Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#291424) Dark Archon


Dark Archon
addikt

No, meg volt a Tisza-tó kör + extra. Amennyit picsogtam tegnap, ahhoz képest jól ment, bár nem lett meg a 30-as átlag :((( :P A nyereg dőlésszögét még az odavezető úton állítanom kellett, mert éreztem, hogy nem jó. Maga a túrakör hivatalosan 2 óra 17 perc alatt volt meg. Az utolsó 5 km-en előzgettük egymást egy másik taggal poénból, aztán 1 km volt hátra, mikor mellém jött, és mondott egy hajrát, aztán megindultunk. Közben meg jobbról elhúzott mellettünk egy társa :)

Újlőrincfalva magasságában megelőzött egy spori, mondta, álljak be mögé. Beállítam, olyan 35 km/h volt az utazója, de, amikor vérszemet kapott, tolta neki 45-tel is. Végül olyan 20 km-t mentem mögötte, jó volt, de tudtam, hogy erőmön túl megyek. Örültem, mikor előzgetni kellett a többi résztvevőt, mert akkor lassultunk :DDD A kiskörei pihenőnél én megálltam, ő meg száguldott tovább. De figyelmes volt tőle, meg jó volt, azt nem tudhatta, hogy én nem a Vueltára készülök.

Rengetegen voltunk, a 10:30-as rajthoz képest olyan 11-kor indultam el. Viszont lehetett haladni, csak néhányan nem fogták fel a "jobbra tarts" kérést a szervezők részéről.

A Bolt v2 meg kiválóan teljesített, már belengettem asszonynak, hogy visszaküldöm, és Roam v2 lesz helyette :))

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.