Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#114985) galervin93 válasza rlazol (#114982) üzenetére


galervin93
őstag

Ez a "melyik tank mennyit megy Y tierbe" is egy jó kérdés, mert ugye elvileg van valamiféle kiegyenlítősdi, ha elég jól nyomja valaki, akkor többet megy T10-be pl. egy T8-as géppel... Vagy ez csak mese? Mindenesetre majd' 900 csatáig alig sebeztem le a hp-m a CDC-vel, aztán az utóbbi bő száz csatában már sokkal jobb vagyok vele, és bizony elég sokszor lát T10-et... (nem is akar összejönni a második csík a csőre, mindig hiányzik egy kicsi, aztán becsúszik egy-két blama kör és már megint 81-82 %-on vagyok. T49 ugyanez...)
(Nem tudom eddig mit csináltam a CDC-vel, 900 csatáig alig 61-62%-on állt a kiválósági jelem, az utóbbi bő 100 csatában ment csak fel 80 fölé, és marad is ott. Megtanultam vele játszani. :D )

szerk.: és akkor egy kis epénisz: tavaly ilyentájt 8000 csatával és 1000 körüli efütyivel álltam (ajaj), akkor kitűztem magam elé a célt - elérni az 1400-at! Nos, több mint 4000 csatával később a minap ez sikerült is. Öröm és bódottá, megugrottam a célomat. Tudom sokaknak ez semmi, de nekem nagy öröm. Ez az első (és valószínűleg utolsó) számítógépes játékom, már persze a Passziánszon kívül.Soha nem játszottam semmivel, és nem is fogok, teljesen zöldfülűként vágtam bele nem csak a tankok, hanem a játékok világába is.
A következő cél, hogy "kizöldüljek", ehhez, ha tartom a recent értékeimet, akkor 300-400 csata kell. Remélem mihamarabb összejön, ahogy az 52%-os WR is feljebb kúszik majd idővel. :) "Dicsekvés" off, auf wiedersehen! (Ha már úgyis Rammstein megy a meccsek alatt. :)) )

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.