Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
jénaiban tesztek alá vizet. a vajas kiflit így sütöttük, isteni lett.
a kenyérsütő másik óriási előnye a kenyérsütésen kívül, hogy tényleg bármilyen tésztát dagaszt-keleszt, nem kell benne megsütni, én a pizzatésztához valót is csak beledobálom, meggyúrja, dagasztja, keleszteni nem kelesztem csak kap pár perc ölmeleget a gépben aztán lehet nyújtani sütni.
3 perc nettó munkaidővel kész és nem úszik a konyha a lisztben.
ha meg nagyon kulinálni akarok akkor nézem a kedvenc olasz nagyimat ahogy ő dagaszt meg nyújt ahhoz én asszisztálni se tudnék
-
DeFranco
nagyúr
mi nem futtatjuk fel, sima lidiben kapható sárga kocka élesztőt használunk, a leírt recepthez pontosan 9g-ot (bár feleségem már csuklóból mér, én mérlegelek csak) simán rámorzsolva a lisztre (aztán ujjal kicsit belekeverve, de tényleg csak 3 kavarás) milliméterre egyforma a kenyér mindig.
soha nem is futtattuk nem is kellett. vízből is hideget használunk, nem faxnizunk a langyossal, biztos jó de soha nem volt rá szükség.
-
vince
őstag
válasz
t72killer #43 üzenetére
Mehet, de a tapasztalatunk szerint nagyon pontosan kell adagolni, hogy ne keljen túl a tészta, de ne maradjon töppedt, keletlen sem. Szerk.: ja, tényleg fel is futtattuk, miaelőtt az edénybe került volna.
Mikor még ketten voltunk a feleségemmel, kenyérsütőben sütöttük a kenyeret a-tól z-ig. Később, pont a fent említettek miatt a kenyérsütőben dagasztottuk, de külön kelesztettük és a sütőnkben sütöttük meg. Amikor aztán elromlott a gép (és a családunk is bővült), vettünk inkább multifunkcionális robotgépet, ami tud dagasztani, a többit pedig a feleségem "kézzel" csinálja. Mostanában kísérletezik kovásszal is, nagyon finom az így készült kenyér.
Tegnap eszembe jutott, hogy van itthon egy 5 cm vastag samott lapunk, kipróbáljuk, hogy betesszük a sütőbe felmelegítés előtt és arra megy majd rá a kenyértészta + valamilyen módon gőzt is hozunk létre.
Csillámpónit a jövő hétre rendeltünk, az még sokat fog dobni a dolgon -
-
válasz
t72killer #43 üzenetére
Igen, de előtte fel kell futtatni külön tálban, az alap vízzel és cukorral, amit a receptbe tennél. Por élesztőt már rég nem láttam, így sima élesztővel operálunk egy ideje. Ugyanolyan jó, csak pár perccel több macera. Felfut kb 3 perc alatt, aztán ugyanúgy összeöntöd a gépbe a hozzávalókat, csak így alulra kerül az élesztő a vízzel.
Szerk: Annyi a lényeg, hogy melegítsétek meg a vizet akár mikróban előtte és meleg vízbe tegyétek az élesztőt, mert csaphideg vízben sosem fut fel.
-
Továbbra is laikusként: zacskós mellett normál élesztő is mehet ezekbe?
-
-
válasz
Hieronymus #38 üzenetére
Gondoltam melegít valamennyit a gép, normál tésztát se 20 fokos szobában kelesztem.
-
-
Egy kérdés a hozzáértőkhöz: szembejött egy modell, amin láttam, hogy 15 és 35 fokos szobahőfokot szeret. Ezt értsem úgy, hogyha az 5fokos lakókocsiban vagy az erkélyünkre teszem dolgozni, akkor összeesik benne a kenyér? Vagy ha nyáron nyakonvág minket a 40fok, akkor kikel? Az, hogy hűvösön másféx annyi áramot fogyaszt, nem izgat...
-
DeFranco
nagyúr
"a hatékonyság uralkodik itt is, egy hobbi esetén – soká éljen a megúszás és a lustaság szorzója mindenek felett"
halkan jegyzem meg hogy mi nem hobbi- hanem megélhetési kenyérsütők vagyunk. azért sütjük a kenyeret vásárlás helyett mert:
1) olcsóbb
2) tudjuk mi van benne
3) tudunk vele fikcsózni ízesíteni
4) a bóti kenyér minősége csapnivaló, másnapra de legkésőbb harmadnapra száraz a héja pedig ehetetlen, ezt a "gépi" kenyér is kenterbe veri hátra tett kézzelmég halkabban súgom lehajtott fejjel a cipőspiccemet kutyanyelvesre rúgva a murván hogy éles különbséget tettem az hozzászólásaimban a l'art pour l'art hobbikenyér sütés és a háztartási kenyérsütés között messzemenőkig elismerve mindkettő szerepét és létjogosultságát a maga helyén, szóval szerintem én magamat kizárnám a fejüket a saját alfelükbe dugva óbégatók köréből.
-
Sütőgépet nyilván nem a csúcs kenyérminőség miatt vesz az ember, hanem mert bruttó 5p munkát tud a sütési munkába befektetni, és ebben benne foglaltatik a mosogatás.
Egy ideális világban ezért megy az ember a pékhez, vagy hétvégente nekiáll egynek hobbiból...
+Szuperül néznek ki a kenyérkéid
-
wody21
tag
Én ugyan magamtól nem szoktam kenyeret enni, de édesapám majdnem 20 éve használ mindenféle kenyersütőket * (ő is hajtott csapágyasra többet, meg tákolt össze három hibás, gagyi gépből egy ultimate hibátlant), így van valamennyi rálátásom a géppel történő kenyérsütősdis tevékenységekre.
*ezek mellett kísérletezett kézi dagasztás-gépi sütés, gépi dagasztás-hagyományos sütőben sütés, és mindenféle egyéb kombóval is, de az esetek döntő többségében a legegyszerűbb, legjobban bevált recept a gépben az ő választása. Hogy miért? DeFranco megmondta a frankót: ráfordítandó idő+ energia / végeredmény arányosa igencsak kimagasló a gépi kenyérnek, azzal nem igazán veszi fel a versenyt semmi más. Persze, van, aki képes nagyon lazán, csípőből végigszökellni a hagyományos készült kenyér minden szükséges lépésén, de az nagyon nem az átlag.
Mindezek miatt DeFranco-nak kell, hogy igazat adjak, Kelvin megjegyzése nem volt releváns, mert valóban almát a körtével... Azt pedig mégkevesbe sem értem, hogy miért kell mindenen úgy felkapni a vizet - Kelvin lefitymáló megjegyzését követte az obviously eltúlzott, DeFranco reakció - amin mellesleg sokan fetrengve tudtunk nevetni. 1-1
Ezt hozná ki az emberekből a járványhiszti - tehát már random blogposzt alatt is azonnal torokra...?! -
szuper, a barna+magos felállás engem is nagyon érdekelne
Ha vége a világvégének és orrba-szájba akciózzák, veszek majd egyet.
Gondolom az áramfelhasználása is sokkal hatékonyabb, mint egy orrba-szájba fűtő sütőé...
-
Hogy mindenkinek egy kicsit igaza legyen.
Amennyiben a kenyérsütő gépnek van kovászos dagasztás programja, akkor utat nyit a teljesen hagyományos kenyerek sütéséhez minimális kézi munkával. Órákon át képes keleszteni a tésztát.A samott tégla nagyot lendít a sütők hőtartásán. Ha elegendő van a sütőben nem fog megzuhanni a hőmérséklet.
-
-
DeFranco
nagyúr
eddig moulinex volt most az 9 év után ment tönkre (csapágyasra hajtottuk szó szerint, küzdött amíg bírta aztán egyszer szétesett benne minden egyszerre, gondolom szeppukut követett el mert nem kézműves kenyeret csinált és meghasonlott) most tefal van.
a receptünk a kézikönyvi alap, de ez nagyon bevált (szoktunk variálni magokkal, darákkal, mindenfélével, ami épp eszünkbe jut.)
450g liszt
270ml víz
9 g élesztő (friss)
1 1/4 kk só
2 1/4 tk cukor
3 tk olajliszt és az élesztő megy egybe (az élesztő jó ha minél később találkozik a cukorral) a víz az olaj a cukor és a só megy a másikba, először a víz az eleggyel bele a tartályba (ott is adjuk őket össze) aztán rá a liszt.
ránézésre a mi kenyerünk barnább héjú, mint a tiétek, a teteje stabil, nem esik így be és a textúrája is kicsit homogénebb, szerintem a tiétek kicsit túlkelt, vagy az élesztő vagy az élesztő/cukor arány miatt, picit zömökebben lehet még jobb lenne az eredmény.
-
DeFranco
nagyúr
"Nem csak túltoltad, még azt is eltúloztad."
Nyilván, szándékosan. Szoktam. Viccből.
"álunk gyakran van házi kenyér sima elektromos légkeveréses sütőben készítve"
OK, nekünk gázos, nemlégkeveréses sütőnk van. innentől bukta a gyakorlat.
nem tudom mit nem lehet azon megérteni (és ez Kelvinnek is szól) hogy a nem lehetből nem lehet ilyen sütőben sült kenyeret sütni. igen mi is szoktunk sütőben sütni kiflit, zsemlét, meg lehet oldani vannak rá trükkök, nagyon finom, ízletes az eredmény valóban.
kedd este meg varázsoljon a törpöm ha szerda reggelre kenyér kell az asztalra, nekem zsong a fejem mert fél 8-ra értem haza a munkából, azóta hallom otthon a konstans csatazajt és nagyon messze van még a pénteki rozéig.
(#21) Kelvin : neked volt egyéni szoc problémád amikor elkezdted fikázni az eredményt idetolva az yygggazzyy kézműves kenyeret mer' ez nem túl bizalomgerjesztő és te sokkal jobbat tudsz.
értem, kézzel dagasztott légkeveréses elektromos linuxévi de ez pontosan olyan kezd lenni mint amikor az iggazzy pingvinesek/audiphilek/egérfagek haragszanak a világra amiért nem mindenki jutott a nirvánába és közben lelkesen szagolgatják az ujjuk végét amit egy jó meleg helyről vettek elő az imént.
gyors. egyszerű. házi. kenyér. ennyi. nemkézműves. o tempora o mores mit meg nem esznek az emberek anyám add el a házat.
-
Ahha...hát én eddig csak tecsos liszttel csináltam, így erről nem tudok mondani semmit. Ennél a Guzzantinál sztem nem jó a só/cukor/olaj arány.
Az 1 kg-os kenyérhez sztem sóból 1 kiskanál kell, cukorból 2 kiskanál, olaj egy nagykanál, instant élesztő pedig 1.75 vagy 2 kiskanál.
A nyilakkal jelzett kanál egyik vége a kiskanál , a másik vége a nagykanál, most így nevezem.
Amúgy a kiskanál a TK (teáskanál), a nagyobbik a EK (evőkanál).###############################################################
Külön köszönöm a sült kenyeres képeket, jó ezeket látni!
-
Stanlee
őstag
koszonom. Valami cserepedenybe fogok befektetni, regebben volt amit romai talnak hivtak, talan egy olyat veszek proba szerencse alapon, mert a rakottkrumplit amugy is szerettuk belole, csak koltozeskor sikerut eltorni, mar evekkel ezelott.
-
Egy Guzzanti GZ 620-at sikerült vennem. Semmit nem tudtam róla előtte, épp ebből elkaptam az utolsót, mert akkoriban mindenhol elfogyott minden fajta kenyérsütőgép.
Alapvetően jó gép, de 1kg-os kenyeret még nem tudtam csinálni, mert a hozzá való receptből csak 825g körüli kenyér jön ki.
Azóta asszony ezzel gyúrat és keleszt minden tésztát, nagyon megkönnyíti a munkát.
Az élesztő mennyiségén még nem variáltam, de az már feltűnt, hogy nagyon függ a liszttől. Két különböző gyártó, elvileg ugyanolyan bl55-ös lisztjéből, nem ugyanolyan lesz az eredmény állaga. -
d@vee
őstag
"persze, megfelelő technikával, eszközellátottsággal meg felfordulással meg az életed körészervezve lehet pápai áldással ellátott nemeskovászos kézműves ezocsakrás csiamagos tündenyálas kenyeret is csinálni"
Én nem érzem annak. Nem csak túltoltad, még azt is eltúloztad.
Első kézből beszélhetek, nálunk gyakran van házi kenyér sima elektromos légkeveréses sütőben készítve. Nem egy ördöngősség.
Akinek nincs ideje rá, annak nagyon jó a kenyérsütő gép, de ha van egy kis kedved a konyhában sütögetni, egész könnyen lehet kenyeret csinálni.
Ez az ilyen-olyan magvas-zabos-burgonyás-bizbaszos cucc csak extra, ha tényleg jókedvű vagy és kísérletezgetni akarsz. -
DeFranco
nagyúr
a hülyeséget erős jelzőnek érzem.
majd ha három hetente egyszer lesz egy szombatod amikor mindent IS meg kell csinálnod mert 1-es és 2-es heteket vidéki családozol meg programot szervezel gyerek mellett, akkor felértékelődik a megspórolt idő még ha fél óra is. pénteken meg nem szeretnék szombati kenyeret enni.
én nem mondtam hogy rossz amit csinálsz, tök jó, csak egy másik dimenzió lehet minőségben is de ráfordításban és eszközigényben is. megfér a kettő egymás mellett csak az egyik alapján nem kellene szarozni a másikat mert nem jobb/rosszabb csak más.
gondolom panemofil irányba meg nem akarsz elmenni.
-
dqdb
nagyúr
Olyan edény kell, ami nagy mennyiségű hőt tud eltárolni, és ha be tudod fedni vele a sütés első szakaszában teljesen a kenyeret, akkor a pára miatt még jobb lesz a héja. A cserépedények mellett a kacsasütő, dutch oven és hasonló néven futó vastag vastálak is jók, családban bevált több ilyen. Nekem kimondottan kenyérsütésre optimalizált öntöttvas tálam van belül üvegszállal merevített szilikonformával, de annyit messze nem ér, mint amennyibe most kerül és szerintem a felét se, hiába szeretem és hiába 5 perc bekeverni a kenyeret, amit gyúrni sem kell. Receptet mindig a sütés módjához kell keresni, nálam a speciális tálhoz teljesen más arányok (víz, élesztő mennyisége, kelesztés ideje és módja), hőmérsékletek és sütési folyamat tartozik (előmelegítés hossza, hőmérséklet, egy vagy kétfázisú sütés), mint a "kacsasütő" tálnál működő.
-
Stanlee
őstag
Koszi, mi a cserepedeny tipusa? Sorry a sok kerdesert. Az a bajom, hogy olvasom a blogbejegyzeseket es nezem a youtube videokat, de egyik se az igazi. Amit linkeltel az eddgi az egyik legjobb amit lattam.
Olyan, mint a joghurt, ott is megneztem vagy 10 videot, meg beszeltem a szakacsneninkkel mire meglett a nalam bevalt recept. Kb. a kenyerrel is igy vagyok. Kar, hogy nagymamammal nem tudok ertekezni, biztos jo tanacsokkal tudna ellatni.
-
Azon gondolkoztam, hogy a villanymotor és az a kocka valami tuti ér 5 ezret, ki kell szedjem onnan:
-
Figyu, én így vettem 2 hete: bementem a Lidl-be.
1: kerestem a soron, láttam, hogy elfogyott
2: megkérdeztem egy ott dolgozót, rázta a fejét, hogy nincs
3: megkérdeztem egy másik dolgozót a másik sorban is, biztos ami biztos, szintén fejrázás
4: na mondom fasza, mennék kifelé, de túl nagy a kocsim, oldalt ahol ki lehet menni, nem tudok. Ott csak kis kocsival és kocsi nélkül lehet kimenni. Hm. Odamentem hát egy harmadik dolgozó csajhoz a zöldségesnél, és mondtam neki, hogy ki szeretnék menni, de nagy a kocsim, ki kell engedjen valamelyik üres pénztárnál. Miközben a pénztár felé bandukoltunk, csak úgy mondtam neki, hogy én csak egy kenyérsütőért jöttem volna, de sajnos nincs....Erre rám néz, majdnemhogy szerelmesen, és azt mondja: hát van még egy , épp ő vitte vissza a raktárba. Mondom ne. Mondja de. Kihozta szépen nekem, a pénztárnál még 2-szer integettem neki, hogy köszönöm....ennyi.....így kellett lennie. Pedig sosem viszek nagykocsit, csak kicsit. Pont azért , mert azzal oldalt ki lehet jönni, ha nem vettél semmit. Rá kell kérdezni a dolgozókra, hogy bent van e valakinek félretéve
.
-
Kelvin
őstag
Ezt nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=UkRFYC2lqEs,
Annyi hogy én finomlisztet használtam, egy csapott kanál búzasikért meg 1 csapott kanál burgonyapelyhet adtam hozzá. 1el többször hajtogattam ,meg cserépedényben sütöttem.DeFranco: Ne haragudj de jó nagy hülyeségeket írsz (nem személyeskedés), egy átlagos konyhában készült a kenyér, ez volt a negyedik darab, ugyanis a mostani karantén/otthonülős helyzet megkívánta. Szóval minden tapasztalat nélkül, a szombatodból rászánva egy kis időt (kovászt leszámítva) egy hétre megsütöd a kenyeret. Igaz nem 3 perc, mint a gépbe ahogy írtad. De nem is pápai áldás meg az életedet körészervezve készült.
-
Van ilyen sütő most vajon?
-
Reaper
őstag
Nagyon jó sütő, tavaly óta használjuk, a legegyszerűbb, amikor még lehetett kapni, az aldis előre kevert kenyér liszttel volt, de az asszony azóta elég jót csinál sima fehér lisztből is. Én pizza tésztát csináltattam a géppel, frankó lett, sokkal jobb, mint a sütő nyitott ajtaján kelesztett, mert nekünk is szar sütőnk van egyelőre.
-
Stanlee
őstag
amugy @Kelvin-nek akartam irni :-)
-
Azt a sok százezer zacsit, ami a boltokban volt, nem én vittem el, én csak 100-at
Valami buzi végű csavarhúzó kellett volna, de amikor azok ott "megszűntek létezni"
, akkor sem akart lejöni az alja, mert úgy volt összepattintva. És tudod milyen az ember, ha eldurran az agya. Akkor is szétszedi, ha megdöglik is :
Teljesen jól néz ki. Mondjuk nekünk is szar a sütőnk itt az albérletben. Az egyik oldalt mindig megégeti sajnos. Ja, a receptet leírhatnád ide nekünk.
Ti melyik márkával csináljátok, és milyen recepttel?
Beszarás, lol
-
Steve_Brown
senior tag
Nekem Silvercrest egerem volt
-
DeFranco
nagyúr
almát hasonlítasz körtéhez.
persze, megfelelő technikával, eszközellátottsággal meg felfordulással meg az életed körészervezve lehet pápai áldással ellátott nemeskovászos kézműves ezocsakrás csiamagos tündenyálas kenyeret is csinálni, de ezekben a kenyérsütőkben az a pláne hogy nagyon egyszerűen lehet a bolti félbarnánál jobb kenyeret csinálni pontosan 3 perces munkainputtal.
mi már 5+ éve sütjük otthon a kenyeret, és nekem is feltűnt, hogy a képen szereplő kenyér puffadtabb, sápadtabb és kicsit kevésbé jó tartású mint a miénk de az irány jó.
mivel se időnk se kedvünk se légkeveréses sütőnk, nekünk ez a megoldás is remekül megfelel, belseje jó állagú, levegős de mégis tartalmas, a héja roppanós, de omlós, és romlani soha nem romlik meg max. megszárad a lenvászon zsákban.
-
Stanlee
őstag
Szia, leirnad kerlek a kenyernek a receptjet, ill. hogy milyen format hasznalsz, az is erdekelne.
Kovaszos kenyeret sutottem mar joparat, igaz en fele buza fele teljes kiorlesu rozsliszt alapu kenyeret sutok, szoval elegge "tomor", de nem tomorebb, mint ami a peksegbol jon.
koszonom.
-
#90088192
törölt tag
Nekem az tetszett, a régit szetverted, szétszerelés helyett, aztán valamiért nem működik sehogy
Értem nem volt szerszám de akkor is ez nagyon nagy
-
"Én is vettem kenyérsütőt kb 2 hónapja. Már nagyon régen szerettem volna, most itt volt az apropó rá."
A tiédnek mi a márkája? Csak kíváncsiságból kérdem...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Azóta meg porélesztőt nem kapok sehol de még simát is csak nagyon ritkán egy keveset."
Én ha jól emlékszem, február első felében mentem el bevásárolni a tecsoba. Vettem 60 kg lisztet, meg vagy 80-100 csomag élesztőt, még kb. 2-3 hónapot nem kell kenyeret vegyek a boltban. Egyrészt nem szeretek sorba állni, másrészt bőven elég nekem heti egyszer az anyósnak bevásárolni most. Azóta én sem találok, de vadászok rá ettől függetlenül.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HOGYAN KÉSZÍTS KENYERET, HA NEM KAPSZ SEHOL ÉLESZTŐT? TÖBB KLASSZ MEGOLDÁS IS LÉTEZIK!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
" Az enyémhez adott receptkönyv elég sós kenyeret csinál, ha meg kihagyok belőle, nem kel meg rendesen. Ehelyett használod az ételízesítőt (vegetát)?"
Hát, nem vagyok benne biztos, hogy a só miatt nem kel meg neked rendesen. Sztem inkább kevés az élesztő benne, nem? Amúgy most megnéztem a régi tescos füzetet és a mostani lidlis füzetet is, eszem ágában sem lenne a kis kenyérhez 1 TK, a nagy kenyérhez 2 TK sót adni. Az úgy sztem sok. Viszont a lidlis vegetából a 2 TK megy bele, és nem sós, hanem nagyon kellemes íze van. És amíg nem vegetát használtam, addig is csak szemre sóztam, egy kicsit csak. A többi "alkatrész" előírt mértékét tartom.
-
Én is vettem kenyérsütőt kb 2 hónapja. Már nagyon régen szerettem volna, most itt volt az apropó rá.
Azóta meg porélesztőt nem kapok sehol de még simát is csak nagyon ritkán egy keveset. Úgyhogy alig 10-szer használtuk talán. Az enyémhez adott receptkönyv elég sós kenyeret csinál, ha meg kihagyok belőle, nem kel meg rendesen. Ehelyett használod az ételízesítőt (vegetát)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest