Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#177401) HEAHEA válasza parandroid (#177397) üzenetére


HEAHEA
tag

Azt mondják a Giant túlárazott, (meg a többi is..) Van egyáltalán most új, jó ár/érték arányú bringa? Ez sem mai teszt amúgy, azóta még drágább lett minden.

(#177402) rétisün válasza HEAHEA (#177401) üzenetére


rétisün
veterán

Rose, Canyon, közvetlenül a gyártótól veszed, nem teszi rá senki a hasznát.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#177403) maximilian4 válasza Hasaggymeg (#177391) üzenetére


maximilian4
addikt

Út közben találtatok házi tejet vagy tényleg megfejtél egy tehenet? Felénk amúgy simán lehet teheneket fejni, tudok egy jó helyet, ahol egész nap kint van egy egész tehéncsorda. Viszont meg kell válogatni mert bikák is vannak közöttük.

Maxi

(#177404) IMIIKE1998 válasza rétisün (#177402) üzenetére


IMIIKE1998
őstag

Csak az a gond, hogy ezek a gyártók 250-300k alatt nem árulnak bringát. Mondjuk az is igaz, hogy kb. itt kezdődik a nem kompromisszumos belépő kategória.

[ Szerkesztve ]

(#177405) bardi válasza parandroid (#177394) üzenetére


bardi
aktív tag

Az olyannak direkt köszönnék, hogy idegesítse ;] Melóhelyen is volt pár embert, akin láttam, hogy fájt neki, azoknak még mosolyogtam is hozzá :D

Úgy tűnik a lidl hátsólámpája eddig tartott, ma tekerés közben leesett valahol... Szóval nézhetek megint akksis hátsó lámpát, nagyon örülök neki...

'92 Honda VFR 750

(#177406) jjeahh válasza rétisün (#177402) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Remélem a következő generációs Count Solo boostos lesz meg átütős és az ára is marad a régi.

A múltkor egy köves lefelén megint megijedtem amúgy, kétszer nekidobott a gumi nagysebességgel a váznak akkora követ, mint a két öklöm, kíváncsi vagyok, ha a váz karbon, mi lett volna a vége. Remélem sosem kapja el egy ilyen mondjuk a térdemet :U . Párszor jártam már így, az alu váznak szerencsére nem lett baja... eddig.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#177407) zsocy válasza jjeahh (#177396) üzenetére


zsocy
őstag

Basszus, én is pont ezeknek a bringásoknak köszönök mindig! Én mondjuk figyelem a zokni hosszát is, és ha nem UCI standard akkor nincs haverkodás :DDD

De tényleg, outis az outisnak szokott inteni, én is mindig kirakom a kezem, biccentek, szokták fogadni. Volt hogy hegynek fel már a fülemen vettem a levegőt, a sporttárs meg lazán megelőzött, és még hangosan köszönt is hogy szia. Ott azért éreztem hogy hol a helyem, de visszaintettem :)
Viszont akin nincs sisak annak nem köszönök, ez nálam ilyen sznobéria buzéria, de sisak az szerintem kell, akármilyen karbon cicanaciban nyomja is a szembejövő, meg akárhogy is integet.

(#177408) Maximum1 válasza zsocy (#177407) üzenetére


Maximum1
őstag

Amikor megvettem első koskormányosomat nekem is eleinte furcsa volt hogy mennyi haverom lett hirtelen.
Haver jön velem neki nem, de nekem mindig intenek, engem nem zavar, sőt!
Nekem dobogóköre menet suhant el egy sporttárs, még odaszólt hogy ez meglesz ne add fel, gondolom látta a hátsósoron hogy már a végén van :DDD

[ Szerkesztve ]

(#177409) jjeahh válasza zsocy (#177407) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Ja, a sisak az valahogy egy amolyan határvonal a muglik és a "rendes" bringások között. Vannak még nagytatás tempóval andalgós sisakos trekkingesek, akik 15km körre úgy telepakolják a bringát ócska táskával, mint egy bikepackingos, nos ők még fél lábbal muglik, de nekük is szoktam köszönni ;] .

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#177410) polonic


polonic
félisten

Valaki írta, hogy osszam meg az infókat a balesettel, biztosításos üggyel kapcsolatban.
Bejelentettük a kárt, jön korszakértő megnézni a bicajt.
Nem tudom egyébként, hogy mennyire értenek a bicajokhoz. Mennyire lesz reális a felmérés eredménye.
A továbbiakról is beszámolok, ha nem zavar titeket.

(#177411) RetepNyaraB


RetepNyaraB
veterán

Persze jókor jelzem, de ha Bíró Ádám esetleg ismerősen cseng valakinek, ma volt kis búcsúztatója a visegrádi sporttelepen. Ültettünk fát, lepleztünk emléktáblát, eresztettünk lufit (címmel, ha valaki megtalálja és visszajuttatja, jövőre is elszáll) és pár vállalkozó elstartolt a Fire-ra, amely elvileg nem fog többet elhangozni hivatalos verseny rajtnál. Hát, így.

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#177412) parandroid válasza jjeahh (#177409) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Amúgy sznobéria vagy sem, ahogy egyre jobban fel lettem szerelve, úgy vettem észre, hogy egyre többen köszönnek. A sisak ugye alap volt, aztán futós felső helyett mtb-s piké-póló, mtb-s naci, futócipő helyett túracipő, aztán országútis mez, később cicanaci, meglett az első becsatolós cipő, meg a kombi pedál is, most meg a rendes országútis cipő, meg a klikkpedál. Igaz, hogy utóbbi csak spd, nem spd sl, de ezt nemigen lehet messziről kiszúrni. Ahogy haladtam előre a dologgal (azért ez nekem 3-4 hónap fejlődése volt), úgy viszonozták egyre többen a köszöntést.

Más téma: meghirdettem a cx-et, remélem elmegy annyiért, amennyiért vettem, asszem bepróbálkozok helyette egy xc-vel, annyira dícsértétek. Használtan max 500, újan max 700-800 eur a keret. Legyen 29er, aszfalton viszonylag gyors, terepet nagyjából leszarom, ahol én járok vele, oda kb bármi elég, a cx-szel is eljártam mindenhol, csak nem volt kényelmes. Szarabb minőségű aszfalt, kátyúsabb út, gyökértől felnyomott bringaút, döngölt föld, kavics, erdei ösvény, földút, amin el kell mennie, de olyan 70-80%-ban úgyis aszfalton lesz használva, csak ne kelljen nézni, hogy az az aszfalt sima-e. Szóval valami gyorsabb, kevésbé terepes, nem bütykös gumi kell majd rá. Telóhoz nem ragaszkodom, legjobb lenne a merev villa, de gondolom ilyet nemigen lehet találni. Legfeljebb ha valami vacakbteló van benne, akkor kuka, és veszek bele gy merev villát. Váltó minimum deore szint (ha jól tudom, az van az országúti tiagrával egy szinten). Mászni is fogok vele azért, de nem terepen, és nem túl meredeken. Mire kell még figyelnem, illetve jó irányban gondolkodok-e?

Ez a Rose Count Solo pl milyen cucc: [link] ?

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#177413) tboj válasza HEAHEA (#177385) üzenetére


tboj
tag

Köszi szépen! Nekem még nem volt időm, hogy keresgéljek, de gondoltam rákérdezek, hátha valakinek van ilyesmije vagy látott valahol olcsóbban.

De ha már így benne vagyok, akkor trekkingre (Gepida Alboin 200) valami alap pedált tudnátok még ajánlani, ami tartósabb lesz mint a gyári és nem kell félnem, hogy recseg a 100 kilóm alatt? :D

[ Szerkesztve ]

Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

(#177414) FerNandor válasza parandroid (#177412) üzenetére


FerNandor
őstag

Azért az mindenhogyan gáz szerintem, ha akkor kezdik el jobban viszonozni a köszönést, ha már "spd cipőd is volt hozzá való pedállal". A kirándulós, hétvégi házaspárokkal én sem foglalkoztam, de az outisoknak azért köszöntem. Szerintem bunkó dolog nem visszaköszönni, legyen rajtam akármilyen zokni, ami nem UCI standard ;] , de ezentúl nem fogok előre, az tuti. Ezt már meguntam a túrák során. Ha köszönnek, visszaköszönök, azt' jónapot. Köszönés alatt az intést is értem. Amúgy én bukóban nyomom az elejétől, jó ideje normális pólóban és gatyában, de még nagyanyó pedállal és sportcipővel, mondjuk gyorsan még nem megyek, úgyhogy könnyű kiszúrni, de ha ezért kinéznek, akkor inkább rám se nézzenek ;] Ja és nem egy, hanem 2 mellkaspánttal, ami szerintem minimum +5 lóerő. Akarom mondani, +20Watt :DDD

(#177396) jjeahhj
Igen :DDD ilyeneknek én is azért még előre fogok köszönönni, de leszállok és tisztelgek is, de amerikai módra, ott lehet egyenruha nélkül is :DDD

[ Szerkesztve ]

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#177415) 6030D válasza maximilian4 (#177140) üzenetére


6030D
Ármester

Novemberben kezdődik a hazai cyclo-cross szezon
Ez a kupasorozat, tehát lesznek majd kisebb versenyek is, ahova nem fog kelleni a licenc.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#177416) Hasaggymeg válasza maximilian4 (#177403) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Egyre gyakrabban érzem,hogy legjobban a hideg,sovány tej hidratál :F ...ez éppen zsírosabb Cserpes volt egy kis boltból. [link]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#177417) Somatom válasza FerNandor (#177414) üzenetére


Somatom
veterán

+1
Amikor januárban a Margit hídon vízszintesen verte a pofámba a szél a hideg esőt, akkor egyetlen bringással találkoztam a városban. Köszöntünk egymásnak, pedig egyikünkön sem volt spd cipő.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#177418) jjeahh válasza parandroid (#177412) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Pont a Count Solo-t akartam linkelni :D . Nem tudom jó ár-e érte vagy sem (gondolom igen), de ez egy tökéletes bringa arra, hogy ha időközben rákapnál a terepezésre, akkor se hagyjon cserben, szal egy ilyennel már azért szvsz lehetne akár versenyre is járni. Egyedül a fékek gyengécskék, de kezdetnek valszeg elég lesz. Akármilyen gyors gumit raksz rá, tuti letojod vele az aszfalt minőségét, mert egy xc-nek 2.2" gumiszélességgel és jófajta levegős telóval már kb tökmindegy, viszont soha nem lesz olyan gyors, mint egy igazi aszfaltos bringa.

szerk: amúgy a jelenlegi xc-m nagyon hasonló súlyban van, 12.8kg (a Rose 12.9kg), ugyanilyen teló van rajta, a hajtásom sz*rabb, de a fékem és a kerékszettem jobb. Szal kb ugyanezt a szintet hajtom egyelőre én is és láthattad, hogy kb hol tekerészek vele. Nem lenne amúgy neked jobb egy gravel szélesebb gumikkal?

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#177419) 6030D válasza RetepNyaraB (#177411) üzenetére


6030D
Ármester

A Balaton marton a Fire-re indult. Bemondta a szpíker, hogy azt mondták ne legyen (elvileg a Seti mondta, zöld Defender, gondolom most is ott volt), de szerinte és a szervezők szerint is ez tisztelgés iránta, így lett. Ezt egyébként én is így gondolom, szívesen indulnék mindegyik versenyen erre a számra, Ádámra emlékezve ezzel. Kivéve, ha ez kimondottan az ő kérése volt, hogy ne legyen. :R

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#177420) parandroid válasza jjeahh (#177418) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Az aszfaltos bringával (ami nekem egy 25-ös gumijú országúti) az a gond, hogy ha az aszfalt szar minőségű, akkor azzal sem lehet gyorsan menni, de legalább ráz is. Sajnos a cyclocross ebben nem jelentett előrelépést, minimálisan volt csak komfortosabb a kátyús, városi utakon.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#177421) RetepNyaraB válasza 6030D (#177419) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Seti nyomta az igét, igen.
Ádámot ismervén ő lenne az utolsó, aki ilyen álságos hülyeséget kívánna utolsó leheletével, hogy ez vagy az menjen-ne menjen versenyeken :N
Mindegy is. Úgy tudom, jövő tavasszal lesz egy szórásos temetés a Velencei tónál, de már annyi a kavarás körülötte, hogy hiszem, ha látom. Én ma lezártam egy kb 25 éves barátságot végre, békével.

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#177422) Gergi válasza Gergi (#177321) üzenetére


Gergi
aktív tag

Erre esetleg valaki? :B

(#177423) ZolkoW válasza RetepNyaraB (#177411) üzenetére


ZolkoW
őstag

Fura, én még korábbról, hangszerész mivolta miatt ismertem, később jött csak nekem a maraton téma, és az is fura lesz, ha jövőre nem lesz Fire :-|

köszönés: én általában köszönök (biccentek, intek), kivéve, ha már előre látom, hogy az illető nem fog visszaköszönni, egyébként a többség viszonozza, vagy előre köszön. Fehérváron egyszer az utcán olyan hangosan köszönt rám egy szembe tekerő, hogy azóta is azon gondolkozom, hogy talán ismernem kellett volna, de az én látásommal, meg ő is ugye beöltözve, hát csak remélem, hogy nem közületek való volt, és bunkónak hitt, hogy én csak simán intettem :).
Egyébként azt szoktam figyelni, hátha ismerős, szóval még odáig sem jutok el, hogy milyen biciklije van, azon kívül hogy mtb/koskormányos, nem hogy még pedál, meg cipő, meg ilyenek meglegyenek :P.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#177424) jjeahh válasza parandroid (#177420) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Széles gumis gravel valszeg komfortos lenne, egy xc-vel úgy képzeld el, hogy kb. elfelejtheted az agyalást azon, hogy az aszfalt milyen minőségű, mert annál sokkal rázósabb terepre lett kitalálva, szal eléggé overkill. De sok az xc-s arc, nem tudsz egyet elkérni egy körre?

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#177425) cdl


cdl
senior tag

Én is köszönöm minden outisnak, szinte mindenki vissza is köszön. Kivéve, ha már a világomat sem tudom :)
Ma is már mellettem volt, amikor feleszméltem, és visszaköszöntem.
Ez a 30 körüli szembeszél nagyon szigorú volt néhol.
Úgy is terveztem a körömet, hogy az utolsó 25 km-t segítse.
Amúgy még mindig kint lennék.

(#177426) FerNandor válasza cdl (#177425) üzenetére


FerNandor
őstag

Itt Baranyában is, akármilyen irányba mentem, mindig szembeszél volt. Lejtőn, főleg ha eltakarta a napot egy felhő, meg majdnem odafagytam :DDD

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#177427) 6030D válasza ZolkoW (#177423) üzenetére


6030D
Ármester

Én meg mindig a bringáról ismerek fel mindenkit, és sokszor mire felnézek, már nem tudok egy ismerősnek a szemébe köszönni. :)
Például a fehér Manitou villás fekete kjúbos emberke, akinek mindig vagy messziről kell kiabálni/dudálni, vagy úgy elsuhan, hogy már kár kiabálni. :DDD

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#177428) zsocy válasza 6030D (#177427) üzenetére


zsocy
őstag

Ó, igen, a fekete qjúbos ember nálunk is legenda, állítólag egyszer járt itt a tónál, de úgy elsuhant hogy azóta sem látták ;]

(#177429) bszg@ válasza bringasisti (#177399) üzenetére


bszg@
tag

Vagy 10 éve vettem egy cross trekkinget és a környékünkön biciklizgettem, becsatolva, sisakban, szemüvegben. Kb senki sem köszönt vissza, le is szoktam róla. Majd vettem egy outit, azóta van köszönés és visszaköszönés is. Sisak nélküli trekkingeseknek én sem köszönök. Azóta beszereztem egy montit is, tapasztalatom szerint az erdőben is rendben van a köszönés.

Közben látom, hasonlóak a tapasztalatok.

[ Szerkesztve ]

(#177430) Mezga Aladár


Mezga Aladár
veterán

Valter Attila is indul a Giro d'Italián

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#177431) xy.zsolt válasza FerNandor (#177426) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Ha lehet tervezd úgy a körödet, hogy a szembe-oldalszél az erdős utakon, útszéli növényekkel jól védett vagy a lejtősebb részeken legyen....ott kevésbé érződik. És ha még azt is megoldod, hogy a pofaszeles résszel kezdj és hátszéllel zárj akkor elviselhetőbb a story....üdv innen a mindig szeles Fertő partról :) Bár pécsi gyerek vagyok eredetileg, akkor még nem bringáztam....de a Mecseken azért lehet erdős részeket találni emlékeim szerint :) Egyszer el is vesztem ott :D

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#177432) bszg@ válasza polonic (#177410) üzenetére


bszg@
tag

Én voltam, köszönöm, és kíváncsi vagyok az ügy kimenetelére.

177428 zsocy Én láttam egyszer a nyomát.

(#177433) HEAHEA válasza parandroid (#177412) üzenetére


HEAHEA
tag

Igaz, hogy XC-t írtál típusnak, de ahol használod főként aszfalt oda milyen lenne pl. egy Cube Hyde szerű bringa? Merev villával, úgyis azt preferálod,ducibb gumival. Modjuk azt nem tudom mennyire mászós helyen laksz, hogy kell-e a jobb áttétel?

(#177413) tboj: Szívesen. :B

(#177422) Gergi: Hogy melyik lenne jobb, megmondják a szakik, de hogy mire kell figyelni használt vásárlásánál, az összefoglalóban találsz rá választ. :K

(#177434) cdl válasza FerNandor (#177426) üzenetére


cdl
senior tag

Itt az idő csodálatos volt, 16-18 fok, napsütés. De a szél...
Próbálom úgy tervezni, hogy az elején legyek túl a szembeszeles részen.
Amúgy sem bírom a tekerést mostanság, húzom a belem a százas körnél. Öregszem, na.

(#177435) Hínár929 válasza dbala (#177293) üzenetére


Hínár929
tag

Szia,

Először én is a Vortex-t néztem de inkább rábeszéltem magam a Storm lite változatra és nem bántam meg.
Ami miatt drágábbat vettem meg,
-sokkal jobb a bilincses rögzítés mint a gumis
- van hozzá távirányító amit markolat mellé lehet tenni
- nagyobb fényerő
Nagyon jó minőségű a lámpa és az akksi is sokáig bírja, gondlom ugyanilyen jó a Vortex is. Ajánlom nagyon, a Vortex-el egy árban nem tudom a hazai piacon van-e ilyen jó lámpa.

(#177436) dbala válasza Hínár929 (#177435) üzenetére


dbala
tag

Köszi, átgondolom még, hogy kell-e ilyen erős. Nem éjjel akarok menni, csak ha kicsúszok az időből akkor biztonságosabb legyen hazaérni.
Ezt a Lezyne lámpát néztem még. Az a gond, hogy ennél nem cserélhető az akku és a töltéshez magán a lámpán van az USB csatlakozó.

(#177437) maximilian4 válasza 6030D (#177415) üzenetére


maximilian4
addikt

Na király. Tegnap láttam hogy közzétették. Azért köszi hogy nem felejtettél el. De azért tudd, hogy én a nőket szeretem. :DDD :C

Maxi

(#177438) Napfénysüti

Érdekes idő volt ma, nem is tudtam mibe induljak de a borongós felhők meg a szél miatt végre kipróbáltam a Santini Adapt nadrágomat. Mellé meg felvettem a Svolta kabátot ami szél ellen már bizonyított. Na ebben a kombóban nem fáztam egy pillanatig sem sőt, már kissé melegem is volt.
Hegyes képet én nem lőttem de egy várasat igen.

Més que un club!

(#177439) Hínár929 válasza dbala (#177436) üzenetére


Hínár929
tag

A Lezyne is jó cuccokat csinál, a mini pumpám tőlük van, biztos nagyon egybe van ez a lámpa is, de drágábban egy rosszabb lámpát vennél szerintem. A cserélhető akksi nem annyira elterjedt a bicajos lámpáknál.

(#177440) Napfénysüti

Kérnék kis segítséget, bukósisakra szerelhető piros lámpát tudnátok ajánlani? A gyerek fejvédőjére jó lenne valami hogy sötétedéskor is lássuk merre jár.

Més que un club!

(#177441) 6030D válasza Napfénysüti (#177438) üzenetére


6030D
Ármester

Bory Jenő is ilyen bringával nyomta. :)

Gyereklámpa: általában azért keresnek lámpát, hogy nehogy kimenjen valaki elé sötétben... erre ti azért, nehogy elvesszen. :C Szóval ha van fejvédő :K , akkor én arra tennék egy szilikonos villogót, és kész.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#177442) inifini válasza Napfénysüti (#177438) üzenetére


inifini
tag

Hát én sem tudtam, mit vegyek fel, így maradtam a mez alatt egy r.u. aláöltözet, karmelegítő, rövidgatya térdmelegítővel, biztonság kedvéért vittem egy mellényt, de nem volt rá szükségem, pont jó volt. Néha kicsit fáztam, néha melegem volt, de az átlaga jó lett :)

(#177443) RaiZka válasza dbala (#177362) üzenetére


RaiZka
tag

nem tulzas csak a 1.5ora nem sokat er.. Nalam egy akcioban (wiggle) vett Lezyne 1300 van, az mar pl tudja a 4oras 800lument .igaz kb duplaja a moon elso lampanak arban. Moonbol is van combosabb kiadas de az is 25 fele van mar.. Ha minosegibb lampat szeretnel elore es jobban bele akarsz melyedni akkor a road.cc-n remek osszehasonlito teszt van.

(#177444) Napfénysüti válasza 6030D (#177441) üzenetére

Látom te vágod a helyszínt. :)
Gyerek futóbringáján már négy villogó van (kettő fehér, kettő piros) de asszony mindenkép szeretné ha magán a kiscsajon is lenne valami.
Három ott van a képen. :K

Més que un club!

(#177445) 6030D válasza Napfénysüti (#177444) üzenetére


6030D
Ármester

Pár évet én is dolgoztam ott, nagypapám és apám neve ott van a zászlós toronyban. :)

Pont a héten gondolkodtam, hogy milyen lámpa lehet, amit fel lehet rakni babakocsira/gyerekbringa vázra és "360 fokban" világít. Na hátha valaki dob rá ötletet.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#177446) INTELligent válasza zsocy (#177407) üzenetére


INTELligent
senior tag

Amúgy ez a hosszú zokni miért jó? :U

A szelet én is beszívtam. De leginkább azért, mert felmarták az utat, amerre mentem volna outival, így maradt a nyílt terep (persze, hogy odafelére volt hátszél, ami nem is lett volna baj, mert eredeti tervek szerint vissza legalább lett volna pár fás rész). Így a recovery-ből lett egy elég kihajtott kardió, mert siettem a vonatra :D.

[ Szerkesztve ]

Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

(#177447) Hasaggymeg válasza Napfénysüti (#177444) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Igazi apja lánya! :C

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#177448) Jester01 válasza FerNandor (#177414) üzenetére


Jester01
veterán

Ez elég gyerekes hozzáállás. Attól függetlenül illik köszönni hogy visszaköszönnek-e. Amúgy meg lehet a szembejövőnek is rossz tapasztalata volt, és a te logikádat követve ő se köszön előre. Tessék szépen köszönni, esetleg valakit ezzel is visszatérítesz a helyes útra.

A sima turistáknak én se intek alapból (bár ha lehúzódnak azt megköszönöm szóban) de ezen felül nem nézegetem milyen pedálja vagy bringája van - nincs is erre idő meg amúgy is azt próbálom visszakeresni az agyamból, hogy ismerős-e :B

Jester

(#177449) RaiZka válasza Napfénysüti (#177444) üzenetére


RaiZka
tag

tudom kicsit "overkill" de mi lenne ha a nenulat csiptetned ra a gatyajara? vagy valami felső ami el van hátsó zsebe és arra? Én legalábbis így szoktam futni :)

(#177450) jjeahh válasza INTELligent (#177446) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Gondolom az lesz a válasz rá, hogy véd a gaztól, bokroktól stb, de ez szerintem hülyeség. Én is rövidebbet hordok, mert nem akarom, hogy a lábszáram is csak félig barnuljon. A kesztyűre rászoktam, de arra is csak terepen, aszfalton le szoktam venni, különben csuklótól lefele a kezem is fehér marad :U . Elég nekem az, hogy a combomon és a karomon is brutál "bikinivonal" van, az még belefér, de ennél jobban nem akarok zebrásodni, pl. azt sem szeretem, amikor a sisak szellőző lyukainak a formája ráég a fejemre :D .

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.