Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77062) Runner_fxr válasza carl18 (#77059) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Sajnos Magyarországon még mindig, az egy főre jutó bunkók száma kettő, ez az arány talán csak romlott az évek alatt, de semmiképp sem javult. :) Én azért nem tudom már ezen felhúzni magam, mert sajnos azt kell mondjam a kerékpárosok sem különbek. Tisztelet a kivételnek mindkét oldalon. Úgy összességében a magyar közlekedési morált a primitívség és a kivagyiság jellemzi. Teljesen mindegy mivel közlekedünk.
Budapesten közlekedem kerékpárral már elég régóta, itt például a nagykörút talán a legdurvább. Olyan mint egy dühöngő, mindenki leszarja a másikat, a szabályokat, és iszonyú balesetveszélyes a közlekedés. Ha egy mód van rá, el is kerülöm.
Változtatni ezen csak nagyon szigorú szabályozással lehetne, ahol irdatlan büntiket osztogatnának minden szabálytalan közlekedőnek, akkor talán idővel javulna a helyzet. Mint az ökrök, előbb utóbb a szabályos útvonalon mennének, csak kell valaki aki odab@sz egy jókorát időnként.

Nem tudom mennyi ideje kerékpározol és milyen a kerékpárod mérete, típusa, beállítása. Adódhat rossz méretből, helytelen beállításból is a hátfájdalom. Illetve edzetlenségből is. Előbb utóbb hozzáedződsz ha sokat bringázol, de csinálhatsz fekvőtámaszokat és húzódzkodást, az azért sokat tud segíteni és ingyen van. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.