Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#282579) itouchfan


itouchfan
senior tag

Na hogy legyen bringázás is ;], megvolt az első tekerés az új Kelly's-zel.
Volt már gravelom (Triban 520) régebben, hiányzott, én látom értelmét ennek a kategóriának. Ahogy írtam, egy soot 30 lett a befutó, néhány első gondolat:
- Claris szett - fvk jó, de azért váltás, pláne az első átdobó érezhetően darabosabb, mint egy jól beállított Tiagra vagy 105 szett esetén. (Igaz, még nem 100% jól van belőve, de ja).
- TRP spyre fék - ismertem, ez van az outin, jól beállítva, feszesen teljesen vállalható (mondom ezt azután, hogy használtam hidrós 105 féket. Nem állítom, hogy ugyanolyan jó, de biztonságos, erős, használható).
- TRP RS02M féktárcsa [link] - na ezt egy kicsit gyenge pontnak érzem, lehet, hogy csak be kell koptatni, de ha jól sejtem ez azért egy belépő tárcsa, szóval lehet, hogy ehelyett jönni fog egy jobbféle Shimano.
- kerékszett nyilván nehéz, de ipari csapágyas, masszív, a külsőket (Smart Sam 40 mm) cserélni fogom.
- nyereg - kipróbáltam a gyárit, de megy át a sajátom. :K

Szóval így elsőre biztató, kell néhány apróságot állítani, fejleszteni, de így is egy jól használható bringa lesz szerintem. A múltkor ígért kép:

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.