Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacerta

aktív tag

válasz hegyimorc #97788 üzenetére

DX-be biztosan belemenne, mert a Deuter Trailbe is bemegy. Igaz, ott azért teszek ruhát a DSLR mellé, mert annyira leng a táska, és annyira vékony a párnázása, hogy félek, menet közben odaverődik úgy, hogy utána zokoghatok.
    Szóval mondjuk azt inkább, hogy DSLR + a többi amit felsoroltam. A pulcsi meg megy pókkal a hátsó csomagtartóra, mert a Topeak rendesen van párnázva. :D

Elég nagy a fotós cuccom, ( egy Sanyi A77-est hajtok ), annak kéne beférnie. A neten találtam egy revijút, ahol a fazon a 6x6-os Bronicáját tette egy ilyen Tourguide-ba, onnan tudok kb. összehasonlítani.
    http://theonlinephotographer.typepad.com/the_online_photographer/2009/10/open-mike-albatross-update.html
    A hossz és a magasság az szemre jó lesz, a 100-120mm szélesség, amit írtál, aggaszt picit, jó lenne ha 130-135mm bemenne, akkor helytakarékosan be tudnám illeszteni a vázat az alapzoommal. Ott a képen a Bronica 92mm széles, az látszik, hogy van még mellette hely, mert be van horpadva a táska frontoldala, de hogy van-e ott még 40mm, azt nem tudom kisakkozni. :F Ha a táska sarkánál nézem, talán igen.
    Ez a szélesség lenne fontos méret, meg a két oldalzseb magassága ( a szélességet le tudom nézni kb. a bronicás fotóról, nekem ~10 centi kell minimum, az pedig láthatóan megvan ).
    Ha ezeket meg tudnád nézni pontosabban, nagyon megköszönném!

Nem, nem vagyok pesti, miskolcon lakom, pont ez a baj. Illetve nem baj, mert jókat tekerek a hegyekben, :D viszont a helyi bicajos boltok - pedig van egy pár - vagy nem is hallottak a Topeakről, vagy csak rendelésre hoznak. Szóval élőben elég nehéz nehéz lenne megtekinteni, azért dobtam fel a kérdést ide.

ps.
    Amennyiben esetleg célzás volt: :)
    Ha nem használod a TG-ot, és mondasz egy jó árat, akkor valszeg érdekel. Legfeljebb veszek mellé egy DX-et, és variálom, melyiket viszem. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés