Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33881) Cathfaern


Cathfaern
nagyúr

Fejezzük be a KRESZ vs. nem-KRESZ meg autó vs. bicikli témát. Nagyon sokszor előjött már a topicban, mindig csak több oldalas flame lett az eredménye, ami a résztvevőkön kívül senkit nem érdekel, mert érdemi információt nem igazán lehet a témában elmondani. Azon esetleg lehet vitatkozni, hogy a KRESZ adott pont jó-e vagy sem, és hogy hogyan kéne megváltoztatni, de az meg nem ennek a topicnak a témája.
Igazából mindenkinek a saját felelőssége, hogy mennyire tartja be a KRESZ-t vagy sem, de jó lenne ezt nem reklámozni ebben a topicban. Főleg, mert csak indulatokat szül. Szóval ha kérhetem a későbbiekben tartózkodjunk ez ilyen megjegyzésektől, mert csak flame-et generál.
Ráadásul az Alapelvek 10.2. pontja alapján ("Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban: ... Jogszabálysértés (vagy arra buzdítás)") szankcionálható is lenne.

Szóval a mostani vita is legyen befejezve, illetve a továbbiakban ne is legyen reklámozva, hogy az illető mikor és hogyan követ el jogszabálysértést. Mindenkinek csak jobb lesz.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.