Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#151885) trialboj válasza Runner_fxr (#151686) üzenetére


trialboj
őstag

A célom az hogy az összes olyan problémát megemlítsem, ami engem visszatart ettől az emontis világtól, ezeket a kételyeket te eloszlatod és én örömmel vágok majd neki ... ez lett volna a cél, de ezzel a megdöglik az akku ha nem használod dologgal lábon lőttél elég keményen.
Eleve azért gondolkodom ebikeban, mert már nincs elegendő időm tekerni, ami azt jelenti hogy jövő szezon közepére teljesen papírkutya leszek, lehet már egy jóféle 50km-es karika sem fog menni.

Ezt a problémámat egy ebike megoldaná, de ha emellé az is jár, hogy stresszelhetek amiatt mert az akksi jobban öregszik ha nincs időm rendszeresen tekerni, akkor nem leszek teljesen boldog.
Még utána fogok nézni, nagyon remélem hogy csak félrefordítottál valamit, v ez csak a régi modellekre igaz, v nem tudom, de rettentő rosszul hangzik, hogy a bringa egyik legdrágább eleme, ami amúgy is előbb utóbb cserés lesz, még úgy is "kopik" hogy ha nincs időd meghajtani minden héten.
És azért valljuk be, mikor jön a tél, és 4 től sötét van v csak kva hideg, akkor elég ritkán van lehetőség tekerni vele, tehát kb 3-4 hónapot nagyon keveset van/lesz használva.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.