Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132651) StLui válasza haiiro_o (#132642) üzenetére


StLui
veterán

Groupset-ben nem olcsóbb?

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#132652) Ákkk válasza haiiro_o (#132648) üzenetére


Ákkk
addikt

+ még a hozzávaló pres fitt középcsapágy és szállítás.

A technika nem az agy helyettesítő terméke.

(#132653) Ákkk válasza bulikavagyok (#132647) üzenetére


Ákkk
addikt

A deore fék szerintem jobb mint amit eddig használtál szerintem meg fogsz lepődni.
Ne a listákat sorrendeket nézd próbáld ki....

A technika nem az agy helyettesítő terméke.

(#132654) bulikavagyok válasza Massmurderer (#132649) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Nyilván nem sz*r, csak nem biztos, h az én súlyomhoz/felhasználói szokásaimhoz van méretezve. :B De meggyőztetek, először tesztelni fogom. :R

Az azért megnyugtató, h sok hasonló kategóriás bringát szerelnek ettől is gyengébb fékekkel. Például ezen a Meridán MT500-as fék van. Vagy ezen a Cube-on "csak" MT400.

Most már kicsit bizakodóbb vagyok. Jó lesz ez, remélem.

Ákkk: Oké, köszi! Ez megnyugtató. :)

[ Szerkesztve ]

(#132655) cooi11


cooi11
senior tag

Sziasztok!
29" 1,75 túra kerékpárhoz belsőt szeretnék venni.
Milyet keressek?
Próbáltam leszedni a külsőt de nem sikerült
az auchan-ból gondoltam veszek leszedőt az jó?

(#132656) flash-


flash-
veterán

üdv

Ronabike-hoz van esetleg vkinek kuponkódja? :B
nagyon megköszönném:)

még valami:kínából stravához-brytonhoz sebességszenzort honnan?
konkrét link?:)

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#132657) Hasaggymeg válasza bulikavagyok (#132654) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Magyaror...ööö...vagyis Shimano fék jobban teljesít. ;)

(#132655) cooi11...én már törtem el néhányat,ezt jónak tartom.

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#132659) cooi11 válasza Hasaggymeg (#132657) üzenetére


cooi11
senior tag

Köszönöm!
Esetleg belsővel kapcsolatban?
Ezidáig nem kellett belsőt vennem.

(#132660) trialboj válasza IMIIKE1998 (#132566) üzenetére


trialboj
őstag

Hátha valaki okos, és segít megérteni, hogy miért veszünk kemény nyerget, hogyha hozzá szinte kötelező a zselés párnás nadrág, és miért nem jó ha eleve zselés a nyereg, és "csupasz" fenékkel üljük meg a gépet?

Tél óta zselés betéttel tekerek, és megszoktam, annyira, hogy nélküle már 40 km után is kényelmetlen a nyereg. Zsibbad odalent minden, aminek nem kellene, tavaly pedig rendben volt a nyereg.

IMIIKE1998 A decás annyira nem segít sokat. Ha olcsó kell, nézz körül Aliexpressen, rengeteg 5D meg 9D-s zselés betétes nadrág van kb 15 dolcsiért.

De nyilván az lenne az optimális ha nem kellene spéci nadrág, pl azért sem mert, ezek annyira hosszúak, hogy majd térdig érnek, tehát csak 1 kis sávban barnul le a lábad térd fölött, ami nyáron, már egy rovid nadrággal hülyén tud mutatni.

(#132632) 6030D
Milért van rajtuk olyan kézmelegítő akármi, azt írtad hogy ömlött rólatok a víz a mászásnál, ha nem a hideg ellen, akkor a naptól kell megóvjon? Nem nagyon értem ezeknek a hasznát, aki brutál melegben teker még csak csak, de ha a kézfejed és a tested meleg, akkor a karod sosem fázik, legalább is én nem emlékszem ilyen fura helyzetre.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#132661) Hasaggymeg válasza cooi11 (#132659) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

28,vagy 29" szor A-B,ahol az AB közötti halmaz magába foglalja a keresett 1,75,vagyis 47 méretet is.Pl. Figyelj a szeleptípusra,olyant vásárolj amilyen most van.

(#132660) trialboj ...a nadrágban,a nyereggel ellentétben,akárhogy ülsz ugyanott marad a párnázás,talán ezért jó.Én próbáltam már,de mindig is betét nélkül tekertem....most éppen ilyenen. Ami a kézmelegítőt illeti,tegnap reggel itt 4-6C volt.Amúgy a karom nekem is fázni szokott,az menetszélnek kitett felület,nem véletlenül van szélmentessé téve a technikai ruházatokon is.,ugyanakkor a kézmelegítőt én is egy költséges + kényelemnek vélem.Ha fázik a karom akkor veszek egy hosszú ujjút,majd ha nem kell,hát levetem. :F

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#132662) ZolkoW válasza trialboj (#132660) üzenetére


ZolkoW
őstag

a nadrág veled mozog, tehát nem a bőröd dörzsölődik a nadrágon, hanem a nadrág a nyergen.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#132663) bringasisti válasza ZolkoW (#132662) üzenetére


bringasisti
őstag

Talán a bringás nadrág lényege az hogy a betét mozgás közben mindig pont a helyén van, és hiába izzad meg az ember a nadrág a nyergen nem tapad meg, ezért úgy csúszik hogy a bőrt a bringás seggén nem húzza gyűri

BENEFON DELTA--------N8

(#132664) 6030D válasza trialboj (#132660) üzenetére


6030D
Ármester

5 fok volt, amikor gurultam a vonathoz, rajtam egy hosszú aláöltöző volt, felette egy rövid mez, alul rövid gatya. Nem volt melegem.... A srác, aki leghátul áll, ő is Vácon szállt fel, rajta esőkabát is volt reggel a hideg ellen, de volt rajta "Toobee -féle" övtáska, neki volt hova pakolni utána. Srácokon kézmelegítő volt, ami azért jó, mert le is tudod venni és elrakni a mezzsebbe, vagy csak simán letolod a csuklódra. Nekem nincs ilyen.
Reggel a Normafára mászáskor még hideg volt, meg köd (mint az első képen, bár az már utána készült), és bár 9 fok volt, a magas páratartalom miatt mi is izzadtunk, meg a pára is lecsapódott a ruhákon. Utána mentünk két csúcs között olyan részen, hogy 6 fok volt, nem nagyon akarta levenni senki a cuccot.
Annyira nem volt jó idő, hogy melegünk legyen, az erdőben a napot sem nagyon láttuk, csak a kilátóknál. Viszont ennyi szinthez ez tökéletes volt.

Relive videó (Lector-os Zolié, mert nekem valamiért most nem küldtek)

Csak hogy panaszkodjak is: ritkán vonatozok, most megfogadtam, hogy megint hanyagolom egy darabig. Srácok kitalálták, hogy menjünk vonattal, mert a találkozó mellett 5 percre rak le, nem kell a kocsira pakolgatni a bringákat. Jegyeket megvettük (Vác retúr 1800/fő x 2 fő , Verőce retúr 2200/fő x 2). Nem volt bringaszállító kocsi (hétvégén!), menjünk a végében. Dőltek össze vissza a bringák az ülések között, fogni kellett. Hazafelé ugyan ez. 2 kocsival olcsóbban megfordultunk volna, ráadásul az egyik srác tudott volna jönni akkora kisbusszal, hogy befér 4 bringa+4 ember. :U

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#132665) flash-


flash-
veterán

üdv

a bryton és a hozzá való pulzusmérő övvel lehet futni is straván? (tehát hogy futó modba használjam, és a pluzust és vegye)
vagy ez igy nem fog menni mert a brytonnal mért távot a strava nem fogja futásnak venni?

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#132666) trialboj


trialboj
őstag

A hétvégén taknyos idő volt amit nem csípek bringával, ezért kimentem autóval az egyik erdőbe, kitisztítani egy ösvényt.

Kb egy fél méter széles részen kotortam el az avart és ágakat, mikor feltűnt hogy ez így nagyon gyors lesz, de inkább unalmas : )) És arra gondoltam, hogy mivel ez az ösvény egy mondhatni vízmosás szerű völgyben volt, aminek tökéletesen gurulható az egyik oldalától a másik, mi lenne ha egyfajta szlalom pályát csinálnék belőle.

Csak annyi volt a dolgom, hogy az avart egyszer jobbra aztán balra az út közepére kotorjam, és kicsit gaztalanítsam azt az oldalt amelyikre fel kell hajtani hogy kikerüld.

Másnap még jó hogy egyedül próbáltam ki, hát nevetségesen szar lett :C :C pedig olyan egyszerűnek tűnt, többször végigsétáltam rajta, és rendben volt, csak azt nem számítottam bele, hogy ott még ha óvatos vagyok is pillanatok alatt 40re gyorsulok, és így az én szlalom pályám, kb mint egy akadálypálya üzemel, mert túl sűrűn és röviden tisztogattam ki a széleket. A sebesség miatt sokkal elnyújtottabb S kanyarok kellettek volna, jelenleg kb 15-el teljesíthető, de mivel ez egy leejtő, ezért ha nem húzod közben a féket egyből túlgyorsulsz.
Olyan sok időt nem feccöltem bele, de azért elég sok energiát elpazaroltam egy szó szerint használhatatlan nyomvonalra.

Szóval tessék hálásnak lenni azoknak akik bármilyen HASZNÁLHATÓ nyomvonalat építenek nektek, mert nem egyszerű dolog, ja és nyilván senkinek nincs kedve kijönni dolgozni a pályán, csak gurulni rajta.

(#132664) 6030D
Na ok, 5 fokban rajtam nagykabát van, akkor értem.

[ Szerkesztve ]

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#132667) jjeahh válasza trialboj (#132660) üzenetére


jjeahh
nagyúr

"ezek annyira hosszúak, hogy majd térdig érnek, tehát csak 1 kis sávban barnul le a lábad térd fölött, ami nyáron, már egy rovid nadrággal hülyén tud mutatni"

Alin mindenre van megoldás, ez nem takar ki majdnem semmit, lehet barnulni :D
Én is megszoktam amúgy a betétes alsót, nekem is az a gondom vele, hogy eddig csak kettőt találtam ami vékony és rövid, kb. megfelel egy vékony boxernek. No nem azért mert nem barnulok, hanem mert nyáron kánikulában csak ezt a kettőt tudom rövidnadrág alatt hordani. Szerencsére bringás rövidnadrágból is találtam kettőt amik nagyon vékonyak, így egy ilyen vékony betétes rövid alsó + egy vékony rövidnadrág együtt is jobban szellőzik, mint mondjuk az Endura Hummwee short önmagában.

6030D: Durva, hogy mennyit cikáztok össze vissza, jól látom, hogy ott azon a részen kb. az összes hegyet bejártátok? :)) . Így nem is csodálom, hogy ilyen sok szint lett a vége.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#132668) Hasaggymeg válasza jjeahh (#132667) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Jó a neve.New Pink men Guy Sexy Sling Male Underwear Bodysuit One Piece Male Suit...gondolom a gúgli fordító műve kici kínairól. :U A paróka a szett része? :DDD

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#132669) Hasaggymeg válasza trialboj (#132666) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

A pályakészítést rá kell hagyni a természetre (vízre,hóra,állatokra),és a gyalogosokra. ;)

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#132670) albiosz


albiosz
őstag

Sziasztok!

Bp. Batthyány tér - Újpest-Városkapu útvonalon tudtok útba eső szervizt? 5-6 között kellene beugranom. Jó lenne még az út elején a Batyihoz közelebb.

(#132671) 6030D válasza jjeahh (#132667) üzenetére


6030D
Ármester

Igen, a szervező srác direkt így találta ki, hogy a környék "nevezetességeit" járjuk be. Még egy csúcs maradt ki, oda vagy nem olyan jó bringával menni, vagy keskeny, és a turisták miatt nem mentünk. Már nem tudom. Én így sem bírtam megjegyezni a helyeket, ebben nem vagyok jó sajnos. A Kecske-hegyet megjegyeztem. :D
Illetve a hegy megnevezést kezeld fenntartással, egyik sem lépte át nagyon az 500 m-t. :) Viszont jól mutatja, hogy kis magasságokon is lehet szerezni sok szintet. ;)

Hasaggymeg: gyalogosokra... én azért a múltkor arrébb húztam egy fát, mert amikor egy 2 méter mély árokba mész le, majd egyből fel, akkor a gyalogos tud fordulni lent 270 fokot, de én nem, illetve nem bírok felmenni. :)

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#132672) StLui válasza albiosz (#132670) üzenetére


StLui
veterán

Budapest, Kacsa u. 5, 1027 Soulrider kerékpárszervíz

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#132673) ZolkoW


ZolkoW
őstag

tegnap szép napsütés volt délután, de én bizony felvettem a vékony thermo mezt, meg vékony futónacit, és nem bántam meg. Este (~6 óra) még kigurultunk a lányommal a focipáláyra, ahol meccs volt, ettől nagyon megijedtem, és továbbmentünk a szomszéd falu irányába. na ott már kellett a softshell mellény is, ilyenkor mindig megjegyzem magamnak, hogy az a mellény az egyik leghasznosabb ruhadarabom.

más: köszi a ROSE tippet, ott volt 1x11 GX váltó, meg is rendeltem :)

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#132674) Runner_fxr válasza bulikavagyok (#132643) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Első kerék, pedál, kormány, nyeregcső, dropper post, nagyjából ezek az alkatrészek igényelnek szerelést.
Illetve kónuszos agyak esetén, a csapágyhézagot is be kell állítani. Fék légtelenítés is majdem mindig szükséges, ritkán egyforma a két fék nyomáspontja. Nem rossz fék a deore, adj neki egy esélyt. Bár előre a 203-as tárcsát azért feltenném. Ha nem vadulásra használod, szerintem jó lesz.

(#132675) albiosz válasza StLui (#132672) üzenetére


albiosz
őstag

Szuper, köszönöm szépen! :)

(#132676) jjeahh válasza 6030D (#132671) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Ja és azt vettem észre, hogy felétek ha csak 300-700m magasra tekertek is másztok annyit, mint én egy hosszabb körön még úgy is, ha én mondjuk 1800m hegyre mászok fel, mert egyrészt általában több hegyet megmásztok egymásután, másrészt meg jóval alacsonyabbról indultok, ezért még egy 500 méteres hegyre is elég sokat kell másszatok. Nálunk a város van 700 méteren, így önmagában még egy 1000 méteres hegy sem kihívás, ha hosszabb körre megyünk és szintet akarunk, muszáj az 1500m fölötti hegyeket megcélozzuk. Na de mindegy, csak próbálom mindíg elképzelni, hogy kb. milyen élmény lehet nektek arrafelé montizni. Ha lenne valamilyen nyomós okom a közeljövőben Bp környékére utazni, tuti vinném a montit is és kihívnám a topiklakókat, hogy tekerjünk egy jót.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#132677) ZolkoW válasza jjeahh (#132676) üzenetére


ZolkoW
őstag

jaaaaaaa, hát a ritka levegőben persze, hogy elég a 0,75 bar! :D

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#132678) #68216320


#68216320
törölt tag

Valakinek van tapasztalata extreme fényerejű lámpával?
Rendszeres éjszakai túrákhoz kellene igazán nagy fényerővel rendelkező első lámpa. Teljesen kivilágítatlan útszakaszon, nagy sebesség mellé jó lenne ha hosszan bevilágítaná az útszakaszt.

(#132679) 6030D válasza ZolkoW (#132673) üzenetére


6030D
Ármester

Az egyik srác rám írt szombat este, hogy nehogy el merjek jönni téli cuccban! Előző hétvégén velük voltam, 4 fok volt amikor indultam, hosszú gatya, hosszú aláöltöző, hosszú mez, sapka, csősál, hosszú kesztyű. Erdőbe megyünk, hideg lesz... :N . Mire a Börzsöny lábához értünk sütött a nap, a hosszú mászásnál már majd megdöglöttem. Az egyik srác később indult, a másik irányból: rövid gatya, póló... Alig bírtam felmenni, ráadásul az volt a főpróba, hogy felmegy-e a 32/42 a csúcsig.
Szélmellény vagy kabát fog kelleni nekem ilyen esetekre, amit kicsire összegyűrve el tudok tenni.

jjeahh: bárhol lehet fel-le menni, ha van elég út, a múltkori 1200-at is úgy csináltam, hogy Vác kb 110-130 m-en van, a Naszály csúcs pedig 652 m, és csak egyszer voltam a tetejéig.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#132680) IMIIKE1998 válasza trialboj (#132660) üzenetére


IMIIKE1998
őstag

Akciósan vettem a decában ezt a nadrágot, de ahhoz képest, hogy mennyire puritán darab, nagyon kényelmes. De nekem főleg az tetszik, hogy nem kell kiállni minden apróbb döccenő miatt. Eddig ugye muszáj volt, mert néhányszor előfordult, hogy egy váratlan kátyúnál a kemény nyereg feltörte a tojásokat. Ha ezt el akarod kerülni, akkor minden döccenőnél kicsit ki kell emelkedni a nyeregből, ami ugye folyamatos energiaveszteség. Na meg az izzadtságot is elvezeti rendesen. Még szokom, de elég meggyőzőnek tűnik.

[ Szerkesztve ]

(#132681) haiiro_o válasza StLui (#132651) üzenetére


haiiro_o
tag

Nemtudom nem találtam még szettet bár lehet nem jó helyen kerestem.

(#132652) Ákkk
na jó és abból milyet? :F

[ezt?]

[vagy ezt?]

köüszi az eddigi segítségeket is.

[ Szerkesztve ]

(#132682) jjeahh válasza IMIIKE1998 (#132680) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Ez az 58 kilós testsúly hátránya is, egy 80 kilós bringásnak betétes nadrág nélkül is van egy kis természetes gél a hátsóján, ezért nekük nehezebben törnek a tojások :D

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#132683) IMIIKE1998 válasza jjeahh (#132682) üzenetére


IMIIKE1998
őstag

:D
De tényleg ki kell próbálni, mert nem tudja az ember, hogy mennyire jó.

Amúgy ma magamban röhögtem megint. :DD
A merev villás, acél, 14kg+ bringám sokkal jobban megy, mint a montim, annak ellenére, hogy mindkettőn aszfaltgumi van, súlyra kb. hasonlóak, a pozíció is hajaz egymásra, ráadásul a gumi sem volt felfújva rendesen. Azonos sebességet tartva könnyebb tekerni. Ilyenkor mi van? :P

[ Szerkesztve ]

(#132684) ZolkoW válasza haiiro_o (#132681) üzenetére


ZolkoW
őstag

a középcsapit a vázhoz nézd, valószínűleg menetes (angol) kell, ha most négyszöges van.
a szélessége lehet 68 vagy 73 is (legtöbb esetben), a hajtókar pedig, ha Shimanót nézel, gondolom 24mm-et Hollowtech II lesz, ennek is passzolnia kell.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#132685) bulikavagyok válasza Runner_fxr (#132674) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Köszi! :R Akkor ebből szerviz lesz.

(#132686) haiiro_o válasza Ákkk (#132652) üzenetére


haiiro_o
tag

Oh nekem elvileg 73mm-es a mostani. akkor az új is olyan kell legyen?
pl: [ez?]

(#132687) ivana válasza ZolkoW (#132684) üzenetére


ivana
Ármester

Integrált esetén mindegy, hogy 68mm-es vagy 73-as, csak a hézagolókból kell más mennyiség. Mondjuk montin valószínűleg 73-as lesz.

Angol menetes

Kapsz 3 hézagolót, ha 73-as akkor 1 kell hajtásoldalra.

[ Szerkesztve ]

(#132688) Hasaggymeg válasza jjeahh (#132676) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

A "hegyeket" úgy képzeld el mint Erdély közepén,Marosvásárhely környékén.Pont olyan itt is,dimbes-dombos 1000 m alatt minden amit akarsz. :D

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#132689) Massmurderer válasza Hasaggymeg (#132688) üzenetére


Massmurderer
őstag

Marosvásárhelyen ép voltam már :) Igaz nem bicóval :)

(#132690) haiiro_o válasza ZolkoW (#132684) üzenetére


haiiro_o
tag

Értem.. Akkor már 300 eurónál tartok :C
Hézagoló biztos lesz a boltban is remélem.

(#132691) StLui válasza haiiro_o (#132681) üzenetére


StLui
veterán

groupset

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#132692) Massmurderer válasza StLui (#132691) üzenetére


Massmurderer
őstag

Jó 90rópi :DDD

(#132693) StLui válasza Massmurderer (#132692) üzenetére


StLui
veterán

3x10-es deore m6000 pedig 70 eFt, ez a legolcsóbb set, nekem nem kérdés melyik kéne. Gondolom a gyengébbek pedig nincsenek set-ben?

szerk: sram nx pedig jó 10 eur-val még drágább is, bár abban meg van középcsapágy vagy mi

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#132694) haiiro_o válasza StLui (#132691) üzenetére


haiiro_o
tag

Köszi. Ez kb 30 euróval lenne olcsóbb.. Ebben már minden benne van? Jobb ez mint amit én válogattam?

(#132695) jjeahh válasza Hasaggymeg (#132688) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Tyű de régen voltam Marosvásárhelyen, asszem a második Félsziget fesztiválon talán 2004-ben, de akkoriban még nem a hegyeken járt az agyam, hanem az ingyen pián meg a tini csajokon :D

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#132696) Massmurderer válasza StLui (#132693) üzenetére


Massmurderer
őstag

250euroval számoltam,340es árfolyammal. 85ezer+ a szállitás,úgy kb.90 nem?

(#132697) StLui válasza haiiro_o (#132694) üzenetére


StLui
veterán

középcsapágy nincs még, ugyanúgy mint a te első összeállításodba, gondolom az sokaknak maradhat, csak ritkán kell az is. Nálad miből derült ki, hogy kell?

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#132698) Massmurderer válasza jjeahh (#132695) üzenetére


Massmurderer
őstag

Én 2006 körül voltam arra.Énis nö miatt :DDD

(#132699) StLui válasza Massmurderer (#132696) üzenetére


StLui
veterán

Nem számoltam, miért kérdezed? Én csak arra reagáltam, hogy egy szerintem jóval gyengébb szett sem sokkal olcsóbb

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#132700) haiiro_o válasza StLui (#132697) üzenetére


haiiro_o
tag

Így már akkor kb 300 euró vagy még több az is amit te linkeltél.. Azért kell mert a mostani hajtás egy négyszögtengelyes valami izé..
De itt a bringám linkje lehet egyszerűbb mint ha én próbálom elmondani úgy hogy nem is értek hozzá. :K
[link]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.