Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#143438) Razermazer válasza Virgilius_15 (#143412) üzenetére


Razermazer
őstag

Gyakorlatilag ez már ha jól számolom a 4. alkalom, hogy ebben az évben a scorpion G bekerül megvételi lehetőségre, nem semmi. Volt leakciózva is, nálam is itt lenne a helye, de pont akkor nem volt lové, így marad az strv s1 amivel teljes mértékben elégedett vagyok. Elviselem ha városi pályán vagyunk, ott abszolute esélytelen, de legalább sebzek ott is ha nem is nyerünk.
Mostanában pedig 60%-ban top tier vagyok(ez valószínűleg az új mm mert ilyen nem volt azelőtt) vele és sajnálom is a tier 6-os tankokat két vagy 1 lövés. Többször hoztam le meccset ilyen helyzetben, top gunt meg levadászták előlem az utolsó percben, de nem gond ez játék.

Más a francia light táras ág tetszik eddig amx 12t-vel 69% vagyok, melyik irányba érdemes továbbmenni?,már úgy értem amx vagy bc majdan? érdekes lehet a tüzér ág is, amit innen lehet indítani, és egy jó kis 6-os tüzérrel nem lehet rossz, bár nem tudom nincs tapasztalat ezen téren.
Ebből kiindulva egy lorr 40t biztos a garázsba kerül majd egyszer, gyakorlat már lesz az ilyen táras csodák kezelésében.

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.