Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#142042) ZolkoW válasza xy.zsolt (#142027) üzenetére


ZolkoW
őstag

+(#142032) 6030D : köszi! Akkor legalább megvan a magyarázat :)
Az a helyzet, hogy még ma is érzem a lábamban, bár már múlik.. vizet tudtam volna többet is vinni, 1,8l körül ittam meg, de szomjúságot különösebben nem éreztem közben. Na utána már igen, otthon kiittam a csapot is :)
Az kavarhatott be, hogy az esti alapozónak szánt köreimre már nem viszek semmit, az 28 km. Csak az alacsonyabb terhelés, alig izzadok, és meleg sincs már. Itt sem toltam neki különösebben, csak nem volt cél, hogy alacsony legyen a pulzusom. Inkább a saját tempómban mentem, és azért figyeltem, hogy mi történik a kijelzőn, érzésre ugyanazokon az emelkedőkön azért már nem ugrott meg annyira, mint régebben, de ehhez meg kéne nézni tényleg a régi trackeket. Aztán mint írtam, 30km körül már konkrétan nagyon éhes voltam, nem csak "talán ehetnék".
Na mindegy, mindenre IS figyelni kell! :)

Nyeregből várom, hátha lesz aprón valami kihagyhatatlan, meg őszintén szólva most az sem egyértelmű nekem, hogy akkor betétes gatya vagy sem, bár azért 99% betétesben nyomja... (tudom, és alsó nélkül, de ezzel még mindig nem sikerült megbarátkoznom.. )
Szerintem formára kb megvan, mik jönnek be legjobban, a WTB lapos nyergei pl. eléggé jók.
De azon ne mtudom túltenni magam, hogy van két db. WTB Volt, csak más a borításuk: az egyik a nagyon alap tapadós matt fekete szintetikus cucc, leginkább gumira emlékeztet, nem is műbőrre. A másik, a fehér, az még mindig a Comp változat, tehát a második legolcsóbb, de kevésbé tapadós a felülete, és határozottabb a pereme, mert külön darabokból van varrva. És ég és föld a kettő, mintha teljesen más nyergek lennének. Most átkerült a jobbik a gravelre, meglátjuk a héten, milyen lesz...

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.