Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunddog
tag
Hali!
Nemrég vettem 28-622-es Conti GP 4000 SII-t amit úgy gondoltam hogy schwalbe av15-ös belsővel fogok használni (ha már könnyebb 65g-al mint a conti de valójában csak 55-el ) A probléma az mind a két belsőnél (ami a képeken is látszik majd ki és beszerelve is) hogy a szelepnél van egy gumi megerősítés vagy valami és ott vékonyabb a belső mint máshol ami lehet hogy nem baj csak eddig még nem láttam hasonlót. Ilyennek kell lennie ezeknek vagy véletlen pont vettem 2 fos belsőt? Zavaró és elég szarul is néz ki hogy fel van fújva mondjuk 7 barra és van ott 2 bemélyedés...
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #100896 üzenetére
Nem vagyok marketinges, de ami jó, az jó. Te is tudod.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz bunddog #100901 üzenetére
Azzal semmi baj,a köpenyben felfújva úgy is egyformán,és csak a köpeny formájáig fog tágulni mindenhol.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Blue meth
senior tag
válasz 6030D #100880 üzenetére
Hát jelenleg 102 kg vagyok, szóval nem vagyok éppen könnyű. Igaz közeljövőben tervben van egy kis fogyás. De pontosan mire gondolsz, hogy nem nagy előny? Maga a 200-asra vagy a menetes agyra? (egyébként sajnos nekem ez semmit nem mond).
Budapesti vagyok, megköszönném ha ajánlanál pár ilyen boltot! -
parkr
őstag
válasz Hasaggymeg #100904 üzenetére
a fényképek alapján nem úgy tűnik
-
pc360
addikt
válasz Solad #100908 üzenetére
Mondjuk az még mindig jobb, mint a lenyúlogatás a vázváltóhoz. Vannak fokozatok... én megszokásból néha ellenőrzöm, hogy hol is van a lánc, de ha ez megzavarja a bringást, akkor milyen lehet neki a hátranézés (forgalomban)? Szerintem az ilyen fejmozgásoknak rutinnak kell lenni kacsázás nélkül. Terepen persze más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
planbmokus
senior tag
-
jjeahh
nagyúr
válasz planbmokus #100910 üzenetére
Ja, így szoktam, de van aki szeret 40 fölött is beletekerni
Amúgy már mindegy, mert kiszáradt és helyrejött... ezek szerint nem szereti ha fejreállítva órákig locsolom.Más: tegnap próbálgattam a convoy s2+ lámpát, brutál, szerintem terepen is elég lesz nekem. Ha kettőt pelpattintanék a kormányra, szerintem szénné alázná a családi merci sprinter lámpáit . A régi lámpám olyan 200-250 valós lument tudott, ami a bringalámpák között már jónak számít, amivel látni is lehet, nos a kis convoy 40% fényerőn jóval erősebb, mint a régi maxon . Igen, vakít, bár szerintem ritka ami nem... majd berendelek hozzá egy lencsét erre a célra.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz planbmokus #100910 üzenetére
Lefelé én elől is a nagyra teszem,hogy ne csapkodjon a lánc.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
planbmokus
senior tag
válasz Hasaggymeg #100912 üzenetére
Igen, nekem is régen ez ivódott be, de az X.0 bármit elintéz!
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz planbmokus #100913 üzenetére
Annyira erős a rugója?
Szerk... hetvenezerért meg is oldhatja. (pofátlanul drága! )[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
válasz zsuha #100820 üzenetére
Vtam megnézni a kellys cliff 70 bringát boltban, amugy tetszik+ beszéltem biciklis ismerősökkel, ők azt mondták szerintük feleslegesen nehéz/szar egy teleszkóp, és szerintük semmi szükségem rá, meg könnyebb bringa kéne melóba járni. Meg vékonyabb gumik kellenenek mint a cliff 70en. Erről mi a véleményeket? Ezt néztem most [link] , erről vélemény a másikkal szemben? 7speed mennyire korlát?
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
-
jjeahh
nagyúr
válasz szkink #100918 üzenetére
És ez még csak a sima S2, ami tudtommal gyengébb (450 lumen?), nekem ilyen van, kuponkóddal $5.99 volt.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
belaazallat
addikt
válasz zsuha #100915 üzenetére
A rajta lévő Schwalbe Spicer gimit 2 évig használtam 35-ös méretben, nagyon jól tapadt, a benne lévő defektgátló a futófelületen megfogott több tüskét, üvegcserepet, szóval jó.
Szerintem kezdetnek elég a 7 sebesség, ha több kell, akkor majd cseréled nagyobbra. Arra, hogy el kezdj bringázni nagyon jó. Majd úgy is kialakul merre, hogyan tovább.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz darkrock #100922 üzenetére
Ez nem jó?
zsuha...abban igazuk van,hogy mint sz@r teleszkóp,aszfaltra inkább könnyű merev villa.
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
gumipántosból nekem szakadt el a gumi elég hamar, ez viszont bevált:[link]
oversized kormányra nem jó a saját csavarjával, de többen használjuk erős gyorskötözővel rögzítve, S2 és C8 is stabil vele.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #100903 üzenetére
Csak jót tudok róla mondani,tegnap is voltam a Csóványos felé vezető úton bohóckodni egy sort és ott ereszkedtem a szánkózókkal.Alig estem vagy kettő kisebbet,pedig hátul még mindig a tavaly április körül,akkor még előre,felszerelt gumi figyel.A királydinnyét nem szereti,de ha azt sikerül elkerülni,kifogástalan.
-
belaazallat
addikt
Ezt olvastátok már? [link]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
nagyúr
válasz belaazallat #100926 üzenetére
Igen, hajrá csak így tovább!
És ők is pocoktállal a fejükön mennek.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
6030D
Ármester
válasz belaazallat #100926 üzenetére
Bm-on olvastam. Utána kellene néznem, hogy van ez az outi versenyzés, mert nem értem. Nagykirály, hogy elment az elejével, aztán 119. lett. Ez miért jó.
Félreértés ne esék, nagy tisztelet nekik, csak montisként fura. Ott az a király, aki először beér.
-
-
Ronald
csendes tag
válasz cobranco #100897 üzenetére
Szia Cobranco !
Nagyon klassz a videó. Hatalmas élmény lehetett.
Mennyire vagy megelégedve a KTM kerékpároddal?
Én is KTM kerékpár vásárlásán gondolkodom.Mindennapi használatra ill. kisebb túrákra használnám.
A LIFE CROSS HE modellt néztem ki.Idén hová a tervezitek a túrát?
Üdvözlettel : Ronald
-
-=RelakS=-
veterán
Mentem egy kört... Azt hiszem, összefröcsköltem a kamáslit, pedig rendes sárvédő van a gépen
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
jjeahh
nagyúr
No, lekéstem, közben kimásztam Somlyóra... ilyennel applikálom fel amúgy a kormányra, ugyanez bárol kapható, ebayen is. Elég szorosan tartja a lámpát, nekem eddig még nem szakadt el.
RaiZka: A többi milyen lámpa mellette?
-
jjeahh
nagyúr
válasz lsebestyen #100934 üzenetére
Igen, szerintem elég jól, bár még nem volt alkalmam hosszabb távokon is tesztelni. De így első blikkre simán fel merném rakni vele terepen is, kétlem, hogy leesik, nagyon szorítja... max a gumi ha elszakad, de ha megnyúlna vagy megrepedne, azt úgyis észreveszed. Annyi a lényege, hogy úgy kell felrakni ahogy a képeken mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz 6030D #100929 üzenetére
Akkor ilyen alapon senki ne induljon egy versenyen, ha nem tud beérni elsőnek?
Év első versenye, nemrég összeáll csapat, nemzetközi verseny, ahol a világ elsők között tekertek.
-
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Olvasgattam a kormánytípusokról és írják sok helyen, hogy azért jó a koskormány, mert sok fogási lehetőséget kinél. Most kérdezném, hogy egy jól beállított bicajnál mennyi idő után(km) szükséges a kézpozíció változatása? Pl.: Én inkább nagyobb intenzitással megyek ilyen 20-30 km-t, ritkán többet, de ha kellene, ott a kormanyszarv, ami plusz pozíció, így ilyenkor ez bőven elég lenne. Vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz IMIIKE1998 #100938 üzenetére
MTB-n hajlított kormányon is kibírok 200 km-t egy nap, pedig szarv sincs. Akkor váltasz, ha valahol kezd zsibbadni, vagy adott helyzet miatt máshogy kell fogni, nem kell ezt túlmisztifikálni. 20-30 km-re még szarv sem kell.
-
6030D
Ármester
válasz lsebestyen #100940 üzenetére
Bringa se, az futótáv.
-
.mf
veterán
válasz Hasaggymeg #100912 üzenetére
Chain guide / chain tensioner?
Lehet barkácsolni isDe sokat beszéltek, senki se teker?
Nem hiányzott ez a zöld trutyi az utakra a hét elején, meg ez a nedves, fagy-közeli idő esténként, ezért a héten csak 5-6 órát tekertem... Jövő hét elején ugyan melegszik az idő, de a hét közepére eső, a végére hó várható = jeges latyak De remélem csinálhatok végre rendes havas képeket utánaFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
StLui
veterán
válasz IMIIKE1998 #100943 üzenetére
Barátommal jó pár éve 20km-re lévő helyen fordultunk, persze ott egy kávé, mint az edzés része, és a kávészünet nélkül 2 óra alatt megtettük a 40km-t, marha büszkék voltunk, egész addig amíg rá nem jöttünk, hogy a maratonista élmezőny alig több idő alatt futja le ezt a távot, abba is hagytuk
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
zoli03
őstag
válasz IMIIKE1998 #100943 üzenetére
De nem egészen értem, van most is biciklid, letekersz vele 20-30 km-t, aztán meglátod, mennyire kényelmes. De ahogy írták többen is, 20-30 km-es távon tök mindegy, milyen kormányod van.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz zoli03 #100945 üzenetére
Nem igazán. Ma 16km-t tekertem, de már minden baja volt a végére a kezemnek.
Azt mondjuk még nem igazán döntöttem el, hogy a kemény markolat, vagy a nagy, előre nehezedő súlyom az oka. Lehet, hogy az utóbbi, csak a kormány még rátesz egy lapáttal.
Egyenes monti kormány amúgy, még szarv sincs rajta, hogy fogást váltsak.Az viszont igaz, hogy próbaút nélkül nem érdemes variálni, mert lehet, hogy felesleges
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
zsuha
aktív tag
válasz rétisün #100917 üzenetére
Pár nagyobb emelkedő azért van, de nem nagyon hosszuak. Lehet 2x7 fokozat kéne legalább.
Most azon gondolkoztam, hogy maga a cross mint típus igazából mire is jó. Kicsit olyan mindenre kb jó de igazából semmire típusnak tűnik, mintha csak a divat miatt létezne. Boltba meg haverokhoz járni néha vele.[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz -=RelakS=- #100947 üzenetére
Állítsd be a kormányt, egyenes kormánynál se úgy van, hogy berakom valahogy, aztán kész. Ha úgyse jó, akkor vegyél mondjuk hajlítottat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest