Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz dom1n0 #283702 üzenetére
Amator szinten en is megertem, mert a Super Record EPS szett vagy 3500EUR. Na de versenysportban nem nezik, mi mennyibe kerul. De tenyleg nem latni egyik csapat, gyarto bringajan sem.
Pedig reviewek alapjan semmi gond nincsen vele, csak uber premium az arazasa.Don't Tread On Me
-
őstag
mai mókolások....
megjött a 11-40-s sor a Gianthez, meg kicseréltem a belsőket CST ultra light belsőkre....
mondjuk ezek inkább csak "light"-ok 70 g, ami meg benne volt az valamilyen conti volt 100 grammal, szóval nem sokat nyertem, de legalább újak...ilyen a Giant, most ez a vége... 1x10 GRX 400, 40-11/40, és tiagra hydrós fékváltókar+fékek... meg a cube kerekei 28-s conti ultarsport gumikkal...
ez lesz az Asszonyé+ ha kell akkor megy bele a 38-s gravel kerékszett nekem...
sosem lesz már ilyen tiszta
meg közben alakul a monti projekt... homokfúvás +szinter után...
erre még egy terepszínű feliratot tervezek az alsó csőre oldalt... aztán ha meg van, akkor mehet össze, és talán idén használva is lesz................IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Maximum1
őstag
-
Fall-N
veterán
válasz MPowerPH #283696 üzenetére
Pedig jó a DUB, mert gyakorlatilag az összes fajta középrészhez van megfelelő csapágyuk, így midennel kompatibilis (menetestől kezdve az összes PteddFit változatig). Természetesen nem a népszerűbb EB24-es tengellyel kompatibilis (Shimano és a töbi gyártó), de nem nagy dolog. DUB-on belül lehet variálni.
vallas: Jól néz ki, igazi kalasszikus MTB alap. Gyorszár, külső kábelezés stb. Egyszerű és nagyszerű lesz szerelni. Hol vetted és milyen váz ez?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MPowerPH #283703 üzenetére
mert nekik nem elég megbízható. 2020ban 25 wt csapat használt campát, idén egy. az uae-nek ingyen sem kell, inkább vesznek (!) shimanot.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
őstag
válasz Fall-N #283707 üzenetére
Hát ez a régi kilimanjaro vázam, nem egy kurrens geo, de ez van....csak nem tetszett a színe...
11-s sram NX váltás, elől 32 hátul 11/42 egy rock shock Judy tk 100-s levegős teló, meg shimano mt410-s fékkelde a képen még nem mind ezekkel van...
[ Szerkesztve ]
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Ringman
nagyúr
válasz vallas #283710 üzenetére
jól van már, este volt (a váltó neve meg rd-rx400, nem kell a g bele)
bekapcsolt kuplunggal is szépen vált 40-esre amúgy?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Maximum1 #283705 üzenetére
Kérdés ki az emberünk és mennyit, meg hogyan kerékpározik. Látom ott más is vásárolt már pl. Romet trekkinget nyócvané', meg Sava Carbon 3.2-t is, vagyis nagyon belecsapott az Alza a lecsóba ezzel a leárazással. ...a leírásuk az viszont durva, mintha az Alin olvasnám...
12 állítható sebesség a Sava 29 Carbon 6.2 hegyikerékpáron...
A Kootu légvilla 100 mm-es maximális rugóúttal megbízhatóan csillapítja a rezgéseket (miközben RS van a képen)...
Kiváló minőségű Shimano Altus hajtómű igényes körülményekhez...( )
Mondjuk nem is látsz máshol Altust karbonnal vegyítve.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #283717 üzenetére
villát megveheted külön is [link]
egy sava karbon bringa van a topikban amúgy.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Közben nézem mi ez a kútú és hát a Sava cége. [link]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
addikt
válasz Hasaggymeg #283717 üzenetére
Drága a szakfordító
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
dom1n0
senior tag
válasz Hasaggymeg #283720 üzenetére
Annyira olcsonak sem mondanam, kb. ugyanennyiert vettem a Cubeot tavaly hasonlo felszereltseggel (Ez prowheel hajtokarral van, illetve egy ketes megbizhatosagu karbon kerekszettel…)
[link]
Jo a Cube sem egy premiummarka, hiaba probaljak annak eladni, de 100* megbizhatobb szerintem. -
ZolkoW
őstag
Srácok!
rég voltam, és szentségtörésre készülök.
A pedelec topicot meg nem találom, de úgyis itt kérdezném először:
Egy ilyesmi canga milyen lenne asszonynak, hogy az iszonyatos combjaimmal bírja tartani a tempót? Erre se mondom, hogy szép, de kicsit emészthetőbb számomra, mint a szokásos babetta kinézet, és fullyra sincs szükség. Szóval kis akksi-kis rásegítés, de fogalmam sincs, milyen használni, szerintem 30-50 km-esnél nem mennénk nagyon hosszabbakat.
[link]
A link példa, de ez pont egész szimpi (hát még ha nem ejtett felsőcsöves lenne).
KösziBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Khelben
nagyúr
Valaki látott már karbon 27,2-es nyeregcsövet 400 mm hosszban? Valamiért csak 350-eseket találok. Ami 400-as, az 31,6-os átmérőjü.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dark Archon #283721 üzenetére
Az viszont érdekes mennyire próbálják brandelni magukat, keveset beszélve arról, hogy tulajdonképp kínaiak...nekem legalábbis ilyen marketing szagú az, hogy miszter Csincsung először Németországba költözik, ott bejegyezteti a céget majd hazamegy Kínába mert megsértődik azon, hogy honfitársai csaltak picit az Olimpián, így aztán kölcsönözi a jól csengő Germany hívószócskát az Our story rovatokba. Rafkósak ezek a sárgák ecsém!
ZolkoW...az összefoglalóba minap tettem be úgy a beárazós mint a versenysportbringás és pedeleces témakörök linkjét is.[ Szerkesztve ]
-
-
Ringman
nagyúr
válasz Khelben #283724 üzenetére
aliexpressen van egy csomó, de ott azért vigyázni kell (pl. nálam csúszik a nyeregpálca, ha nem tépem meg nagyon)
-
-
ZolkoW
őstag
válasz Ringman #283728 üzenetére
hűha.. hááát, nem is tudom
mondjuk nem 1-2 hónap szerintem, mire összetalicskázom az árát, szóval nem azonnal mennék venni, meg ezt is megnézegetem, de a kettő közül lehet, hogy a Specinek szavaznék bizalmat másfélszeres áron inkábbBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Ringman
nagyúr
válasz ZolkoW #283730 üzenetére
kettő közül lehet, hogy a Specinek szavaznék bizalmat másfélszeres áron inkább
megértelek, inkább a vicc kedvéért linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Khelben #283729 üzenetére
amúgy vagy 2-3 éve használom ezt és más baj nincs vele, de megértem a fenntartásaidat.
-
nagyúr
válasz MPowerPH #283713 üzenetére
érdemes meghallgatni a Szabó Miki-féle podcastet. általában nincs nagy véleménye az olasz gyártókról. de ez world tour, és nem feltétlenül ugyanazok a szempontjaink velük.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #283737 üzenetére
200g alatt van (már nem emlékszem, hogy mennyi pontosa) és azért érezhetően "megengedőbb" volt, mint a cube gyári nyeregcsöve (most átraktam ezt a karbon nyeregcsövet a monstercrossra, ott még nagyobb a konzolhossz)
-
ZolkoW
őstag
válasz Hasaggymeg #283725 üzenetére
köszi, amikor kerestem, még nem láttam a pedelecest, vagy csak vak vagyok
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Csápájev
őstag
Sziasztok, a SanaSport oldaláról rendelt már valaki? Mennyire megbízható? Ez a Rudy sisak elég jó árin van.
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Van bárkinek tapasztalata a zöld manónál kapható Sava Bruni 29 8.0 -val kapcsolatban?
BŐVEBB INFO
Ennyi pénzért nem tűnik rossz vételnek.[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Hozok popcornt
-
Friczy
senior tag
válasz ZolkoW #283723 üzenetére
[link]
A leírás alapján nekem elég karcsúnak tűnik az akku, de 30-50 km-re elég lehet (természetesen minden függ a rásegítés mértékétől). A feleségem ebike-ja 500-as akkuval nagyjából 100 km-t elmegy nem durva emelkedőkkel (a Pilisben - aszfalton) ez azért lecsökken kb. 80-ra, szóval tereptől is erősen függ. -
addikt
válasz Hoffer #283744 üzenetére
Veddmegveddmegveddmeg!
Teljesen jó vétel, igaz, a kerekek kukába valók, a telók szintén, de legalább a kétes eredetű / minőségű karbon váz megéri. Fékezni meg egyébként sem kell ilyen bringával. A vacak XT hajtást meg majd lecseréled Kottúra vagy Vhaijócsingcsungra.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
balintbaba
tag
válasz szuszinho #283745 üzenetére
Hoffer: Szerintem ezért az árért olyan rossz nem lehet. Amit itt szerintem senki nem tud megmondani az az, hogy milyen rajta ez a kínai felcímkézett Kootu teló és hátsó tag. Ez inkább ilyen fejesugrás az ismeretlenbe, szóval vedd meg és számolj be róla.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz balintbaba #283749 üzenetére
Tikkadtkukacnak már lehet, hogy megjött, érdemes nála is érdeklődni.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika