Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75627) 6030D válasza 04ahgy (#75602) üzenetére


6030D
Ármester

Ha veszel egy kamerát mivel leszel előrébb? Felrakod a yt-ra, hogy az a sárga bringás, kék pulcsis csaj majdnem elütött, és a kommenteknél lehet vitatkozni ki volt a hülye. Eredménye nem lesz. Városban máshogy kell közlekedni, ennyi. Autóval, bringával, gyalogosként. Ha a csaj fellök a zebrán, akkor esetleg egy veszekedős videót fel tudsz rakni a netre. De ha azon a zebrán egy furgon vagy teherautó nem ad elsőbbséget neked, akkor össze fogja törni a kamerát a fejeden, így sok pénzt kidobtál feleslegesen... :U

korcsillio: Tourney: versenyzésre nem jó, hobbizni tökéletes.

kocsisdavid5: a már említett Alpinbike. Vagy ha csak az a cél, hogy legyen kijelölt pálya, akkor a teljesítménytúrákat érdemes megnézni. Ott is lesz sok bringás, akivel össze lehet verődni.

Runner_fxr: ha megnézed mennyi ember fizeti ki egyben az almát vagy aktuális S-t, akkor azért máris megvan, mivel lehet fellendíteni valamit Mo-on. Ingyen hitellel (még ha nem is mindig teljesen ingyenes.) Mindenkinek adnak valami "kedvező" ajánlatot, hogy csak 15e Ft havonta, az meg nem pénz. 2 év alatt máris 180e Ft, és fizetsz még 5-10e Ft havidíjat. 2008-2009 előtt így vettek autót, motort is az emberek, mert 0-10% kezdővel el lehetett hozni, aztán majd lesz valahogy. De volt mibe/mire ülni. Most ugyan így fel lehetne futtatni a bringát is, csak valamiért nem teszik a boltok. Tudom írtad, hogy nehéz intézni a bankkal, de ezt sem értem. Szerintem rengeteg ember máshogy állna hozzá, ha azt látná, hogy a 240e Ft-os bringát meg tudja venni úgy, hogy havi 10e Ft-ot fizet rá, de ehelyett keres valamit 100e Ft alatt, mert annyija van. Nem lenne szüksége 240 e Ft-os bringára akkor sem, de megvenné, mert elérhető, és "spórol helyette a bank", mert ő magának nem rakna félre a következő két évben ennyi pénzt egy bringára.
Kevés a magyar fizetés a jelenlegi árakhoz, de mindenhez el tudják intézni a "banki támogatást" (tv, hifi, mobil, bútor), akkor kerékpárra miért nem?

wentworth: a műanyag cucc a bowdenház bele volt valószínűleg. Kell venned bowdenházat és bowdent meg bowdenvéget , márkásból sem nagy összegek, de otthon nem biztos, hogy meg tudod csinálni megfelelő szerszámok nélkül tökéletesre, így lehet, hogy jobban jársz, ha egy szerviz megcsinálja neked kb 500-1000 Ft munkadíjjal.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.