Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#152464) trialboj válasza 6030D (#152458) üzenetére


trialboj
őstag

Amit kiemeltél azzal a mondattal én arra céloztam, vagy legalább is szerettem volna, hogy mivel TL rendszerem van, NEM szeretnék belsőt hordani magammal (kisebb túrákra, v ismert ösvényeken), mert bízom annyira a rendszerben hogy ilyesmi ne történjen, a tegnapi hszben pedig le is írtam, hogy teljes mértékben gumi problémának tudom be, első kerék volt, nem fékeztem 10 el gurultam, és úgy hasadt szét.
A szervizes ajánlásra nem emlékszem, debrecent ajánlottad? Az meg hogy a te gépeddel sosincs gond nem nagy újság, havonta hordod RENDES szervizbe, ahol olyanok dolgoznak akik valószínűleg tanulták a szakmát, nem csak felvették őket.

(#152460) jjeahh Neked nem ez a fostaliga gumid van, pontosan nem tudom mit használsz, de az komolyabb bütykökkel rendelkezik, ami lehet jobban össze van rakva, ez meg xc féleség, habár könnyűnek nem volt könnyű, ezért is vettem, mert gondoltam ami ilyen kő nehéz, azon nem megy át szinte semmi.

(#152461) Hasaggymeg Én sem szívesen használom a saját bringámat, a túrákon, de mit lehet tenni :DDD. BTW, nem gondolnám hogy én lennék a hibás, sokkal valószínűbb hogy azért törik le 2x 3 hónap alatt a váltó, és megy tele ággal meg minden szarral a hajtás, mert nincsenek olyan ösvények mint felétek, ami van azt már ismerem, ezért a járatlanabb utakon kalandozom, de tegnap nem ez volt a helyzet, ezért cseszte fel az agyam.

(#152462) Toobee Neked csak úgy csupaszon van felfogva? Ez telemegy porral, és sárral, majd kidörzsöli, és mikor 3 hónap múlva kellene, akkor már eleve lyukas lesz... v tévedek?

Még egyszer leírom a Tubeless rendszer jó dolog, biztos van létjogosultsága, nyugodtabb vagy mikor gizgazos részen jársz, mivel ennyi pénzt beleöltem az átalakításba továbbra is az marad, de majd csak jövőre, mikor eljutok egy olyan szervizbe ahol képesek megcsinálni úgy ahogy kell. Most viszont felkerül a jóféle x-king ami már annyira öreg hogy azóta már nem is gyártják ezen a néven :C és berakok egy belsőt a táskámba, mert nem tesztelném tovább a mavic képességeit :P

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.