Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18652) Runner_fxr válasza razzorr (#18651) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

A slime csak akkor jó ha apró tüske szúrja ki, sok esetben ugyan úgy leereszt, ha nagyobb lyuk keletkezik a belsőn. Én sosem használtam, olyan sűrűn nem kapok defektet, meg montin nem nagy ügy kicserélni a belsőt, és nem is nehezíteném vele a kerekeket.
Trekkingnél más a helyzet, ott van létjogosultsága, mindenképpen ajánlom, viszont a kevlár szalagot nem annyira, könnyen okozhat maga a szalag is defektet, ha elcsúszik és nem kellően vannak lekerekítve az élei.
A guminyomásra mindig érdemes figyelni ha kevlár szalagot használsz. Defekttűrő külső sem egy életbiztosítás, kicsit meg van erősítve a futófelület, de ettől még simán kaphatsz defektet. Én a slime + defekt tűrű külsőt használnám. Külsőben rubena már van 3500 körül. Ha jobb minőségűt akarsz akkor schwalbe 5-6 ezer/db. Ha csak aszfalton közlekedtek, akkor érdemes valami vékonyabb 32-es szélességű, teljesen sima felületűt választani, ha föld úton is mentek akkor 35-38 körüli szélességgel válasz és olyat aminek a szélén vannak bütykök, hogy kapaszkodjon kanyarodáskor.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.