Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34456) beleszólok válasza #48525824 (#34455) üzenetére


beleszólok
senior tag

Hát nem.
Elsősorban azért nem, mert nem várták meg a rendőrségi vizsgálat lezárását, csak egyszerűen elvették a munkáját. Eddig teljesen objektív nem. E-mailben rákérdeztem, hogy mi van, mire közölték, hogy az a sofőr már nem sofőr és a továbbiakban nem foglalkoznak a témával, hagyjam őket békén - mivel a vizsgálat akkor még biztosan nem zárult le, szerintem egy aljas propaganda húzás volt, ami még akkor is méltánytalan volt a sofőrrel szemben, ha valóban hibázott. Arról nem beszélve, hogy az egyik posztban egy anonim firkász szándékossággal vádolta a sofőrt és egyértelműen hazugságokat írt és eredetileg ezt tettem szóvá a bkk-nál.

Aztán... tegnap valaki berakott ide egy videót, ami egy DH-s sisakkamerájával készült. Amikor egy rövid ideig tolja a bringát, akkor látszik igazán, mennyire torzít az a kamera. Pusztán a kamera alapján nem lenne szabad ráfogni, hogy a busz túl közel ment, ugyanis a torzítása miatt nem lehet pontosan megmondani. Ugye többször felmerült, hogy a kamerák szerint többször túl közel ment a busz a biciklisekhez (volt még egy a hátsó kamera felvételén)
Továbbá... ha el is tekintünk a kerékpáros korábban említett, igencsak hülye húzásaitól, pár nappal az indexes cikk után kimentem ahhoz a kereszteződéshez. Abban a helyzetben, ott tuti, hogy nem kezdtem volna versenyezni a busszal, akár elsőbbségem van, akár nincs. Neki eszébe sem jutott fékezni. Engem továbbra is érdekelne a rendőrségi vizsgálat eredménye, addig nem ítélném el a sofőrt.

[ Szerkesztve ]

Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.