Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#258245) itouchfan válasza 6030D (#258239) üzenetére


itouchfan
senior tag

Köszi. :R de nem is ez a lényeg, mert én sem írtam azt, hogy nem cuccolnak, nem tudhatjuk. Csak nekem ezzel az egésszel az a problémám, hogy valaki aki két hónapja foglalkozik ezzel a dologgal, olyan értelmetlen dolgokat nyilatkoztat ki, amiknek semmi köze a valósághoz, de cserébe azt olyan magabiztossággal és olyan önérzetesen, hogy az elképesztő. És az én kommentemben semmi személyeskedés nem volt, csak próbáltam kicsit árnyalni a képet, de úgy tűnik hiába.

Attól, hogy én most két hónapja használt autókat nézek, még nem kezdek el okoskodni az autószerelő topikban a versenyautók motorjának a működéséről, mert baromira fingom sincs róla és az egy szakma, egy tudomány (járműmérnök), ugyanúgy megvan ez a sportban is, csak hát a 10 millió szövetségi kapitány és edző országa vagyunk, szóval ehhez mindenki ért... Ettől függetlenül én sem tudom, ahogyan senki, hogy egy ilyen elit szinten mi zajlik a színfalak mögött, ezért is nem foglaltam állást ebben a kérdésben. :U

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.