Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuxosbömis
tag
Rendkívül gusztustalan a kamerakapszula a képernyőn. Mint a légypiszok a tányéron. Legalább tették volna ki szélére.
-
tomp
félisten
válasz lemonalma23 #35 üzenetére
Csak azért írtam mert ha már marketing rizsát írt akkor ez se hiányozzon az Apple leírásból.
-
veterán
válasz 7Heads Drago #46 üzenetére
Az ajándékok ára is esik egyből amint adják hozzá...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ilor14
tag
Előbbibe tartozom, aki követi a tech dolgokat, de linuxozom hétköznap munka miatt eleget, hogy a telefonomnál az egyszerűség és letisztultság legyen a fő szempont, ha androidot használnék is mindenből a gyári megoldást használnám és nem szórakoznék mindenféle személyes megoldásokkal
-
judas13
addikt
2500 nit az nem kicsit dúrva.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Gubu0101
veterán
válasz 7Heads Drago #39 üzenetére
Pro max.Pro modellekbol szinte mindenhol van keszlet folyamatosan.Pro max meg hebe-hoba elerheto.Sima 15 is folyamatosan van ugy mint a plus.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz kakuk.tamas #34 üzenetére
Köszönöm, korrigálom!
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
7Heads Drago
veterán
Ezek szerint ha neked ezek egyike se kell, akkor másnak se kellhet.
Az utolsó állításoddal még az iUser-ek nagy része se ért egyet mivel a pro modellek fogynak jobban.400k egy teloért nekem sok. Nem érdekel hogy hány évig támogatott, 2 év múlva vagy a kijelző lesz törött-karcos vagy a hátlap... keret. Kíváncsi lennék rá hogy a mobilnet osztása megy-e rajta rendesen. I11-en problémás.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
hdavid1
tag
Valahogy az ultraszéles most gyengébbnek és zajosabbnak tűnik mint az eddigi alapmodellekben.
-
joey04
titán
Alapmodellhez képest egész jó, ennél kevésbé szokott jó vétel lenni a sima modell. Hasonló következtetés az itteni teszthez: [link]
-
kakuk.tamas
addikt
"két SIM (egy nanoSIM és egy eSIM)"
Megy a duál sim két e-simmel is.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
veterán
válasz atiska007 #31 üzenetére
Indiában csak a sima készül. Az eljárási folyamatnál lehetett hiba ugyan úgy, mint anno a JetBlack esetén vagy a régi 5-ös szériánál. Az elején amikor új fajtát hoznak be szoktak ilyen bakik lenni.. Nyilván kérdés nélkül cserélték szóval annyira nem para a dolog, de igen eléggé fusztráló lehet.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
atiska007
senior tag
mondjuk elenyésző rész pont elég... ilyen hibát azért egy ilyen telefonnál szerintem nem szabadna véteni...
De hát Made in India, kell pár év szerintem míg hozni tudják a minőséget sajnos. A kínaiaknak legalább már volt tapasztalatuk, cska gondolom időközben "kicit nem lettek óccók"...
Dolgozok indiaiakkal, nem is csodálkozok ilyen orbitális hibákon.[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
Greentea
senior tag
Plecsnit én is hiányolom. A sima 14-nél ez egy jóval jobb készülék, és nagyon sok mindenben nagy az előrelépés úgy, hogy (forintban) olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
„Mindenki a színeken rugózott, hogy melyik a legjobb. Senkit nem érdekelt a kijelző, az adatátvitel sebessége és társai.”
Megfogtad a lényeget. Két külön tábor a fórum tech-b*zi közönsége és az Apple által megcélzott, nagy átlag vásárlóké. A piac nagy részét pedig ez utóbbiak alkotják, ami szépen vissza is köszön abban, hogy a mobiltelefon-piaci profit döntő része Cupertinoba vándorol. -
-
tomp
félisten
válasz lemonalma23 #22 üzenetére
Volt cikk arról, hogy már a dobozból kivéve foltos a festés és nem a zsírtól mert hiába törlik meg olyan marad.
-
skoda12
aktív tag
A hétvégén bementen az egyik istyle üzletbe megnézni az új telókat. A kirakott példányok körül volt egy rakás ember és végig kellett hallgatnom a beszélgetéseket, mire oda jutottam az asztalhoz.
Mindenki a színeken rugózott, hogy melyik a legjobb. Senkit nem érdekelt a kijelző, az adatátvitel sebessége és társai. A csajoknak nagyon bejöttek az alap modellek a halvány színekkel. A youtube-os reviewk alatt is, amikor olvasom a kommenteket, akkor is látszik, hogy az alap modell már azzal behúz egy jelentős felhasználó bázist, hogy van rózsaszínben és simán váltanak 14 pro maxról 15 plusra emberek emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
Antosz
tag
Nekem tetszett a teszt. Viszont csodálom, hogy nem kapott plecsnit.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
Noukoum
veterán
60 Hz frissítésű kijelző
Ez nem Android, nincs rá szükség. Persze ha egymás mellé rakod akkor látszik.
nincs mindig éber kijelzés
Apple Watch mellé nincs értelme.
Az USB-C csatlakozó USB 2.0-s sebességre képesNem fogod gépre dugni.
A széles látószögű kameránál jelentősen gyengébb ultraszéles kamera
Máshol nem?
Nincs teleobjektív
Szoftver megoldja.
Nincsen a kábelen kívül más tartozék a dobozbanMi a fenének van benne kábel?
Lassú töltés (maximum 20 watt)
Este töltödTeljesen értelmetlen a pro modellt választani, ez mindent tud amire egy iPhone felhasználónak szüksége van.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Dobobazsi
csendes újonc
Talán a széria legjobban sikerült tagja. Úgy terveztem, hogy a minit majd Pro-ra cserélem ha úgy alakul, de most ez is nagyon szimpatikus lett nekem az USB-C-vel meg az akksival. A 120Hz meg biztosan jó, de nekem annyival nem adott többet, amikor megnyomogattam egy 14 pro-t (meg félek, hogy akkor elkap a gépszíj és tabletet is kell cserélni ).
iPhone 15 Pro // iPad Air 4 // Mac Mini M2 // Garmin Fenix 6X Pro Solar // Nikon D5600
-
Hallosz
senior tag
Köszi a tesztet.
Kb. másfél hete használok egy pro modelt, mellé tettem a fiókban tartott i7 telót.
A 120 és a 60 Hz különbsége nagyon átjön. Javaslom kipróbálni.
Amúgy dög unalmasak iOS egyes részei. Például amikor egyes kontatktokat megnyitok és nincs elmentve kép, akkor a szürke 50 árnyalatában pompázik a háttér.Na de mind egy nem ezért "szeretjük vagy nem. "
-
addikt
Tudom van akit nem érdekel és nem látja a különbséget(nagyon látszik), de akkor is szégyen a 60hz ebben a mobilban.
Viszont ez az új 24mp-es mód nekem tetszik, jó lenne már legalább 16mp-re lépni a 12-ről és úgy néz ki, végre sikerül lépni.
Fényerő továbbra is az egyik legjobb, gondolom a pro is tudja ugyan ezt a szintet simán.[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
dud998
őstag
válasz viragdani01 #5 üzenetére
Chopper! ❤️
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Jonny012
újonc
Végre kijött a teszt, már nagyon vártam!
Szerintem a 15-t most nagyon jol összehozták, kvázi a 14pro csak frissebb kivitelben, relative olcsobban. -
Doki42
őstag
Köszi a tesztet, jó lett
Én mindig az alapot veszem ez is jó lett.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Wesiz
tag
a 8-as ár/érték arányt nem igazán tudom hova tenni, a cikkben is említett és hivatkozott" Samsung Galaxy S23 olcsóbban, teleobjektívvel, vezeték nélküli visszatöltéssel" csak 6-ost kapott. ez ahhoz képest plusz 1 év szoftverfrissítést ajánl és az esetleges ökoszisztéma előnyeit.
a kamera nekem itt ebben a tesztben csalódás. youtube-on már jó pár tesztet néztem, ott jobb képeket lőttek vele, a cikkben szereplő fotókat nem éreztem valami erősnek.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Az Apple ennyit ígér, de gyakorlatban van az több is. A táblázatban látott adatot a szokásos módon értük el mesterséges fénnyel rávilágítva a telóra, teljes kijelzőn fehér képet megjelenítve. Kint közvetlen napfény alatt még magasabbat is elér, + ott ugye nem csak fehér a képernyő. A táblázat fölötti fotón telibe sütötte a nap a telefont és tökéletesen látható maradt a panel és tartja is a fényességét.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Sirus86
tag
Ezen akadt meg a szemem nekem is. A projektorom otthon 2500 nit-es, es az mar retinaegetos kategoria. Terepmobilok nem tudnak egyebkent ennyit, megfelelo tokban siman alternativa! . Ez egy nagyon nagy plusz pont. Kar a 60Hz-ert. (Androidos es iPhone-om is van, es az iPhone-on mar zavaro a 60 hz).
És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!
-
Z_A_P
addikt
2000 nit?
OK
-
veterán
Köszi a tesztet!
Meglepően jó lett most a sima széria is szerintem az előző évekhez képest most lépett nagyobbat.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest