Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#257251) 6030D válasza itouchfan (#257238) üzenetére


6030D
Ármester

Jó "kis" beszámoló, gratula! :C :R

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#257252) woodworm válasza Dark Archon (#257249) üzenetére


woodworm
veterán

Nekem is zsibbadt hosszú távon a kezem és az ergonomikus markolat nem sokat segített.. Menet közben próbálgattam, hogy az aktuális üléspozíciómhoz képest mi lenne az a kormányállás, aminél a kézfejem egyenesen állna az alkaromhoz képest. Végül egy kettős hajlítású kormány jött be, aminek nem csak hátra, hanem felfelé is van hajlítása.

(#257253) ZolkoW válasza jjeahh (#257239) üzenetére


ZolkoW
őstag

nem is figyeltem a távot, csak hogy jó helyeken jártatok, irigykedek.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#257254) ZolkoW válasza parandroid (#257240) üzenetére


ZolkoW
őstag

ami szoftveres, azt garantáltan el is basszák :D

nem pont a szenzorokra, hanem a GPS-es útvonaltervezésre írom, mert kérdés volt a célkütyü+ rendes navigáció... egyelőre úgy érzem, nekem ez lesz a bejövős koncepció: rögzítésre relatíve olcsó és kicsi céleszköz, mert esőálló, nem féltős, sokáig bírja, és ha nagyritkán kell navi, akkor telefon a kormányon. A navigációt mondjuk legritkább esetben használom szó szerint, tehát szinte soha nem terveztetek vele útvonalat, csak látni akarom a térképet. Nem érzem szükségét, de ez még változhat. Mindenesetre hogy ezért drága kütyüt vegyek, ami akármilyen drága is, mindig visszlaépés lesz egy aktuális telefonhoz képest, hát nem érzem át. Igaz, hogy egyben tudná a két funkciót, és tudna jó dolgokat még, amit az olcsóbb GPS-em nem, de telefon is úgyis van nálam. Nem győzködésből mondom, csak eddig engem egy rendes tartó választott el ettől, azóta van egy Gearlockom itteni ajánlásra.
Aminek a kisebb konzolos változatát válaszottam, ez nem biztos, hogy jó döntés volt, a saját hevederét már lecseréltem két erős gyorskötözőre, és így végre stabil :U .
Ha a montira is veszek, lehet hogy a nagyobbik, karost veszem.
https://www.spigen.com/pages/gearlock

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#257255) stickermajom válasza ZolkoW (#257254) üzenetére


stickermajom
addikt

Azért ezen lezsibbadtam. :D

(#257256) Pepszi válasza Talala (#257196) üzenetére


Pepszi
tag

Nekem Focus Urban Concept bicajom van kb 7 éve Alfine + Gates kombóval. Napi szintű városi ingázásra használtam télen/nyáron. Voltam vele 5 napos csomagos túrákon, illetve hétvégi rövidebb-hosszabb körökön (20 - 100km). Szíjat cseréltem 6 év után amikor elszakadt, valószínűleg hamarabb kellett volna :)
Az alfine váltókar eleinte nulla fok alatt kezdett nehezebben váltani, aztán egyre jobban éreztem, hogy kopik belül valami és azt is cseréltem tavaly. A váltóhoz még nem nyúltam egyszer sem, érzésre teszi a dolgát rendesen.

(#257257) Ringman válasza ZolkoW (#257254) üzenetére


Ringman
nagyúr

nekem cyclemeterrel jó lenne egy Wahoo RFLKT+ egy 2023-as verzióban (régit nem kapni), valahogy így: [link]

(#257258) Zoliwrc válasza Dark Archon (#257248) üzenetére


Zoliwrc
aktív tag

Biztos lassú és gyenge vagy, azért bassza ez a csőröd.
Én pl nem nézem a pulzust és a watt sem érdekel, de a száguldás az igen, az országúti csak a száguldásra való ,semmi másra nem jó, főleg ha egyedül megyek vele, vagy erős emberrel.

(#257259) -=RelakS=-


-=RelakS=-
veterán

Bringaóráknál az sem világos, hogy miért tökölnek az ilyen-olyan lcd-kkel. Az elektromos papír szerintem pont elég, vagy még jobb is lenne, így sem mozit nézünk a kijelzőn. Felbontásban még a színes is elmenne szódával, bár annak a kontrasztja sötétebb.
Nappal kiválóan lehetne látni a feliratokat, éjszakára meg az e-köny volvasóknak is van saját fényük.

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#257260) Mezga Aladár válasza -=RelakS=- (#257247) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

A rox 11 még jó volt. Megvan még.
Utána a 11.1 EVO az nagyot zuhant a szemembe.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#257261) Tin válasza Zoliwrc (#257258) üzenetére


Tin
veterán

Valahol mérni kell a fejlődést már annak akinek még van hova :D most nézz meg engem, egy kört rám versz kettőn, de ha fel akarnám venni veled a versenyt, valahogy fel kellene edzenem magam hozzád, az meg nem megy máshogy mint hogy tágítom a határaimat.

(#257262) -=RelakS=- válasza Mezga Aladár (#257260) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Valahogy mintha a rox 10 meg még a 11-nél is jobb lett volna.
Nem annyira konfigurálható a képernyője, nincsenek workoutok, meg hasonló, de pl tudott 3 bringán elkülönítve kilométert számolni, az aktív érzékelőből kitalálta, melyik bringát használod, ilyenek.

A 11.1 evo mennyivel rosszabb a 11-nél az asztali szoftver hiányát leszámítva? Kívülről nézve kb egy színes 11-nek tűnik.

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#257263) parandroid válasza ZolkoW (#257254) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Telefon nem való a kormányra. Ki fogod nyírni, és addig is csak a gond van vele. Merül, plane ha látni is akarsz rajta valamit, megsül, vagy megfagy, (elektronika + akku), törik, ha esel, nem bírja a rázkódást, nincs normális rögzítés, nincs használható UI. Nem véletlenül találtak erre ki céleszközt, ahogy az autós navigációra is (jó, ott a car play, vagy az android auto a legjobb megoldás, de ahhoz is kell egy jó display, meg egy kezelőfelület).

Ja, meg sok sikert az ant+, meg btle szenzorokkal való használathoz. És akkor még egy appot is kéne szerezned, ami rögzít is, navigál is, meg tud minden egyebet, és nem kerül egy vagyonba.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#257264) Tin válasza Dark Archon (#257248) üzenetére


Tin
veterán

Olvass utána a kéztőalagút szindromának. Ha az van neked ,akkor csukló, felkarban, könyökben érezhető a fájdalom néha, akár nyugalmi állapotban is, ha előrehaladott. Ezt okozhatja rossz tartás, Pl görcsösen feszült állapotban tartás huzamosabb ideig. Az egér használat jó példa erre, de lehet, hogy csak az asztal éle nyomja a csuklód tartósan. Ugyanez bringán a kormánynál. Nekem valószínűleg sokkal kényelmesebb lenne egy koskormány pl, de a flatbaron is at tudok így fogni, hogy kompenzáljak, így nem jön elő a fájdalom a másfél órás menetek közben. De tartósan biztos hogy váltanom kell majd. Ez csak egy példa volt, hogy mielőtt nekiállsz költeni, próbáld a jelenlegi kormányon a fogást változtatni és megnézni, hogy segit-e.

(#257265) Tin válasza parandroid (#257263) üzenetére


Tin
veterán

Én 10 órás úton is mobillal navigálok autóban, igaz az egy gyenge LCD kijelzős telefon, aminek nagy az akkuja, így be sem ég a kijelző, és ad elég fényt. Amúgy majdnem az egész utat kibírja. Szóval azért egy olcsó jó akkus telefon lehet jó erre a célra, nyilván nem egy 12 órás tekerésen tűző napon.

(#257266) parandroid válasza Tin (#257265) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Én is a telefonnal navigálok az autóban, csak ki van téve a központi kijelzőre, meg a könyöktámaszba épített gombokkal kezelem (apple car play). Közben a telefon meg a kis boxában töltődik a kellemes hűvösben.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#257267) andrisbandi válasza Tin (#257261) üzenetére


andrisbandi
őstag

fel kellene edzenem magam
Ha maradunk a realitásoknál; nincs szüksége egy átlagembernek kütyükre, sose közelíti meg a Zoli féle szintet, még rásegítéses vassal sem, ha nem kell dolgozni járnia akkor se :DDD

Aszfalton régen én is mértem minden féle kütyüvel, tetszett. Ma már km órám sincs, sokszor telót sem viszek, ne csipogjon nekem semmi az erdőben :)

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#257268) jjeahh válasza ReFleXx (#257243) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Egész életében sportolt, crossfit, terep futás, jóga, túrázik, régen montizott és most országútizik is. Mivel sokat nem eszik, elkerülhetetlen volt, hogy idővel látszani is fog rajta a sportolás :D

#257248 Dark Archon: én nem vagyok annyira átlagb*zi, a 180km körön kétszer néztem rá, ha már az orrom előtt van a Garmin, csak hát avl kérdezte mennyi idő alatt jártuk meg és gondoltam hozzátartozik. Szerintem az a sz*r, amikor valaki nem tud nyugodtan tekerni és az átlagért bringázik, személyesen is ismerek pár olyan outist, akik 30km/h alatt fel sem rakják a tekerést stravara és bandázáson képesek mindenkit b*szogatni, hogy gyorsabban, mert nem lesz meg a 30-as tempó sem :U . Mondjuk nem csodálom, hogy inkább az outisokat fenyegeti ez a betegség, mert aszfalton általában ha a táj unalmas vagy már unalomig ismert, más nem nagyon van ami motiválja a ridert, csak a táv és a tempó. Terepen az edzettségen kívül szinte minden a terepviszonyoktól függ, ott nincs olyan, hogy legyen meg a 20-as átlag, mert nem mindegy, hogy sziklakerten, sárban vagy gravelen tekersz. Mondjuk ott is rá lehet buzulni a szegmensekre és a KOM-okra :D .

#257253 ZolkoW: nem rossz hely, egynek elmegy, de a környéken nekem a hargita Csíki oldalán jobban tetszik, főleg a csíki havasok, gyimesek vagy hagymás hegység fele. Csak ne lenne ennyi veszély.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#257269) Zoliwrc válasza Tin (#257261) üzenetére


Zoliwrc
aktív tag

Én nem versenyzek, de száguldozni nagyon szeretek országútival és montival is.
Tekerést meg mindíg élvezem, mert nem feladatból (edzésterv) bringázok. Nekem ez full szórakozás-kikapcsolódás csak.
Ez mellett túrázok-futok is, azzal lehet igazán csak a tájat élvezni-felfedezni. Péntek hajnalban is 03:50kor mentem el otthonról egy napfelkeltés terepkocogásra.

(#257270) Mezga Aladár válasza -=RelakS=- (#257262) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Pont ami problémás neked is. Rossz a seb. jeladó, gyenge a kijelző nappal, és kicsi is.
A cérna akkor szakadt el amikor a Data Centerben egy szerkeszthető mezőt szerettem volna átírni és a 11.1 készült activity-nál nem sikerült.
A support valószínűleg kicsi kínaiakból áll semmit nem tudnak a rendszerről, és semmit nem értettek.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#257271) dom1n0 válasza Zoliwrc (#257269) üzenetére


dom1n0
aktív tag

Engem mindig csak egy dolog motival akar outi akar mtb akar futas, hogy az utolsonal jobb legyen, csak 0,1km/h-val, vagy csak 1km-el, de jobb legyen. Ez szamomra eleg motivaciot adott eddig…

[ Szerkesztve ]

(#257272) -=RelakS=- válasza Mezga Aladár (#257270) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Jeladónak jó lesz a Rox11-hez kapott (úgyis eltörtem, szóval ha eladom, akkor veszek inkább egy újat hozzá), a szerkeszthető mezőknél meg nem tudom, mire gondolsz. Ahol a nevet, felhasználót, stb lehet állítani, az jónak tűnik.

Mindenesetre nem tudom, hogy melyik volt előbb, de tök véletlenül nem a Garmin felületét majmolja a Sigma? :D
Mindenesetre 2-3 év múlva meglátom, hogy akarok-e még márkahü lenni :B

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#257273) Tin válasza andrisbandi (#257267) üzenetére


Tin
veterán

Értem, de van, akit az eredmény motivál. És ez szerintem jó dolog. Nekem sincs semmi a bicajon, csak az óra a kezemen, és mivel én erősítek meg fejlődni akarok, nekem tök jó belőni, hogy most csak lötyögök, vagy tolom neki. Dehogy akarok én azon a szinten lenni, ami nekem kell, azt úgyis elérem, csak mindenki máshogy motiválja magát, erre céloztam.

(#257274) Tin válasza Zoliwrc (#257269) üzenetére


Tin
veterán

Igen, de valahogy el kell jutni oda, hogy a tájat tudd élvezni, és ne a tüdőd köpd ki az első emelkedőn. Ha van már egy jó alapom, majd akkor elkezdek a tájért bicajozni, van látnivaló bőven. Túrázni én is szeretek, de az más műfaj. Futni meg pl. nem szeretek. Szóval a felépülés fázisában tényleg kell a motiváció. Már most érzem, hogy ez vagy az meg se kottyanna, de a te távjaidon nekem nem az átlag lenne a kérdés, hanem hogy a felét végig tudom-e csinálni. És ahogy jjeahh írta, mivel motiváljam magam az oda-vissza 1km-eken, ha nem az órával, más bicajosok elkapásával, a minél kevesebbszer megállással, és így tovább.

Na de akkor a sokkal tisztább kérdés: mivel motiválnád magad egy tréneren?

[ Szerkesztve ]

(#257275) Hasaggymeg válasza dom1n0 (#257271) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Én nem mondanám, hogy az eredmény motivál, de a környezet (természet) mellett nekem kell a nyélen/közel nyélen menés, még ha csak percekig is egy-egy körön, ahhoz, hogy kikapcsolódjak és kellemesen elfáradjak. Az, hogy utána meg majd kielemzem Stravan (pl.azt,hogy az "Öcsém mennyire jól ment ma!" sehol sem köszön vissza a számokban ;] ) az csak bónusz. :)

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#257276) ZolkoW válasza parandroid (#257263) üzenetére


ZolkoW
őstag

Na akkor elölről:

Van egy Brytonom, és jellemzően a céleszközök híve vagyok. Az mindig fen van. Nem is akarok a telefonnal mindenféle szenzorhoz kapcsolódni.
A telefon a térkép miatt kell, ha kell egyáltalán. Mostanában többször kellett, szóval jó volt, hogy ott volt előttem, és nem kellett mindig megállni előszedni a mezből. Ez kényelemben szintlépés.
-bírja, főleg, mivel nem kell folyton bekapcsolt kijelző.
-van normális rögzítés, mióta vettem azt a cuccot
-a UI-st nem értem, egy okostelefonról beszélünk, minden más eszköz csak kullogni fog mögötte, mert sokkal kisebb csapatok fejlesztik arra a szoftvert, és mint fentebb írtam, el is basszák :)
-biztos nem fogok annyiért venni bringás gps-t, amennyibe egy csúcs cucc kerül, és kijelzőben, kezelhetőségben az is elmarad egy 100 rugós okostelefonétól.
-igaz, esőben el kell raknom az okostelót, de az végképp ritka, hogy esőben akarnék navigálni. Legalábbis direkt.
-nem egyértelmű, hogy hol van jobban védve a telefon, a mezemben, vagy a kormányon, de bukni egyik esetben sem jó.

Amúgy az autós navival pont így vagyok. Kibaszottul örülök, hogy olyan autóm van, amiben MÉG nincs kijelző, szóval a telefonom tudom használni :). Nincs két kijelző, nincs kérdés, nincs probléma, de persze tapadókorong se, mert az sem volna az igazi, ott meg mágneses tartó van a műszerfalon. Szóval van egy bringás, és egy autós/mindennapi tokom a telefonhoz.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#257277) parandroid válasza ZolkoW (#257276) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ja, ha eltévedek, én is a mobilon nézem meg, hol vagyok, meg nagyjából merre tovább. Ahhoz úgyis meg kell állni, mezzsebből elő, gyors orientáció, aztán az elég is. A leghasznosabb kütyü a garminba beépítve amugy az iránytű. Na, anélkül meg lennék lőve.

UI alatt azt értettem, hogy a bicajos komputer a tekeréshez van, arra, hogy egy mozdulattal indítsd, leállítsd, megnézd, ami érdekel, és eleve pont azt lásd rajta, amit kell. Ezt ha telefonon szeretnéd, az egy-két órát bírna csak, macerás a menet közbeni kezelése, és eleve nem erre van kitalálva. Meg kell hozzá egy valszeg meregdrága app. Mondjuk egy rendes telefon manapság márazért vízálló.

A többi pontot értem. Nem meggyőzni akarlak amúgy, sem téged, sem mást, ahányan vagyunk, annyiféle hülyeséget találunk ki magunknak.

Autós naviban meg pont az a lényeg, hogy a telefont bedobom a könyöklőbe, ott töltődik, közben meg mindent elerek a központi kijelzőn, ami azon van (telefon, zene, navigáció, üzenetek, értesítések, minden ott van). Nincs ket kijelző, nincs extra kábel, nincs tartó, meg tapadókorong, meg kutyafüle. Van amúgy az autónak saját navija is, az sem rossz, de a telefonét jobban szeretem, meg ez jobban integrálódik a telefon egyeb szolgáltatásaival (média, internet, kapcsolattartás).

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#257278) dom1n0 válasza Hasaggymeg (#257275) üzenetére


dom1n0
aktív tag

Mindenkit mas motival, nincs ezzel gond, sot igy meg izgalmasabb.
En ennek a szezonnak ugy fogtam neki, hogy osszel szeretnek teljesiteni egy sprint triatlont, es lehetoseg szerint ne utolsokent :)
Most a serules miatt sajnos bekell latnom ez nem realis, most a mihamarabbi felepules es ujboli edzeskezdes motival :)

(#257279) Talala válasza Pepszi (#257256) üzenetére


Talala
senior tag

Szuper, köszönöm. Ez nagyon biztató. A kiszemelt bringán képek alapján nem Gates hajtómű van, eladó sajna nem tudja pontosan, de CDN rendszer az tuti, a régebbi ahol még a szíj nincs közepén bevágva a szíjterelőnek.

(#257280) Hasaggymeg válasza ZolkoW (#257276) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Már ideje lenne fejleszteni egy kijelzőt mely a telefon perifériája és hozza annak összes tudását egy mindent is kibíró bringás computer érintőképernyőjére.

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#257281) Tothgera30


Tothgera30
Ármester

Az amatőr bejáratós körök megvoltak. Még szokni kell hogy ahol eddig izomból toltam, ott elég visszaváltani, és pörgetni.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#257282) Hasaggymeg válasza Tothgera30 (#257281) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

A villán kívül minden faxa. :) ...(nézd el nekem gyakorlatiasságom, a használhatóság mindig elsőrendű nálam. :) )

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#257283) itouchfan válasza 6030D (#257251) üzenetére


itouchfan
senior tag

Köszönöm. Visszaolvasva most látom, hogy kicsit csapkodó írás lett, de talán a lényeg és az élmény átjön belőle. Ha esetleg még van bármi kérdés, írjatok nyugodtan. Ma is gurultunk egy kicsit, nem csúnya helyek vannak errefelé. :K

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#257284) Csokicsibesz válasza Hasaggymeg (#257282) üzenetére


Csokicsibesz
tag

Zolkow a merev karbon villájával felment és lement (és még pár trükköt is kipróbált via Pipp és Polli a Csodaroller) mindenhol, ahol mi. Sőt a saras részeken a duci gumijaival jóval gyorsabb is volt.

[ Szerkesztve ]

(#257285) Mezga Aladár válasza -=RelakS=- (#257272) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Nekem a Sigma Data Center felülete hiányzik.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#257286) vlevi válasza Hasaggymeg (#257280) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Már ideje lenne fejleszteni egy kijelzőt"
Vannak rá elképzelések, pont ma jött szembe egy ilyen hír.
[link]

(#257287) sepyi válasza ZolkoW (#257276) üzenetére


sepyi
aktív tag

Egyet kell értenem. Lehet akármilyen drága céleszköz egy kerékpáros computer, egy középkategóriás telefon le fogja alázni. És hogy tippet is adjak hozzá pl-ul a samsung Haelt alkalmazás kifejezetten jó. Spec nekem is van kerékpáros computerem és alig van eltérés a telefon és az eszköz által mért értékek között. Ha pedig valós idejű navigációt nézzük akkor pl-ul a galaxy watch4 is tud navigálni. Megkockáztatom, hogy megfelelő alkalmazással legalább olyan jól, mint egy garmin. Ezeket az eszközöket napi szinten használom és megkockáztatom, hogy kis kompromisszummal egy watch4 classiccal ki lehetne menni az erdőbe, úgy hogy telefont computert otthon hagyhatsz. Viszont nem pótolja az érzést a kerékpáros társaságban, mikor a többiek rákérdeznek hogy mi az, talán egy 830-as?

[ Szerkesztve ]

Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)

(#257288) Tothgera30 válasza Hasaggymeg (#257282) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Megértem az álláspontodat, viszont mióta használom, rájöttem hogy acélhoz képest elég kényelmes. A másikban pedig ott a Sid, ha a kínpad már fájna.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#257289) Friczy válasza Hasaggymeg (#257280) üzenetére


Friczy
senior tag

A Bosch Kiox e-bike kijelző összeköthető BT-n a telefonnal, és ki tudja jelezni a navigációt, mutatja a kanyarodási irányokat. Egyszer kipróbáltam, de messze elmarad a Garmintól, szóval nem azt használom akkor se, ha e-bike-kal megyek.

(#257290) Ringman


Ringman
nagyúr

S-Works Epic World Cup

#257291 Csokicsibesz

nagyon durva ez az ár

[ Szerkesztve ]

(#257291) Csokicsibesz válasza Ringman (#257290) üzenetére


Csokicsibesz
tag

Potom 5 millió Huf.
A Supercaliber amit lemásolt a Specalized kevesebb, mint fele ennyi (1.8 millió bruttó).

[ Szerkesztve ]

(#257292) user2 válasza Hasaggymeg (#257282) üzenetére


user2
csendes tag

ott vagy "eltévedve", hogy telóhoz hasonlítod "használhatóság" szempontjából, miközben a merevvillával terepezés egy teljesen más élmény, ami teljesen más megközelítést/tekerési technikát igényel és teljesen mást tanít.

#257281Tothgera30: áruló! :D

[ Szerkesztve ]

(#257293) jjeahh válasza Csokicsibesz (#257284) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Én el tudom képzelni, hogy bátrabb lennék lefelé az ő bringájával, mint egy xc telóval és 2.25" gumikkal, mert ahol lefelé fosok, ott sosem az a bajom, hogy nem elég a rugóút, hanem a tapadás fogy el.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#257294) -=RelakS=- válasza Mezga Aladár (#257285) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Az nekem is hiányozna. Nem is tudom, hogy mit gondoltak, hogy még egy webes appot sem támogatnak. A mobilos app a grafikont mondhatni átlagolva mutatja, kb semmire sem való.
Mondjuk fura, hogy nálad a 11.1 evo ott van a listán, a 12.1 evoval megszóba sem áll O_O

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#257295) Mezga Aladár válasza -=RelakS=- (#257294) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Visszafejlődés.
A Data centert androidos appot kivezették. Nekem úgy tűnik az új (sz&rabb) sorozattal kivezetik az asztali appot is.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#257296) Tin válasza sepyi (#257287) üzenetére


Tin
veterán

Én Watch4-et használok, ezért is nem szaladtam egyéb kiegészítőket venni. A pulzus mérés elfogadható, legalábbis iránymutatónak jó, a sebesség is pontos ha tartod, hiszen GPS alapú, az időket úgyis szakaszra és teljesre számítja, a telefonos Samsung health elemzése is jó, az útvonal trekkelés szintén, tölthető le/fel rá GPX fájl és akkor az óra elvileg navigál is, bár ezt még nem próbáltam. Telefon amúgy is nálam van övtáskában, de nem is szoktam elővenni. Szóval ha azt nézem, hogy 100€ volt az óra, alap szintű dolgokhoz nekem bevált, és igazából a cadence és watt mérésen kívül minden adatok megvan ugyanúgy. És amúgy a Samsung Health is tud feltölteni Stravára.
Nem, nem jobb az óra alapú, de alapnak teljesen jó. Nyilván szarabb a kezeden nézni az adatokat, de ha csak néha kell, akkor jól elvan vele az ember.

(#257297) Mezga Aladár válasza Mezga Aladár (#257295) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

PC-n nekem sem állt szóba a 11.1-el.
A metódus az volt, edzés után a telefonos app szinkronizálta a felhőbe és onnan jött le a data centerbe.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#257298) Hasaggymeg válasza Csokicsibesz (#257284) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Toobee meg kábé DH-zik graveljével. ;]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#257299) -=RelakS=- válasza Mezga Aladár (#257297) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Ez azért jó, mert az így szinkronizált adatoknál nincs ott az eszköz neve, amiről kapta :D Biztos ez is "újítás" a 12.1-nél

[ Szerkesztve ]

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#257300) stickermajom válasza Hasaggymeg (#257298) üzenetére


stickermajom
addikt

Ha a felni épp engedi. ;]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.