Új hozzászólás Aktív témák
-
És teljesen jó az üzemidő, az akku töltés alapján tényleg akkora, mint amit rámondanak, és két napot két simmel (4G+2G) simán elmegy úgy, hogy egyébként nem nagyon nyúlok hozzá (eleve nem vagyok egy nagy telefonsimogató, ebben a méretben meg tök felesleges nagyjából bármit megpróbálni rajta, bár megy a térkép, a navi, K&H app is feltelepült, ami azt hittem, hogy nyekeregni fog stb.). Igaz, se mobilnet, se helymeghatározás nincs bekapcsolva, mert minek. Sajnos egy nagyobbacska hibája van, ami a beszédhangerő. Hiába érteni jól egyébként, amit mondanak, iszonyatosan halk a hangszórója, a fülembe kell nyomni és akkor is csak csendes környezetben használható. Az utcán még nem próbáltam, de attól tartok, hogy ott elvérzik, ami szomorú - kihangosítva ugyanez a helyzet, pedig pl. a csengetési hangerő elfogadható.
Amúgy hotspotként teljesen jól funkcionál, azt próbáltam, mert a Samsung azért nálam van, de most csak így tudok netezni rajta. Ha volna benne NFC (meg ujjlenyomatolvasó) és kellő hangerő, simán hordanám magammal mindennaposnak. Eddig mindenki nagyot nézett, akinek mutogattam.[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
És van rá működő Gcam! (De minek?)
Ahogy nézem, bár autofókuszos a kamera, de lényegében csak makróképeket tud valami relatív értelmes minőségben készíteni. Már egy méterre is csak homály (mint a kutyus). De tíz centire meg egész tűrhető. Már ahhoz képest, hogy mi. A front kamerája jobb kicsit.
Úgy látom Bog tesztelte ennek az elődjét. Az XS16 annál picit okosabb és elvileg 2x az akku méret. Még csak most raktam bele sim kártyát, hogy lássam, majd mit bír normális használattal, de szerintem egy napot azért fog menni, ezt úgyse nyomkodja az ember, mert lehetetlenség.[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
Krugszvele
senior tag
válasz Hieronymus #5 üzenetére
Pontosan igazad van, nincsen erre kereslet. Rosszul fogalmaztam. Én nagyon sajnálom, hogy nincsen, de megértem!
-
válasz Krugszvele #1 üzenetére
"Nem értem, hogy miért nincsen 4-5 colos méretben már telefon."
Pedig egyszerű a válasz.
Eladhatatlan. Nincs olyan hardver összeállítás amelyben fizetni akaró kereslet lenne.
Ha régi a hardver azért, ha új a hardver, akkor drága.Mondanám, hogy kisebb változatban mégis csak van megfizethető telefon. Ma okosórának hívják.
Telefonálni, boltban fizetni lehet vele. Telefon nélkül tartósan használni viszont körülményes.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
a Meta is elmehet a vérbe, hogy egy tetves üzenetküldőjük nem fut el egy ilyen telefonon
Elfut az. Csak a telepítés meg az első belépés volt erős kínlódás, utána már azért használható - lenne, törpeujjakkal, mert a gépelés azért finoman szólva nem egyszerű. De a telefonálás jól ment rajta.
Az tény mondjuk, hogy a messenger igényei indokolatlanul magasak, úgy általában.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
joghurt
addikt
válasz Krugszvele #1 üzenetére
Egyetértek. Mintha mindenki bőröndöt hordana magával zseb helyett, és kizárólag két kézzel szeretné használni a telefont.
Vaaaagy: Minél nagyobb kijelző kell a népnek a képek/videók nézéséhez, és a reelt pörgetni egy ujjal is lehet.A konkrét íráshoz: Mondjuk a Meta is elmehet a vérbe, hogy egy tetves üzenetküldőjük nem fut el egy ilyen telefonon, amikor a Doom (ami azért jóval összetettebb ennél) meg elfut kb. bármin.
A tej élet, erő, egészség.
-
Krugszvele
senior tag
Nem értem, hogy miért nincsen 4-5 colos méretben már telefon. Próbáltam szűrni a gsmarena.com-on, de semmi! Nincsen. Egyedül az iphone 13 mini van, ami úgy-ahogy nem túl nagy.
De az is már egy 2.5 éves technika, ebben az iparban az már a hosszabbítás a focimeccsen szint
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN