer kávézni.
Remélem ezért nem szóltok meg.
Viszont naponta látom hogy az emberek 10-20 ezreket költenek minden héten lottóra és nagy ritkán talán nyernek 2-3 ezer forintot.Nyerni rendes összeget úgysem nyernek,van aki 40-50 éve lottózik ugyanazokkal a számokkal és nem tudja abbahagyni,de sosem nyert komolyabb összeget. -
joergie
őstag
Ne kínozd magad a hwk-val. ru251el jól ment, ez meg majdnem ugyanez gondoltam.
Hát nem. MINDEN light outspottolja, az ágyúja messze nem az, aminek látszik. ÉS NAGY. Nem sok értelme van. Nagyon nehéz vele játszani. Nem ajánlom.#247188 dokee78
Emberek vagyunk, ezért senki se fog megvetni, pláne ha van önreflexiód. Kitartás
-
köpet
aktív tag
Szerintem az ELC ágyúja egy rémálom, de van, aki eszement számokat tud összelőni vele; azt tapasztaltam, hogy van, aki körbefutkosva tud teljes tárat belémlőni vele, miközben a célkereszt elképesztő mértékben szétesik a legkisebb mozdulatra nálam (és nagyon lassan szűkül), vagyis biztos van olyan setup, ami sokat képes javítani a löveg képességein. Van itt olyan, aki sokat megy vele, némi iránymutatás engem is érdekelne, hogy mivel lehetne az ágyút felhúzni kicsit anélkül, hogy a lopakodós képességei ne vesszenek el teljesen...
-
kchryss
veterán
Na én lemaradtam a kódról pedig jól jött volna az arany.
Azt olvastam hogy véletlenül szivárgott ki a kód egy munkatárs által és vizsgálták az ügyet hogy visszavegyék az aranyat, de szerintem már hagyják. Pár éve volt hasonló eset akkor excelsior-t vagy az érte kapott aranyat húzhatták be akik gyorsak voltak.#246859 Baltazár123
Prime videós prime gaming-hez eddig sem járt a bónusz streamer előfizetés. Az akkor jár ha amazon prime előfizetéssel aktiválod. Az drágább. -
h1mpi
félisten
Tegnap adtam még két lehetőséget ennek a módnak (elég fáradt voltam és nem éreztem, hogy tudnék koncentrálni randomban), de nem változott meg a véleményem. Egyszer nyertünk támadásban, aztán vesztettünk védekezésben. Mindkétszer 2. voltam.
Mentem BZ-176-al is AP-val, ameddig meghaltam, kb. kiosztottam 5000 dmg-et. Elég jól adja amúgy, de igen oda érni nem nagyon lehet vele, de védekezni kiváló, mert fosnak tőle.Ami a bajom továbbra is az az, hogy amikor nálunk 5 ember van a mapon az ellenségnél pedig 20, akkor kicsit felmegy bennem a pumpa, hogy instatant kill vagyok... Ez teljesen nagy baromság, az ilyenek miatt nem tetszik főleg.
-
hulp01
senior tag
Szerintem annak az lehet az oka, hogy a 4 rakétázás elhasználása után már lassú. És azért elég nagyok a pályák. Nem érne oda szinte sehova. Plusz az újratöltési ideje is eléggé sok ehhez a játékmódhoz. Sokkal könnyebb flankelni is. Persze ettől függetlenül még mocskosul op-nek tartom randomban. Mondjuk nem is értem miért játszik bárki is nehéztankkal Frontline-t. Én sokszor még a LIS-t is túl lassúnak tartom, amikor respawn van és percekig kell mennem, mire akcióba kerülök.
Amúgy kezdem megkedvelni ezt a játékmódot. A pályaismeret nagyon sokat számít. Szerencsére a képességek randomizálását is kivették, az elég nagy marhaság volt. -
joergie
őstag
Ha megérted a logikáját(ami WG-nél nem mindig egyértelmű), akkor már nem olyan bonyolult. Adott legénységi tagnak csak 1 tankra lehet képzettsége, viszont azonos nemzet azonos tankosztályú prém és reward tankba be lehet ültetni % bünti nélkül.
Mindezidáig 1 tank van, amibe be lehet ültetni más tankosztályú legénységet bünti nélkül(heavy-be arty-t pl!!), tehát a wot plus előfizu mellé kapott TS 54-be bármilyen amerikai legénységi tag beültethető bünti nélkül.
#246718 manu75
Csak klasszikus prémium járművek cserélhetők be(abból se mindegyik, van rá egy lista, ha ilyen event van, lesz hozzá link). Amiket írtál reward tankok, kvázi nincs goldban megfogalmazott értékük(és nem adnak kreditbónuszt se).
Más:
TL-7 kapható most jópénzért, de tier9 prém létére nem írja az "előnyök" közt, hogy bondot is adna. Nyugtassatok meg, hogy minden tier9 prém adja a bondot.
Őszintén nem is győzött meg ez a TL7 a gsor1008al szembeállítva, nem hiszem, hogy megérné a felárat. -
-
joergie
őstag
Nem egyértelmű, hogy mire panaszkodsz, ezért lecsekkoltam.
Tehát minden más techtree tier10 mednél a commanderé a rádiós másodlagos skill, a t44-100ban a loader-é(a tier8 techtree t44 és t54-nek van még így).
Bármelyik orosz med tank legénységét beleteheted % veszteség nélkül, csak a t44-100ban a rádiós skillek nem fognak működni-pl situational awareness, ami 3% látótávot ad. Ha mindenképp szeretnél bele rádiós skillekkel rendelkező legénységi tagot, akkor bármely orosz med legénység MELLÉ használj egy t44-100ra képzett loader-t(bármely más legénységi tag rádiós skillje-ha lett neki ilyen osztva-így se fog működni - így leírva kicsit bonyolultnak tűnhet, gyakorlatban annyi, hogy ezek a skillek a t44-100ban kiszürkülnek...látható, de nem működnek.) Nincs most installálva a játék, úgyhogy nem tudok neked erről képernyőképet csinálni.
a light legénységét hagyd a francba. -
phoenix1989
addikt
Minden tekercs kiváltásához kell egy bizonyos mennyiségű kulcs plusz van egy követelménye minden tekercsnek amit teljesíteni kell. 12 től 15ig pedig a követelményt el hagyhatod cserébe több kulcs kell. Vagyis a rémálom szinten elég az egyes fázist meg csinálni mert az kell a 11. Tekercshez , onnantól meg ki kell farmolni az extra kulcsokat. A legkönnyebb szinten 9 kulcs jár annak aki első helyen végez. Nem fogok szenvedni nehéz szinteken ha itt sokkal gyorsabb az egész és nagyobb eséllyel is fogsz nyerni a végén . Arról nem is beszélve hogy szinte állandóan első lehetsz ha random emberekkel játszol , pofon egyszerű. A tank megszerzéséhez az összes tekercs kell. Mindegy milyen sorrendben de az összes kell
-
Baltazár123
őstag
nekem engedné "back to home" küldetés, 130 kulcs kell hogy kiváltsam, csak azt mondja, hogy kell még 104 kulcs amikor ráklikkelek - legalábbis akadályát nem látom, hogy megvegyem és a korábbi küldetések csak hézagosan vannak meg, a tankokat vettem csak ki, jó hogy megtudtam, hogy nem kell a sorrendet tartani

várjál, annak utána kell nézzek, hogy mi kell pontosan, mert ott valóban nincs a tank ikonja, azt nem az a küldetés adja. valószínűleg igazad lesz, ki kell váltani az összeset és akkor. megnézem majd a leírásban, de akkor elég sok kulcsot össze kell szedni, főleg, hogy kell 130 az utolsó küldetésre, mert szinte biztosan nem fogok tudni megcsinálni a boss kill-t nightmare fokozaton
szerk. megnéztem, igen igazad van, az összes küldetést ki kell váltani, nem csak az utolsót, hát ez pech akkor, mondjuk gyanúsan könnyűnek is tűnt
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mondjuk csoda, mert az SC olyan mint valami sündisznó, mindig elakad benne valahol a lövésem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ellenben olyat más sokszor kaptam, hogy én voltam a -2 tier. Volt szintén tegnap, mikor arty volt a kettőből az egyik tier7-es, de volt már olyan csatám is, ahol a 2db top tier közül az egyik light volt! Na ilyen meg végképp nem volt. Light-al mindig bottom tier szoktam lennei, fehér holló effektusként esetleg mid tier.
, de nem bánnám ha kivennék, pedig nekem megvan.