Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#258197) Tin válasza dom1n0 (#258193) üzenetére


Tin
veterán

Nem a taktika részéről beszélek, hanem a matekról. Van egy mezőny egy 22.4 km-es időfutamon, ahol az "első 10" ilyen pár mp különbséggel megy be, a második rájuk ver vagy egy percet, az első meg még kettőt. De úgy, hogy az előtte való 2600 km-en 5 percet adott a "mezőnynek". Utána pedig 22 km-en még 3-at. Magyarázat erre, hogy atomfriss, csak ha 2600 km alatt atomfriss marad, újra felmerül, hogyan.

Egy olyan sportban, ami többször csúfosan megbukott már a dopping miatt. Szerinted ha ezek után valószínűbbnek tartom, amit írtam, mint azt, hogy ő ennyire szuperül "kipihent", azért kérlek ne haragudj rám, hiszen a többség véleménye úgyis üti az enyémet, és a nap végén úgyis én leszek a hülye, de ezzel megbékéltem. Ezért mondtam, hogy inkább visszavonom, mert távol álljon tőlem, hogy bántani akarjam ezt a sportot, vagy akármilyen sportot.

Domino: nem, végig a falat néztem, és hülye is vagyok. De céltábla nem akarok lenni ha nem gond, és én ma is tekertem, szóval feszkó sincs bennem. Ja és fel is adták a Karoo-t :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.