Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#226583) FeRRaR1 válasza Gaben92 (#226573) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Nem vagyok benne egy FB csoportban sem :N
Hazudok, a Nürburgring Life-ban igen.

Én is lexi vonalon akartam maradni, de kipróbáltam 3-at és mindegyikbe elérte a fejem a tetőt. Nem viccelek, a legkisebb lexi CT-ben elfértem, a legnagyobb RX-ben nem. Itt megtekinthető a kifakadásom.

Szerintem ha jót akarsz felejtsd el a csillagos giccstengert. Ez már sajnos nem az a mercedes. Illetve elektromosat csak akkor vegyél ha passzol az életviteledhez. Nekem volt Zoe long range 2017-ben, 400km hatótávval vettem, utána újra mérték WLTP ciklussal, és átírták 300-ra a hatótávot, ami télen nem volt 150km se. Autópályán 1,5x szorzóval fogyaszt, illetve télen 30-50%-ot simán csökken az akku kapacitása. Így eshetett meg hogy megvesz az ember a szalonba egy 400km-es autót, de télen jó ha a 120 megvan, mert 0-ra nem mehetsz ugye. Nem azt mondom hogy nincs olyan ember akinek ezek megfelelnek így, inkább azt hogy jól járj utána hogy NEKED jó lesz e. Szvsz se a töltési infrastruktúra, se az akksi technológia nincs még ott hogy nekem jó legyen, és ne zavarjon. (Mellesleg CT lett a Zoe után, de előtte XC90 V8-volt hogy mindig meglegyen az éles váltás :DDD ) Arról hogy ha messzebbre mész, nem működik a töltő, külön mappa volt a telón a 8 féle töltő appnak + térképnek, foglalt a töltő, nem tölt valamiért a töltő, nem adja ki a kábeledet a töltő, random leállítja a töltést és még sorolhatnám. Töltő oszlopoknál mindig meséltük egymásnak a többi e autóssal ki mekkorát szopott már vele :DDD :N Fejlődik, de azt mondtam akkor még legalább 10 év hogy újra e rettenetet vegyek. Most is azt mondom hogy talán majd 2025 körül.

Kicsit most szüneteltetem ezt a kerék témát. Használom, élvezem, nem találtam olyat ami tetszik is, nem horror az ára, és jó is. Szerintem ebből fűzés lesz. Majd egyszer. És akkor akár Mavic is lehet választott DT Swiss aggyal :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.