Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#237146) zsolthee válasza köpet (#237138) üzenetére


zsolthee
senior tag

Én sem is feltétlen az erőforrás hiány a fő gond. Tény, hogy ma több event és lehetőség van ezek begyűjtésére, de pont ezek azok, amik késztetnek a versenyképesség megőrzésére.
Ott van példának okáért a Mission Marathon. Ki ne szeretné ingyen, valódi valuta nélkül bezsebelni egy prémium tankot? Mindenki ráhajt, egyértelmű. Főleg azok, akiknek még egy sincs. Ha még nagyon kezdő a játékos és nincs sok tankja, tapasztalata, nagyon nagy munka, sok idő 100%-ra vinni a küldetést. Ezért mit csinál? Tolja a küldetést orrvérzésig, hátha meg lesz. Mondjuk elég jól játszott, összejött neki 80-90%. Annyiban hagyja? Dehogy! Ha már ennyi meló volt benne, akkor azt a kicsit csak kipótolja. Így is olcsóbb mint megvenni teljes áron. $$$
Aztán rájön, hogy ha kicsit felturbózza magát prémium fiókkal, több kreditje lesz, a legénység gyorsabban fejlődik, bátrabban szórhatja a prémium lőszert és a tankjait is jobban fel tudja majd készíteni a következő megmérettetésre. Kvázi sikeresebb lesz és legközelebb már talán ingyen is megszerzi a következő ajándékot, mivel addigra kifejleszt és megvesz pár magasabb szintű tankot is, amikkel majd a személyes küldetéseket is csinálhatja. (újabb kihívás)
Zsebbe kell nyúlni a játékhoz? Nem, persze, hogy nem kell.
De a többség megteszi. Kicsit olyan ez mint az élet: ha megszoktál egy színvonalat, nem szívesen adsz le belőle, csak ha nagyon muszáj.
Jól mondod. Nézőpont kérdése.A kezdő annyi ingert és lehetőséget kap, hogy engedni fog a kísértésnek, még ha kicsit is. Ha már jobban belemegy a sűrűjében és képben van a dolgokkal, már lehet, hogy nem fog neki kelleni. De a mézesmadzag mindig ott van.

A kis accountom esetében én is attól tartok, hogy a BP nagy része felejtős lesz. Van most 2 VI-os tankom és ~ 1.1 millióm. Kíváncsi vagyok, hogy a BP végére hány új tankom lesz. :)
Szeptember 23--án lesz megint Waffentrager event. Hátha arra is adnak majd pontokat :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.