Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15508) Drótszamár válasza Runner_fxr (#15493) üzenetére


Drótszamár
őstag

Köszönöm a tanácsokat, mindenképp szerzek valami porcerősítőt, eddig még nem volt szerencsére gond.

deicide:: köszönöm a tanácsot, én sajnos kevésbé vagyok fanatikus alkat, a bringás szezon végével (ez nálam 15°C alatt) nem tudom tartani a korábbi mozgás mennyiséget, és indulnak is vissza a kilók. Most kaja oldalról támadom meg a problémát, hosszútávon ez tűnik fenntarthatóbbnak.
Egyelőre szobabicikli, majd ha jön a jobb idő előszedem a rendeset, hétvégéken jöhetnek a "hosszabb" túrák. Az idei cél legalább 1 db 100+-os túra.

ludsimon: Köszönöm. Szerencsére nem vagyok "cukros", mindig is inkább a sós dolgokat szerettem. Cukros löttyöket nagyon ritkán iszok, a teába csak citromot teszek. Édesítőket nem használok, totál felfúj, amitől viszont olyan éhes leszek, hogy egy fél disznót meg tudok enni. /rendszerint estére/
Kerülök mindent ami felfújna. A hús ízét gyerek korom óta gyűlöltem, csak pár éve eszek csirkét, pulykát. Jó fűszeresen, rizzsel szoktam enni.
A liszes dolgok szanálása kemény dió, egyelőre a vacsorából van kiiktatva, és heti 1-2x az ebédből. Ezen még kisérletezgetek, ki fogom próbálni amiket ajánlottál. Tényleg a nem hal ízű halat nem találtak még fel? :)

Na szerintem ennyi elég volt belőlem a topicba. Ha megvan a 100+-os túra, vagy 150 kg alá mentem, akkor jelentkezek. Addig maradok olvasgató üzemmódban.

( 2b || !2b ) az itt a kérdés...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.