Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz Fall-N #239303 üzenetére

“Az a baj a komplett bringával, hogy sok mindent alapból cserélni kéne (nyereg, kormány és stucni?, markolatok, váltó?, villa? stb.)”

Miért kéne? Miért nem veszed rögtön azzal a felszereltséggel, amilyet akarsz? Én megvettem az országútit, egy darab alkatrészt nem cseréltem rajta. Nemis éri meg szerintem, alkatrészenként konkrétan drágábban fog kijönni, mintha egyben veszem. És akkor még szereljek/szereltessek is?

A kerékszett ezen is cserélhető lenne, de ahogy néztem, egy olyan kerékszett, ami tényleg előrelépés lenne, a bringa árának a fele. Sort/váltást is cserélhetnék rajta, de akkor vehettem volna mindjárt 105 helyett ultegrával, 500 eur lett volna a felár, még 500 az alakteomos váltás, ennél kb többe fájna, ha mindent lecserélnék, és akkor még a munka(díj) nincs is beleszámolva. Ha ezeket mind megjátszanám,a kkor elköltöttem a bringa árát meg egyszer, egyben meg ezekkel az upgrade-ekkel olcsóbban vehettem volna egy jobb modellt.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés