Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#140501) dokee78 válasza Antonius1978 (#140496) üzenetére


dokee78
félisten

Köszi bepróblálom azt az ágat hátha.

Papoo :R

Balesz1899 Ok,jobban szeretek az FV-vel játszani.
Erősebb,mint az STA-2,de egyiket sem bántam meg.

Scheff Te vagy a MrScheff?

[ Szerkesztve ]

(#140502) fradi81


fradi81
veterán

Létezik még az a mod ami játék közben a tank tetejére rak egy hangszóró ikon annál aki épp TS-en ugat?

moto g72, Ninebot d28e

(#140503) jozefgucci1 válasza Viktoár (#140500) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Boldogok a lelki szegények. Biztosan rárántott mikor megjött a FAME-es meghívó .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#140504) h1mpi válasza jozefgucci1 (#140503) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Persze, mert Te nem kapsz :P :DDD ;]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#140505) po1son válasza Viktoár (#140500) üzenetére


po1son
addikt

Ő erre vissza válaszolhatná, hogy te meg nem játszottál +2000wn8-as felhasználóval, hogy megérezzed milyen arty focus alatt játszani. :U

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#140506) dethroner


dethroner
veterán

Srácok, erre tudnátok megoldást? Ma töröltem és újratelepítettem, de ugyanúgy nem indulnak a visszajátszások. :(

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#140507) wwenigma válasza po1son (#140505) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Tényleg rossz lehet hogy nem hagyja hatul kempelni az arty. Szerintem is vattapamacsokat kellene lőni az artyknak.

Ha annyira pro akkor ezzel tudnia kellene mit kezdenie. Ha nem tud megbékélni vele akkor csak egy noob, bármekkora wn8-at paddolt össze... :U

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#140508) Viktoár válasza po1son (#140505) üzenetére


Viktoár
addikt

Igaza is lenne,de nekem nincs xvm fent úgyhogy nem tudom éppen milyen színű egyént lövök vagy milyenek lőnek.. :K
Egyszerűen csak ki akarom nyírni mindet. :DDD

Azért ez az statpadderkedés valahol egy ördögi kör, nem? Kockára tapsolják a gyűrűiket ha elérik a lila színt, mert az mekkora királyság a sok mazsola között. Ellenben "sírnak" ha mindenki először a jó játékost szeretné a garázsban tudni.

Minek a lila stat meg úgy általában az xvm? :F Teljesen mindegy hogy milyen színű játékos lő ki,megyek egy másik tankkal.

A legnagyobb különbség a pro játékosok és egy mezei játékos, mondjuk én közöttem hogy a pro játékos azzal játszik amivel nagyon jól tud és fossa a WN8-at, míg én azzal megyek amivel éppen kedvem van. :)

És most megyek és visszaveszem a "kacsát" mert most azzal van kedvem játszani. :DDD

[ Szerkesztve ]

Üdv:Viktor

(#140509) wwenigma válasza Viktoár (#140508) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Érdemes megnezni melyik tankkal mennyit ment és milyen eredményekkel, nagyon gáz némelyik. :D Az igazi pro nem itt kezdodik...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#140510) Rick3D válasza Zolee_70 (#140491) üzenetére


Rick3D
senior tag

Pár napja pörgetem a WZ light ágat és sajnos az 59-16 már a saját tierjében is nagyon gyengének számít. Nyomjad tovább és fullozd ki a wz-131-et mindent megfogsz bocsájtani és örökre elfelejted az 59-16ot.A wz-131 nem csak hogy a saját tierjében állja meg a helyét pofátlanul jól de még ha a legrosszabb MM-et kapod is lehet vele darálni. Az átütés+alfa nagyon jó :) Teljesen beleszerettem. Ezek a T7 lightok nagyon pofásak lettek.

(#140508) Viktoár
Ellenben "sírnak" ha mindenki először a jó játékost szeretné a garázsban tudni.
- Pontosan és tovább kevesen látnak ahogy te is írtad. Onnantól kezdve hogy már az elmúlt legalább 2-3+ ezer csatát úgy nyomtam le hogy az arty elől folyamatosan táncolnom kellett , az ellenfél pozicionálását kellett figyelnem az átlagosnál sokkal jobban, mielőtt lerohantak volna el kellett foglalnom lényeges pozíciókat és a többi .... Borzasztó nagy mértékben hozzájárul ahhoz hogy fejlődjön a játékom , folyamatosan readolnom kell a csatát az első perctől az utolsóig ( amíg élek )
Egyébként mióta pontosabbak lettek az artyk nagyban megnehezítik a medes és lightos játékomat. De nem probléma egyre több counterem van ellenük ;]

Szokott nyáron valamikor akciós free exp váltás lenni ? 1 arany = 50 freexp vagy valami hasonló ?

[ Szerkesztve ]

(#140511) Viktoár válasza wwenigma (#140509) üzenetére


Viktoár
addikt

Szerintem az nem olyan nagy gáz,mindenkinek van olyan ami jobban fekszik vagy kevésbé. Itt csak az volt a furcsa hogy olyan tankosztályt véleményez amivel jóformán nem is játszott,vagy csak alacsony tierben.

Persze menjen azzal amivel jól tud játszani ha neki ennyire számít a stat, de ne csodálkozzon ha focust kap mert "tartanak" tőle.

Ha többet menne rosszabb tankokkal attól még ugyanúgy lila lenne például a bc25t-vel de nem látná olyan veszályesnek mindenki mert az overall statja nem azt tükrözné. :))

A klánoknak meg gondolom úgysem az overall számít hanem az hogy bizonyos tankokkal mit ér el, vagy nem? Ezt nem tudom csak így lenne logikus. :DDD

Üdv:Viktor

(#140512) kchryss válasza dethroner (#140506) üzenetére


kchryss
addikt

Felesleges volt újratelepíteni. Valószínűleg a társítás rossz windows-ban. Lehet a launcherhez vannak társítva a wotreplays kiterjesztésű fájlok a worldoftank.exe helyett.

(#140513) Rick3D válasza Viktoár (#140511) üzenetére


Rick3D
senior tag

de ne csodálkozzon ha focust kap mert "tartanak" tőle.

Sokszor az egy dolog hogy jön a focus és számítok is rá viszont egy egyszerű példa : +2 T mm , épp egy medben vagy lightban ülök , komolyabb fenyegetést nem jelentek senkire mert nincs penem hozzá vagy épp egy fostalicska ágyúm van ( ejj ejj t69 :( ) Ilyenkor a létező legnagyobb f*szop*ság amikor kapom az instant 3 artys focust egészen addig míg ki nem döglök ... teljesen mindegy hogy t10es meccsen t8as tankban ülök vagy t8as meccsen t6osban - instant focus az egész kicseszett meccs alatt. Nem érdekli az artykat ha a mező közepén egy letrackelt E75 van ... és így tovább. Gusztustalan és egy ponton túl rohadtul irritáló ami a játékélmény rovására megy annak ellenére az esetek többségében jól jövök ki belőle.Ez a negatív oldala viszont szerencsére a pozitív oldala sokkal többet számít hosszú távon :) Számtalanszor hozzájárult a győzelmünkhöz.
Ha egy platoon lerohan vagy épp random ellenfelek focusolnak azzal nincs semmi bajom , az esetek többségében mindig ők húzták így vagy úgy a rövidebbet ;] de ezek a retkedék artyk ... az egész játék legnagyobb baromsága. Továbbra is bízom benne hogy eljön az a nap amikor a WG bejelenti az artyk kivételét teljesen ... jobbára ahogy én tudom nem vagyok ezzel a nézettel egyedül :))

Más :

Szokott nyáron valamikor akciós free exp váltás lenni ? 1 arany = 50 freexp vagy valami hasonló ?

(#140514) Viktoár válasza Rick3D (#140513) üzenetére


Viktoár
addikt

Megértelek bár én ritkán játszom meddel vagy lighttal mert nem éreztem rá arra a játékstílusra.Inkább csak szorzózgatom ha úgy van kedvem.

Azonban az is irritáló tud lenni amikor egy light körbeautókáz egy fix tornyos td-ben ülve és nem tudom kivédeni a támadását. Mégsem mondom azt hogy vegyék ki. ;)

Azt hogy kiveszik szerintem el lehet felejteni.Hamarabb fogják újra "balanszolni" a sok sírás miatt.

De ez most megint olyan hogy az arty első a közellenség listán akkor hozzá kell nyúlni? Rendben, utána jön a második a listán? Legyen valamelyik táras, vagy orosz med?

Az nem furcsa hogy a lilák csak a medeket hajtják mert azokkal lehet szopatni a mazsolákat? Amiatt nem sírnak hogy hozzá kéne nyúlni.

Az arty útban van nekik,addig kell sírni amíg szerintük rendben nem lesz.. :U

Üdv:Viktor

(#140515) galervin93


galervin93
őstag

Kezd egészen tetszeni az E75, két ász is befutott a nap végére, de a 13/35 WR egyelőre elég sovány... Pedig azért megyeget vele (~2200 sebzés), és még nem is fullos, igaz már csak a lánctalp hiányzik. A nagy motor - szó szerint - szárnyakat ad. Kezdek megbarátkozni a löveggel is, bár vannak érthetetlen esetek... Mindenesetre tetszik, jó nagyot durrant, pattogós is a kicsike, csak tölthetne picit gyorsabban (bár a legényeim nem épp' a legjobbak másfél skillel). Jó lesz ez, tetszik, határozottan jobb, mint az elődök, pontosabban az én agresszívebb stílusomnak jobban fekszik.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#140516) kchryss válasza jozefgucci1 (#140503) üzenetére


kchryss
addikt

Jah hogy még csak 16 éves? :D
Így már mindent értek. Talán ha felnő megtanul viselkedni is, mert eddig amit láttam/hallottam tőle az minden csak nem felnőtt videlkedés. :(((

(#140517) Papooo válasza kchryss (#140516) üzenetére


Papooo
senior tag

Anno, amikor én 16 voltam, még a dos alatt futó duke nukem 1 volt a szuper pc-s játék, de az ember nem ért rá ilyen sz@rságokra, mert menni kellett bulizni és 3,14navadászatra. :D

[ Szerkesztve ]

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#140518) Viktoár válasza Papooo (#140517) üzenetére


Viktoár
addikt

Ma már másról szól fáma FAME :DDD

F. - Meghívhatlak egy italra?
L: - Kopj le kisfiú!
F: - De lila a statom.
L: - Aztaa, én csak sárga vagyok.
F: - Akkor ne szólj hozzám.

Üdv:Viktor

(#140519) po1son válasza wwenigma (#140507) üzenetére


po1son
addikt

Aham, ha egy jó játékos nem szereti az artykat, akkor azt a tanulságot kell levonni, hogy hátul kempel. :DDD
Szerintem ezek után felesleges veled vitáznom erről a témáról. :DDD

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#140520) Ry0K3N válasza Rick3D (#140510) üzenetére


Ry0K3N
senior tag

Pedig pont most jó az 59-16 az új matchmakerrel. Előtte totális katasztrófa volt.

"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."

(#140521) dokee78


dokee78
félisten

Ha jól látom a wot infós 59-16 tank elemzés már régi,mert ott más ágyút írnak.

Gondolom azóta buffot kapott.

(#140522) Ry0K3N válasza dokee78 (#140521) üzenetére


Ry0K3N
senior tag

Csak annyi történt hogy elvették tőle az autoloadert de most legalább nem tier 10-be kell ródeózni vele hanem lesznek olyan tankok is amiket át tudsz ütni így van sebzés.

"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."

(#140523) jr1994 válasza Ry0K3N (#140522) üzenetére


jr1994
addikt

Mikor én húztam az 59-16-ot anno, szerettem a táras ágyút. Általában vitte a medek oldalát, és gyakran meglepődtek hogy másodpercenként kapják a lövéseket :))

(amúgy csak tier9-ig ment, de kb mindegy)

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#140524) e-newsee


e-newsee
addikt

Kicsit off topic, de érdekes. Megnézték a Google alapján, hogy a japánok melyik európai országokról milyen dolgokra asszociálnak. Érdemes megnézni a lengyeleket. :)
[link]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#140525) sequator válasza e-newsee (#140524) üzenetére


sequator
senior tag

A japánok is az EU szerveren WoToznak? :DDD

sautia

sequator

(#140526) wwenigma válasza po1son (#140519) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Pedig erdekesmod sokat latok olyan BC-t ami hatulrol adja le a sebzest...meg ugye az "arra valo" amikor szovateszem, de valoban felesleges. Amugy sem vitatéma, csak szeretnék eltuntetni mert zavarja oket. Aztan valoban majd neznek ki egy masikat ami idegesiti es lehet hangolni a nepet ellene hogy tul eros.

Talalkoztam rankeden a fent emlitett junikkal párszor, lattam hogy jatszik. Szeretem ezt a tipust mert megall masodik vonalban és probal kitárazni. ;]

Egyebkent nem tartom jo jatekosnak, erdemes megnezni a statjait a tankjaival. Van amivel jo, semmi több.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#140527) fradi81 válasza wwenigma (#140526) üzenetére


fradi81
veterán

Tier 7-től felfelé szinte mindennel lila, szóval lehet mondani hogy jó játékos, nyilván ott már fossa a goldammot rendesen magából, de aki megteheti tegye, kell a hírnév :)

moto g72, Ninebot d28e

(#140528) Rick3D válasza Viktoár (#140514) üzenetére


Rick3D
senior tag

Én a TD-kel vagyok pontosan így , számomra untató a játékstílusa. Az obj260 miatt végigcsináltam a küldetés parádét még év elején de kész kínlódás volt.

Azonban az is irritáló tud lenni amikor egy light körbeautókáz egy fix tornyos td-ben ülve és nem tudom kivédeni a támadását. Mégsem mondom azt hogy vegyék ki

Hatalmas nagy különbség van az arty focus és egy fix tornyos td-t körbeautókázni. Ha épp nem szar helyen vagy a jelenlegi fizika miatt nagyon szépen seggel vagy oldalról fordulással feltudod borítani a lightot vagy medet. Nagyon sok példát láttam rá a napokban. Szerencsére nem én voltam az áldozat mert track+dmgel szoktam flankelni ;) Megértem hogy irritáló és nyilván különbözőek vagyunk de én a helyedben hagynám a TD-ket funnak és küldetést húzni ha van még hátra.

Azt hogy kiveszik szerintem el lehet felejteni.Hamarabb fogják újra "balanszolni" a sok sírás miatt.

Melegen ajánlom nekik hogy minél hamarabb. Mikor még zárt alfa és béta volt az AW sokat játszottam és ők érdekes módon megtudták oldani az artyt hogy ne legyen zavaró - illeszkedik a játékba és még a counter artyzás artyként is jópofa :) Igaz azóta nem játszottam vele ... nem tudom milyen lehet most.

De ez most megint olyan hogy az arty első a közellenség listán akkor hozzá kell nyúlni? Rendben, utána jön a második a listán? Legyen valamelyik táras, vagy orosz med?

Legyen valamelyik táras akár med felőlem ... Én mondjuk nem tudok olyan táras-light-med tankot a játékban amelyikre az OP szót rálehetne akasztani főleg a lightokat érintő balanc után. Azt is elfogadom ha te OPnak érzed őket és szerinted őket kellene nerfelni , kinek mi ... de azt azért ne felejtsd el hogy míg egy light vagy med lövéseire tudsz reagálni addig az arty ott csücsül hátul és habzó kefires szájjal várja a következő targetet :D

Az nem furcsa hogy a lilák csak a medeket hajtják mert azokkal lehet szopatni a mazsolákat? Amiatt nem sírnak hogy hozzá kéne nyúlni.
Az arty útban van nekik,addig kell sírni amíg szerintük rendben nem lesz..

Számomra nem furcsa ugyanis én tudom miért is mi van mögötte. Kezdjük a legalapvetőbb dologgal a játékstílussal. A legtöbb valóban valamire való lila játékos agresszívan játszik és ehhez eszméletlenül jól passzolnak a lightok vagy medek.-> Ez a játékos rendelkezik 3rd gunmarkokkal mert nem csak a f*szát veri a free dmgre hanem tesz is a győzelemért. Gyorsak - relatíve jó a tűzerejük és magasabb tierben még armorjuk is van pár pattintáshoz. JACKPOT. Minden ebből következik ... én is imádok agresszívan játszani - esetleg az első sorból irányítani az oldalt stb... ezt élvezem és azért játszom mert élvezem - ezért imádok bizonyos medekkel és lightokkal játszani. Még csak közelről sem arra megy ki az egész hogy szegény mazsolákat szívassam ... Ahhoz hogy legyűrjek egy mazsolát nem kell szívatom, mióta pedig nem használok semmilyen módot még csak azt sem tudom hogy piros vagy lila ellenfél jön velem szembe.Még annyit hozzátennék imádok heavyzni és itt most a pure super heavyket értem E-100/Maus stb ... Hamarosan bővülni fog a garázsom X ... már nagyon várom.
Továbbra is azt tudom írni hogy reménykedek az arty kivételében vagy nerfben és igen nagyon remélem azt is hogy a sok sírás elfogja hozni azt az állapotot ami tűrhetőbb vagy tökéletes lesz. Sajnos akikről te beszél lila játékosok és azon belül is azok akik sírnak pl official fórumon baromi kevesen vannak ...

Te mit szolnál ha úgy lenne megoldva az arty mint AW-ben volt ? (esetleg van ? idk.)

(#140518) Viktoár Még jó hogy nem minden lila játékos ilyen. ;]

[ Szerkesztve ]

(#140529) kobipeti válasza fradi81 (#140527) üzenetére


kobipeti
aktív tag

.....bocsesz

[ Szerkesztve ]

(#140530) wwenigma válasza Rick3D (#140528) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

AW mapjai és artyjai nagyban különböznek a WOT-tól, a java nem gyökkettővel megy és lehet poziciot valtani, nagyobb mapokon nem lehet ugy elbujkalni mint ahogy a WOT-ban mivel sokkal nyitottabbak - ebből következően a pályák javán nem csak 1-2 helyről lehet belátni 1-2 masikat. Ha okosan jatszol es tudod honnan várhatod az égi áldást, nem kellene hogy bajod legyen itt vagy ugy mesz oda hogy várod és 2 arty lövés között tevékenykedel. Persze ez csapatjatekot kivanna itt pedig csak egyéni epenisre jatszik a sok "pro".

fradi81: valoszinuleg. De passz, en csak a statokat latom es azok alapjan csak azt mondom, van amivel jó és az felhuzza a többit de overall nem az.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#140531) fradi81 válasza kobipeti (#140529) üzenetére


fradi81
veterán

Nem jóindulat, csak tapasztalat, ezt látom az ilyen tipusú gyerekeknél :) De ha full ap, akkor is igaz tier 7-től igazán jó, alatta meg semmi. összehasonlításnak, sirfoch még a kicsikkel is hozta a jó szintet.

[ Szerkesztve ]

moto g72, Ninebot d28e

(#140532) Stanislav84 válasza jozefgucci1 (#140503) üzenetére


Stanislav84
tag

Azok után, hogy felvették és át is nevezte magát, hozzárakva a "THE_ANIMAL" jelzőt... simán... (cirka 2500 goldot megért az élvezet :) )

(#140533) Sgr_A válasza Viktoár (#140500) üzenetére


Sgr_A
addikt

ennél még diegho is jobb ;] (800wn8-cal)

[ Szerkesztve ]

(#140534) kobipeti válasza fradi81 (#140531) üzenetére


kobipeti
aktív tag

Na bocs, megnéztem egy két meccsét ami fent volt a wotreplays-en, és annyira bamba noob vagyok, hogy nem tudom eldönteni mennyit goldozik, ezért töröltem a hsz-t is, mert sajnos nem vagyok annyira jó hogy reálisan lássam.

(#140535) Rick3D válasza wwenigma (#140530) üzenetére


Rick3D
senior tag

AW+
biztosan az a probléma hogy nem játszom elég okosan :DDD egy bizonyos szint felett így is van, még ;] .A randomozás soha nem a csapatjátékról szolt még ha arról is kellett volna ... arra ott van az SH-cw stb..

[ Szerkesztve ]

(#140536) kchryss válasza kchryss (#140516) üzenetére


kchryss
addikt

Uhh, látszik hogy fáradt voltam tegnap. Összekevertem Gosztonyit egy másik játékossal aki nemrég cserélt nick-et és többször láttam a nevét Gosztonyi mellett. Gosztonyival nem találkoztam még ingame így a viselkedésére tett megjegyzésem ignoráljátok. :U :)

(#140537) szbalogh válasza fradi81 (#140531) üzenetére


szbalogh
őstag

Már most totál nem értem. Az a statpadder aki kicsikkel vagy az aki nagyokkal játszik?

Sűrűn kapom meg pm-ben miután valami piroska kilő nagy tierben, hogy Matilda statpadder goldnoob meg minden. De baszki ha egyszer még nem volt más prámtankom X-est farmolni? :W

Nick: HE_Storm

(#140538) jr1994 válasza wwenigma (#140530) üzenetére


jr1994
addikt

De amúgy elég feltűnő hogy a srác nem reroll, látszik hogy ő sem lilaként kezdte, de van érzéke a játékhoz. Amúgy meg lehet utána csinálni, rengeteg tankkal 3000+ átlagsebzés, 113-mal 4000! És olyanok fikázzák, akik a felét alig lőnék meg ezekkel a tankokkal, az eszem megáll...

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#140539) fradi81 válasza szbalogh (#140537) üzenetére


fradi81
veterán

mindegy, kényes téma ;]

Az ilyen pm-esekkel nem kell foglalkozni, a matildába nyugodtan mehet a gold ha van, abban még annak is kicsi az átütése tehát szinte alap :DDD

moto g72, Ninebot d28e

(#140540) Stanislav84 válasza jr1994 (#140538) üzenetére


Stanislav84
tag

Az én esetemben félreértesz. :) Csöppet sem firtattam a tudását. A kérdésekben adott egyes válaszaival már inkább van problémám... :) (kedvencem a "Unicum szemmel visszatekintve mi volt a legnagyobb baklövésed, amit kezdőként elkövettél?" kérdésre: "Az, hogy egy elég gyenge számítógéppel játszottam eleinte , valamint a T67-tel képes voltam lejátszani 2000 csatát farmolás céljából.")

(#140541) galervin93 válasza jr1994 (#140538) üzenetére


galervin93
őstag

No igen, T10-ben 1500-1800 átlagokkal megy a fika, ami kb. T7-8 szint... Vicc hogy mindig az inkompetensek a leghangosabbak...

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#140542) jr1994 válasza Stanislav84 (#140540) üzenetére


jr1994
addikt

Nem is rád értettem.

Amúgy én meg azt a hibát követtem el a játékban, hogy minimum két évig prémium fiók nélkül játszottam. Mostanra már kb minden 10-es tank meglehetne, legalábbis ami érdekel.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#140543) dethroner válasza kchryss (#140512) üzenetére


dethroner
veterán

Köszi, tényleg ez volt a gond :R
De korábban miért ment gond nélkül a visszajátszás? Valamelyik update kavarta be?

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#140544) wwenigma válasza jr1994 (#140538) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nekem is 2k a recent WN8 és 56% WR, mégse verem magam a földhöz miatta, ezt dobta a gép. Gold meg csak annyi megy amennyit igényel a játék, nem pedig az epenis noveles...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#140545) dethroner


dethroner
veterán

Munkatársam amíg nem volt otthon, az unatkozó 13 éves fia belépett az apja garázsába és ment egy kört a számára teljesen ismeretlen AMX 13 90-el. Lightban a srác nagyon erős amúgy, de a francia ág ismeretlen volt számára. Link :C

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#140546) jano_77


jano_77
nagyúr

jó magasan van a kis BC 12t-al az ÁSZ szint, mert 1237 alap XP kevés volt hozzá. :U
De leszarom, mert végre sikerült az Obj.260 LT-7 küldijének első fele, mikor is 3 artyt kell ölnöm. A legszebb az egészben, hogy nem is tudtam, hogy milyen küldi van beállítva és azt sem figyeltem, hogy hány arty van. :D

az ÁSZ-t sajnálom a legjobban a Kitüntetéses teljesítés annyira nem érdekel. :((

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#140547) Stanislav84


Stanislav84
tag

Na így már egész játszható, hogy lényegében TD-t játszok vele... :D Mondjuk szerintem még nem érzem teljesen... de nem baj... :)

(#140548) adamgreen


adamgreen
senior tag

BC 25T HD és nerf :U

[link]

Damage: 300 / 300 / 400
Pen: 252 / 278 / 50
Clip reload speed: 34 s
Inter-clip reload speed: 2,4 s
Clip size: 6
Accuracy: 0,36
Aimtime: 2,5 s

Nevetséges :W :W

[ Szerkesztve ]

(#140549) robogo81 válasza fradi81 (#140539) üzenetére


robogo81
aktív tag

A Matilda 4-nek nem akarják nemsokára növelni az alap penjét?Mintha lenne róla szó,olyan 100mm + környékére.Vagy ez nem a pc-s verzió?

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#140550) h1mpi válasza adamgreen (#140548) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Végre, ez a 300-as alfa jobb lesz ellenfélként :K

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.