Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
Nem bírtam tovább várni, megvettem én is.
Már települ is...
-
BigBlackDog
veterán
Újabb frissítés, 0.1.2 az új verziószám. Változások:
- Improved Force Feedback by removing redundant traffic
- Default FF rate is back to maximum
- Fixed autoclutch not fast enough to act as antistall when stopping the car in first gear
- Fixed problem when loading replays
- Added a change log (játék könyvtárában egy changelog.txt) -
Unbaised-Ben
senior tag
Nekem nagyon bejön a játék, még vannak gyermekbetegségei, de alakulni fog ez
-
neilszab
őstag
-
válasz
BigBlackDog #40 üzenetére
Megy DX10-es VGA-val - sebességben nem biztos, hogy sok köszönet lesz - de DX11 attól még kell neki (tehát Win 7+). Amúgy a 11 legfőbb előnye pont sebességben van a 10-hez képest, tehát valószínűleg semmi értelme nem volna egy 11-es VGA-n átkapcsolni.
-
raczger
őstag
válasz
BigBlackDog #40 üzenetére
Nem tudok róla, hirtelen a cfg fájlok között sem találtam semmit.
-
m0h0senator
őstag
Szziasztok,
tegnap óta én is csatlakoztam hozzátok.
-
raczger
őstag
válasz
BigBlackDog #38 üzenetére
A fórumot olvasva elvileg csak dx10-es update
(#36) fLeSs: belülről normális, viszont kívülről szerintem sem az igaziak a hangok
(#37) b-type: majd valamit biztos felteszek, most már van pár elmentett replay, amit végre le is tudok játszani, tegnap a videó betömörítésével szórakoztam sokat, de nem találtam jó beállítást, mindig nagyon csúnya lett a végeredmény
-
BigBlackDog
veterán
Valaki rájött már, hogy a mai 0.1.1-es frissítés mit tartalmazott?
-
fLeSs
nagyúr
Itt egy Drift videó.
Engem az érdekelne, hogy normális az, hogy ilyen a játék hangja? Nekem ez nem tetszik. És ugyanilyen akkor is, ha az autót kívülről nézem. [link] - elég a 2. perctől belenézni.
Halk, "tompa". -
-
raczger
őstag
válasz
#70869248 #25 üzenetére
Már Tomsteel feladta a leckét, azt hiszem itt az idő más kombóra gyúrni
Pedig már youtube-ra is feltettem volna, de így már nem.
(#26) Joshi: Ha megszállott szimes vagyok, akkor igen. Sajnos egyelőre se AI se multiplayer nincs. Viszont ennél olcsóbb nem lesz a játék, csak drágább, plusz ha valami nem tetszik jelezheted a fejlesztőknek, stb... Én úgy érzem, hogy érdemes volt megvennem.
(#27) ooooobi: vannak még appok, azt egy fájlban egy sor átírásával tudod előhozni:
\steamapps\common\assettocorsa\system\cfg
open assetto_corsa.ini
ENABLE_DEV_APPS=1
save.(#29) BigBlackDog: jelenleg nincs ai (se multi), majd lesz, habár dev appba van egy erre vonatkozó rész, szóval lehet, hogy valahogy elő lehetne hozni
-
neilszab
őstag
Na, már próbálgatom én is
, de nagyon érdemit nem merek még mondai, mert érzem, hogy jó sok kilométer kell még bele, mire kiismerem. Eddig amit láttam, az tetszik...
Ami viszont feltűnt, hogy elsősorban a VGA-ra érzékeny a Corsa, a procim egy ősrégi Athlon X2 250, azt hiába húzom, viszont Radeon HD7870 feltekerést megérzi, pedig ez egy erősen poci limites config.
Multi még nincs, mindenesetre kezdjünk el hozzá gyülekezni, itt a magyar Steam csoport:
-
BigBlackDog
veterán
Jelenlegi verzióban, (vagy a következő frissítésben?) van ai, vagy csak időre menő "versenyek" vannak?
-
ooooobi
senior tag
Ezeket a plusz apps dolgokat, hogy lehet előhozni?
-
fLeSs
nagyúr
"Gain (ez ugye az erősség) 50%, minden más 0. Néha kicsit kevésnek érzem, de most kicsit instabil az asztal, amin nyomom...
Meg sajnos a G25 nem egy bajnok, 50% felett már akár jelentős clipping van, szóval nem is éri meg fölé tenni (bár valamennyir változó autónként, de 60% a top)."
Tegnap kisérletezgettem a Force feedback
-Gain
-Filter
-Damping
opciókkal, és 100/0/0 tűnik a legjobbnak. Viszont így azt érzem, amit a másik topikban írtam.A Steering
-Gamma
-Filter
-Speed sensitivityopciókat nem próbálgattam.
-
törölt tag
A replay mentésre írtam a motion blur-t, hátha az kavar be, de nem mert most nálam is kiakadt replay betöltés közben
cselt: Ezt az 50Hz-t észre sem vettem...jó hogy mondod, köszi.
raczger: tudom, direkt azért is vettem a pénzen VGA-t, mert így ésszerűbb volt, mint mindent cserélni: lapot, memot, procit (és egyébként tápot is, jelenleg egy 470-s van).
Vettem egy combos VGA-t, ezzel kitoltam még az időt, és mikor ezeket cserélem, a VGA még jó lesz bele simán...bár a tápot már így is kímélnem kellett, gyakorlatilag mindent lehúztam róla, Egy vinyó, a lap, meg a VGA és kész (mondjuk nem is nagyon kell több) -
wolf033
senior tag
Nem mindegy ám, hogy milyen nézetben játszol. Ugyan az a beállítás belső nézet 80 fps, motorháztető 100 fps csak az utat látom akkor 110 fps.
-
raczger
őstag
válasz
#70869248 #14 üzenetére
Kikapcsolt motion blurral +1-2 fps, tehát nem számít szinte semmit, ha 1-re van állítva. Viszont jobban lett optimalizálva, mert a TP-vel full grafon 15 fps-em volt, most meg 25-35fps (mondjuk ez a játszhatatlan kategória).
Akkor ott érik a proci, ram (talán lap) csere, bár procit nem tudom mennyire használja ki a játék.(#15) cselt: Nekem is alapból 50Hz-re tette, szerintem ő sem vette ezt még észre.
(#16) Joshi: Létezik, eddig Tech Preview volt, tegnap jelent meg steamen early accesként, itt meg tudod venni. Ha ingyenes demot szeretnél, akkor szerintem várni kell a teljes játék megjelenéséig, akkor talán lesz az is.
-
Joshi
titán
Létezik az Assetto-ból egy kipróbálható legújabb demo?
-
törölt tag
és ha kikapcsolod a motion blur-t?
a gépem:64bites Win7 / Athlon II X2 255 3.4-re húzva 4giga DDR2 900-n futva, itt egy kép
[link]viszont a VGA-t lecseréltem egy 2gigás GTX680-ra [link] (itt vettem a PH-n használtan
)
így Imola-ban a lentebb linkelt grafikai beállításokkal: 90-100 az FPS, egyedül a sikán előtti kis egyenesben esik le 87-re pár másodpercre.
-
raczger
őstag
válasz
#70869248 #12 üzenetére
Eddig 5-ből kettő replayt tudtam csak visszajátszani, pont a legjobbakat nem tudom betölteni, pedig akartam videót feltenni youtube-ra.
Nálam ezek a beállítások:
Így van stabilan 90-100fps között. Kipróbáltam full minimumon, úgy közel 200 volt, akkor szűnt meg 100%-osan az input lag, most így 90 körül van még egy kicsi, de már nem zavaró, remélem azért ezen javítanak majd.Neked mennyi fps, illetve milyen géppel?
-
törölt tag
pár dolog ami talán hasznos lehet, főleg azoknak akik nem használtak NetKar-t:
A Tech demo-t törölni kell(!), én mondjuk nem tettem meg, de a progi szól, szal ajánlott lehet hogy ne legyen kavarás.autókínálat:
[link]showroom:
[link]A controller global profilja legyen jól beállítva, 107% erő, nulla spring, nulla damper, bekapcsolt de lehúzott centering, a kormány forgása pedig neked megfelelő. Ezek után nálam:
[link]erők:
[link]segítségek kikapcsolása:
[link]a képernyő oldalmenüjéből választható -help- további infókat ad, pl. TC-ABS kikapcsolása:
[link]egyébként ebből az oldalmenűből kiválasztott elemeket oda helyezed ahol neked jó, a virtuális tükör asszem F10..vagy a közelben:
[link]az E30 Imolai köridő az egyetlen ami jó lehet viszonyításnak, a többi csak végigszaladás az autókon és pályákon:
[link] -
raczger
őstag
Nagyon jó lett. Persze vannak még hibák, de már most játszható és élvezhető
LFS után nekem ez a második legjobb szimulátor.
-
Települ.
-
törölt tag
..és kint van!
35euro -
Kephamos
addikt
Lehet már tudni valamit arról, hogy mikor jön ki az 1.0?
-
Forestgreen
aktív tag
Itt egy teszt a Tech Preview-ből:
-
hodostamas
addikt
Nem lesz rossz. Bár a grafika nem tudom miért igényli az 1GB VRAM-ot.. Mindenesetre a közepes gép bőven elég lesz a játékhoz
Kis ízelítő: [link]
-
csige791
tag
Az Assetto Corsa a Kunos Simulazioni nem rég bejelentett szimulátora.
Hivatalos weboldal:
http://www.assettocorsa.info/
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest