Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#226951) Napfénysüti válasza bardi (#226933) üzenetére

Hehe, tök ugyanilyen VTi-m volt. :K

Més que un club!

(#226952) 6030D válasza jjeahh (#226923) üzenetére


6030D
Ármester

Ha a többi gumijuknak is osztható 70/75-tel a tpi-je, akkor több rétegben rakják ugyanazt, mint a Conti (3/180 és 4/240 tpi).

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#226953) bardi válasza krono. (#226934) üzenetére


bardi
aktív tag

Köszi a tippet, még nem néztem utána, hogy mit vegyek majd rá. Elsőnek téli kell majd...
A Clio RS is jó lehet, de abból nem voltak nagyon eladóak. A vti egyáltalán nem dobálta a seggét gázelvételre, hajtűkanyarban ha vizes volt az aszfalt, kézifékkel fordultam :D
A TypeR-en meg annyira fos a gumi esőben, amivel vettem, hogy néhol kényszerből húztam a kézit, hiába mentem lassan. Majd ha minden meg lesz rajta csinálva, meg lesz rendes gumi, remélem 1-2 pályanapra el tudok menni vele.

Napfénysüti: Melóban néha sokat mentem aktuális suzukikkal, egy megváltás beülni a vti-be utána :) A rádión és klímán kívül minden jobb benne, ülések, kárpit, futómű, motor váltóról nem is beszélve.

'92 Honda VFR 750

(#226954) FeRRaR1 válasza krono. (#226934) üzenetére


FeRRaR1
őstag

PS4 és PS4 S nagyon nem egy kategória. Csak az S a sportos, tudom mert előtte a sima PS4 volt. 1 kör alatt úgy eltudtad fűteni hogy a Nurburgringen a felétől korcsolyáztál. Esőben az is nagyon jó volt, de a 4S még ott is ráver picit. Viszont szárazon ég és föld. Ugye a 4S az a Pilot Super Sport utódja, nagyon érződik is. A sima 4 meg a PS3 utódja, csak névügyileg összevonták a kettőt. Asszonynak felraknám a PS5-öt, magamnak soha mert nem arra való amire én használom. Arra az S sokkal jobb. 4 kör alatt (1 + 3 utána nyomás állítással mert felmegy nagyon) nem tudtam elfűteni, pedig gyorsabban mentem mint a sima 4-el. Azért csak 4 kör mert ennyit bír az S80 V8 75 literes tankja ha mész rendesen :DDD

[link] Ez volt az első vizes köröm egyedül. itt még a PS4 és csak félig volt kész az alkatrész csere + beállítás. Előtte egy instruktor megmutatta a vizes íveket. Mikor szimulátorral készültem csak szárazon gyakoroltam, szóval azért volt bennem félsz. Elsőre egyedül nagyon büszke voltam magamra :DDD

Pár dolgot kiemelek. 3:35-nél a Yaris akit megelőzök az helyi srác, kicsövezett, kikönnyített, teljesen kibelezett, coilover meg amit akarsz... szárazon úgy megy mint az állat, én mint nem ott lakó, nem éves bérlettel 3000 kört évente levezető nem tudnám szárazon elkapni. Olyan rövidet fékez, és akkora tempót visz át kanyaron hogy az eszméletlen.

4:05 végig darál az ABS, ez egyébként több kanyarnál így volt.

9:25 a Porsche Cayman GTS-t az Apex tulaja, Robert vezette, beszéltünk is utána. (meg azóta többször)

Szóval félkész kocsi, második vizes kör, első egyedül, eszméletlen érzés volt. Azóta többet tud a gép és én is de lusta voltam lementeni a dashcam videót vagy foglalkozni vele, idén áprilisban voltam de csak élveztem, a pillanatnak éltem pedig a leggyorsabb köreimet mentem.

Illetve gumi témához annyit hogy soha nem fogok mást venni csak Michelin Pilot Sport vagy Pilot Sport S. Annyira jó és kiegyensúlyozott gumik, nem véletlenül jön ezekkel gyárilag sok erős autó, és nem véletlenül használja a helyiek nagy része is ezeket a ringen. Apexes BMW M3 és GT2 RS MR-en is ez volt mikor taxiztak minket, PS4 S. Én többet nem szerencsejátékozok Falken mert Conti gyárba készül, meg Conti mert már jobb ám meg nem kopik el egy szezon alatt... De elkopik, és jobb de nem jobb mint a PS4 S. Meg a többi amit próbáltunk ismeretségi körben akik járunk le meg szeretünk tempósan menni. Mind a 3-an arra jutottunk hogy csak a Michelin. Az kopik a legkevésbé, az a legjobb a vizen, azzal érződik a legjobbnak a kocsi és nincs gyenge pontja.

Utóirat, menjünk át az autós offtopicba mielőtt elhajtanak minket innét :DDD

[ Szerkesztve ]

(#226955) Dark Archon válasza krono. (#226944) üzenetére


Dark Archon
addikt

Tudom, hogy nem szó szerint kell érteni, csak szerencsétlen az elnevezés. Afféle terep országúti gép vagy mi. Én a crossommal megyek mindenfelé, s így is érzem a csuklómat, egy teló nélküli géppel valószínűleg meg is halnék :)

coccolino: 42-es azért szerintem még okés, főleg, ha nem mész nagyon terepre. Akkor meg már az a 2 mm onnan mit számít a 40-eshez :DDD

Fall-N: igen, ha igaz lenne, hogy széles gumival nehezebb tekerni, egy fatbike-kal meg sem lehetne mozdulni. Azt kipróbálnám egyszer. Itt szoktam látni errefelé egyet, olyan lazán suhan át a homokon, hogy öröm nézni.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#226956) FeniX-


FeniX-
aktív tag

Sziasztok,
egy picit ilyen DIY kérdéssel fordulok hozzátok.
Egy "28-as trekking bicajomban egy suntour m3010-es egyszerű teleszkóp van. Ezeken a keménység állító szerintem csak dísz, érdemi hatást nem értem el vele sohasem.
Egy ideje a kormányomon módosítottam, így némileg kiegyenesedettebb testtartásban ülök a bringán. Így viszont a teleszkóp egyáltalán nem rugózik az úthibákon, csak mikor kiállok a nyeregben és ránehezkedem.
Van valami 'otthoni' módszer arra, hogy puhábbá tegyem a telót?
Köszi!

(#226957) evo87 válasza FeRRaR1 (#226954) üzenetére


evo87
őstag

Nocsak milyen finomságok ki nem derülnek itt a bicaj topikban. :D Én is mindig rágódom rajta, hogy ha egyszer lecserélem a Mazdán a Sportcontact5-öt akkor milyen legyen... részemről a PS4-gyel is megelégednék, több autón próbáltam és bejött... na de sose fog alattam elkopni ez a Conti szett :DDD

iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8

(#226958) Hasaggymeg válasza FeniX- (#226956) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Látszólag ezen nem biztos van állítási lehetőség, így minden amit tehetsz az itt a videóban van...sokat nem veszítesz ha esetleg nem jön össze, 20 rongy egy ilyen teleszkópnak csúfolt valami újan, ugyanakkor azt sem tudom megéri-e vele foglalkozni ennyit, vagy csak simán nyomni kellene valami teflonos olajat, esetleg bejuttatni valami zsírt fent a tetején található dugóknál, aztán csá. :F Látod spéci kulcs kell a dugókhoz, majd valami jóféle zsír bele, na meg ott az a műanyag felül mely amolyan beakadós-pöckös melyet vagy ki tudsz rongálás nélkül venni vagy nem, tehát mindent összevetve nem ér annyit az egész "teló", amennyibe kerül szétszedése... :F
Ha mégis van amolyan rugóelőfeszítő tekerentyű rajta akkor azt értelemszerűen tekerd koppig óramutatóval ellentétes irányba, hátha gyengül valamit. :U

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#226959) Gézengúz válasza Hasaggymeg (#226958) üzenetére


Gézengúz
addikt

Ha történne is valami változás, nem lehet, hogy ha meg jobban rá támaszkodna akkor lesz túl puha?

(#226960) Blackmate


Blackmate
senior tag

Decathlon centíroztatott már valaki? Vajon mennyit kérhetnek egy 27,5-es kerékért?

(#226961) andrisbandi válasza Blackmate (#226960) üzenetére


andrisbandi
őstag

https://www.decathlon.hu/p/kerek-centrirozasa/_/R-p-X5950250

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#226962) Hasaggymeg válasza Gézengúz (#226959) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Ez egy rugós vaczak mely kész csoda ha néhány hónap után még nem kotyog és melynek nincs semmi visszaút csillapítása, csak a súrlódás...az előfeszítés meg egy vicc, alig mozog az a gyakran műanyag kupak melyet tekerve bentebb és kintebb a fém menetben, kicsit összenyomja, illetve kiengedi a rugót. Vagyis ebből puha csakis akkor lesz ha rugót cserél benne, ahogyan az összes rugós telóban, ez tulajdonképp a rugós telók (melyből azért vannak nagyon komolyak is) legnagyobb hátránya is egyben, nevezetesen nem tudod keménységüket súlyodhoz állítani csak ha rugót cserélsz. Azzal, hogy megpucolod és agyonkened legfeljebb kissé könnyebben fog mozogni, de puhább nem lesz csak egy másik, gyengébb rugóval.

#226960
Blackmate...én drágább kereket (30+e/kerék) nem vinnék oda.

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#226963) FeRRaR1


FeRRaR1
őstag

Ugye korábban említettem hogy a Judy túl hangos terepen szerintem. Illetve kolléga jelezte hogy sok telónál kimarad a megfelelő kenés gyárilag.

Szóval jeleztem nekik hogy van egy ilyen gyanúm. Mondták hogy regisztráljam be 5 év garra a TREK-nél, ingyenes. Ezt meg is tettem. Utána mondták hogy tároljam fejtetőn pár napot, ez az első lépés, mert általában valami szivacsot felejtenek el síkosítani.

Itt tartok, mondták ha ez sem segít akkor megpróbálják komoly szétszedés nélkül befújni a szivacsot.

Amennyiben ez sem, akkor elküldik egy teló szervizbe, ahol a súlyomhoz, bicajhoz hangolva és bekenve újra össze rakják vagy cserélik.

evo87

Havernak is megmondtam, nem elkoptatni ha nem 6-7 évesen elöregedés miatt gumit cserélni pénzkidobás, pazarlás. Tessék rendesen gumizni a kanyarokat a sporttársaknak ;]

(#226964) jjeahh válasza FeRRaR1 (#226963) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Amíg mindezt elmagyarázták, én azalatt leszervizeltem volna :DDD

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#226965) FeRRaR1 válasza jjeahh (#226964) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Mondtam hogy nem lehetne e, de előírás hogy melyik boltban van olyan aki hozzá nyúlhat és itt nem volt hivatalosan. Nem hivatalosan volt aki szerelget magának otthon meg másoknak, de a hivatalos 5 év garanciámat nem akarom eljátszani.

Egyébként én is ezt akartam volna, beviszem, amég ott vagyok letudják. Viszont ha ez a hivatalos út akkor egyenlőre ezen maradok. Jobb ha van gar és ők vállalnak mindent, 10-15 percre vannak tőlem nem egy nagy dolog.

Illetve én is meg tudnám csinálni gondolom, bár még pont ilyet nem csináltam, de ha a Volvón a Haldex AWD-t szét tudtam szedni és diagnosztizálni, megszerelni egyedül elsőre akkor ez is menne szerintem :)

[ Szerkesztve ]

(#226966) evo87 válasza FeRRaR1 (#226963) üzenetére


evo87
őstag

Én is pazarlásnak tartom benne hagyni a mintát de na... idén eddig 6 km-t mentem a 8-assal... és ennyi. Mindig tervezem, de most is MX-5 van nálam, és valahogy elmaradozik a saját nyúzása...amit nem bánok olyan szempontból, hogy legalább kivételes állagot őrzök meg.

iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8

(#226967) flash- válasza Pet84 (#226921) üzenetére


flash-
veterán

Pet84 "Hello!
Láncitsztításban tudnátok segíteni?
Adott egy lánctisztító kütyü amihez nem kell leszedni a láncot, egy lánctisztító folyadék, és egy lánckenő olaj. A leírás szerint a lánctisztító kütyüt fel kell tölteni a folyadékkal és úgy átmosni vele a láncot, majd érdemes utána újrakenni. Azt viszont nem írja hogy tisztítás után le kell törölni teljesen a láncról a tisztítófolyadékot, és csak azután megolajozni. Ez nekem nem egyértelmű, kell ilyekor szárazra törlés vagy sem?"

én úgy szoktam hogy lánctisztító kütyüvel beletöltve lánctisztító folyadékot átforgatom 5 percig a hajtókart rajta, aztán kiöntöm a tisztitóból a trutyit,kimosom, feltöltöm folyékony mosószeres vízzel és azzal megint áttekerem 5 percig, aztán slaggal átmosom a bringát (vagy csak a hajtásrészeket ha nem akarok teljes bringa mosást) , esetleg slagozás előtt mosószeres szivaccsal még külön átmosom a láncot,hajtást, és utána leöblítem,gyorsan letörlöm és minél hamarabb teszem is fel az olajat mert képes ám pár óra alatt is leroszsdásodni a lánc(sram pc970 ami már nem alap szint) :Y

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#226968) 6030D válasza FeRRaR1 (#226963) üzenetére


6030D
Ármester

Itt tartok, mondták ha ez sem segít akkor megpróbálják komoly szétszedés nélkül befújni a szivacsot.
Reméljük nem úgy, hogy benyúl a szimmering alá egy kiskéssel, elhúzza azt a wd40 fújókájának, bespriccel, a a szivacs egyik fele kap, a másik nem, és kész. :N

flash-: honnan tudod, hogy a sok mosószeres mosás után a görgők alatt marad-e mosószeres víz? Ezért jó a benzin, csak az meg megeszi a műanyag mosót. Meg nem 5 perc, meg még 10 sikamika, hanem összesen 2. :) [link]

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#226969) Hasaggymeg válasza FeRRaR1 (#226963) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Mi az, hogy hangos a Judy? Ha sziszeg nagyobb visszaút csillapításnál (a teknős felé), vagy kissé "kopog" erős igénybevételnél (gyors, rázós lejtőn), az jellemzője és ha egyéb baja nincs, vagyis szépen mozog, visszaút csillapítása műxik és ki is tudod zárni, nem engedi az olajat, levegőt (na meg nem kotyog) akkor az szerintem rendben van. :F
jjeahh kollégának meg igaza van, a szivacsot nem kenegetni kell szétszedés nélkül ( :F ), hanem benne kell lenni annak az 5ml olaj/láb mennyiségnek a folyamatos kenéshez. :U...az időnként fejreállítás meg egyiknek sem árt, főleg akkor nem ha nincs rendesen igénybe véve, ergo leginkább aszfalton kizárva, vagy alig mozgatva ki az első 3 centit, soha nem kerül olaj a szivacsokra és lassan kiszáradnak.

#2269686030D...+1...mert ilyenkor nyáron 0,5-1 óra alatt csonttá szárad és lehet is kenni, de ha nincs ilyen meleg bizony van, hogy én is órákat szárítom bent, vagy alapos szárazra törlés után is éppen hagyom másnapra a kenést így bizonyosodva meg nem maradt víz sehol. Korábban néha kifújtam kompresszorral ha siettem, de az nincs mindenkinek és hely is kell ahhoz, hogy a dzsuvát szanaszét fújd a láncból.

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#226970) FeRRaR1 válasza 6030D (#226968) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Nem WD40 az biztos, mondta hogy milyen spray de elfelejtettem, meg nyilván nézném és ha kretén megoldás akkor vétóznám.

Hasaggymeg

Csak a sziszegést csinálja ebből. Most fejtetőre raktam, mondjuk ha ezt a 4 nap távollétem előtt mondják az nem ártott volna....

(#226971) 6030D válasza Hasaggymeg (#226969) üzenetére


6030D
Ármester

Nekem ilyen okból jó a sanyarú sorsom, hogy nem tudok itthon bringát mosni. Lemosom apóséknál, a vázat megtörlöm, hazatekerek 1 km-t és itthon kenem. Addigra száraz a lánc és kimozogja a vizet a görgők körül, a lánc meg nem fog elkopni ennyi idő alatt.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#226972) Hasaggymeg válasza 6030D (#226971) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Na de dolgozol rajta, nem?! ;)

#226970
FeRRaR1...
persze jó lett volna, de ha benne van az az 5ml olaj akkor egy óra alatt is odafolyik mind és teljesen megszívhatja magát vele a szivacs. :)

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#226973) 6030D válasza Hasaggymeg (#226972) üzenetére


6030D
Ármester

A legfontosabb a görgős placc, hogy Csokicsibesz elégedett legyen. :D

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#226974) Csokicsibesz válasza 6030D (#226973) üzenetére


Csokicsibesz
tag

Nyár elején elhatároztam, hogy eladom azokat a cuccaimat (teló, fékek, görgő stb.) amik csak porosodnak és veszek a befolyó összegből egy smart görgőt.
Azóta mégcsak fényképet se csináltam a cuccokról...
Nagyon eltökélt vagyok.

(#226975) Dark Archon válasza Blackmate (#226960) üzenetére


Dark Archon
addikt

Én a Liget Bike-ban csináltattam, 28"-as kerék (622), végigfutó 8-asért 2000Ft-t kért a mester. Szinte szégyelltem magam :)

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#226976) jjeahh válasza 6030D (#226973) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Te használod már a tyúkszar tárcsákat? Ha igen, beváltak?

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#226977) Zoliwrc válasza Csokicsibesz (#226974) üzenetére


Zoliwrc
aktív tag

Én jókat kacagtam a napokban a straván hogy volt 1-2 esős nap, és a sok fantáziátlan önjelölt olimpikon görgőre pattant azon ratyi zwiften :DD :DD :DD

(#226978) 6030D válasza jjeahh (#226976) üzenetére


6030D
Ármester

Nem, a bringát se láttam másfél hete :B Igazából ZolkoW bef*satott, hogy tuti az első nagyobb fékezésnél görbül, úgyhogy a Bükkre nem raktam fel... aztán azóta se, most meg már nem is bánom, mert szombaton tuti lesz egy kis dagonya, majd szépen elkopik a jelenlegi. Akkor csere, ééééés.... áprilisban kiderül működik-e. ;]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#226979) flash- válasza 6030D (#226968) üzenetére


flash-
veterán

hát nem tudom,lehet marad valami,szép lett neked, bár nekem is hasonló
te akkor csak sima benzinnel mosod? tankoljak 95ös benzint ilyen célra külön(vagy 100ast, fűnyíróba úgyis azt kell :DDD ) és mossam azzal? és akkor jól értem ebbe a görgős láncmosóba ne önstem bele ? te hogyan csinálod?

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#226980) 6030D válasza Csokicsibesz (#226974) üzenetére


6030D
Ármester

Nekem így van 3x10-es hajtókarom...

flash-: már sehogy, waxolok. Amikor még csináltam, 2-3 használt után elrepedt a műanyag.

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#226981) flash- válasza 6030D (#226980) üzenetére


flash-
veterán

na oké hát kezd érdekelni ez a waxolás, de gondolom az előtt is le kell takarítani a láncot itt a kérdés hogy mennyivel jobban? le kell venni, áztatni,stb,vagy elég ha ilyen "fémtiszta" állapotot elérem? (squirt ugye? az oldaluk annyira nem bonyolítja túl a dolgot de mintha rélmlene hogy baromira le kell hozzá takarítani a láncot :F )
nagyobb távok után a wax hogy viselkedik? hirtelen elkezd csörögni mint a teflon, vagy szép csendben dolgozik 200-300km után is?

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#226982) Z_A_P


Z_A_P
addikt

Sziasztok,
nem bicaj, de hasonló.
Vettünk egy gyerek rollert (decathlon), minden jó, csak ferdén áll a kormány :D
Állithato magasságú, de magát a kormány rudat (fekete) nem lehet elforgatni önmagűban, mert 2 fokozatban állitható magasságú, és a kis bütyök beakad a lukba. Ha elforgatnánk csak a fekete rudat, akkor már nem akadna be a lukba.
Tehát az egész kormány lila csövet (amiben fut a fekete kormány rúd) kéne elforgatni.
Van rajta jópar csavar, stb.
Kérdésem, fotók alapján, lehetséges-e, illetve melyiket kéne lazitani hozzá?
:R :R

[ferde]
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]

[ Szerkesztve ]

OK

(#226983) ZolkoW válasza 6030D (#226978) üzenetére


ZolkoW
őstag

én nem hiszem, hogy elgörbül, csak tartok tőle, hogy majd nem nagyon fog, a kevés felület miatt :)
És én a következőt tervezem:
-szerdáig (ez ma van) leesik az összes csapadég 98%-a
-szombatra felszárad
-örülés
-ennek ellenére a játszós autóval megyek, mert azon van tetőcsomagtartó, és ahhoz van lapos kulcsom, ami könnyedén odaszigszalagozható a vázra :))

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#226984) ZolkoW válasza flash- (#226979) üzenetére


ZolkoW
őstag

benzin = itt az, amit megveszel mondjuk barkácsboltban literesben. lehet hogy gyógyszertárban is van, de gondolom még drágább.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#226985) ZolkoW válasza Z_A_P (#226982) üzenetére


ZolkoW
őstag

az én tippem az alsó dupla imbuszos cucc meglazítása, de nem látom át, itt mi mit fog, nem szedtem még szét ilyet.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#226986) Zanik válasza andrisbandi (#226948) üzenetére


Zanik
addikt

Jó kis cro-mo vázas gépek ezek, egy egyenes kormánnyal kb. vintage montik lehetnének.

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#226987) Dark Archon válasza flash- (#226981) üzenetére


Dark Archon
addikt

ITT egy jó lánctisztítási videó, amit szoktak linkelni. Benzin, zsíroldó, majd denaturált szesz a sorrend.

Én brigeciolt és zsíroldót (Motorex) használtam, nekem bevált. Most esedékes nekem is, mert új láncot vettem, és azt is ajánlott letakarítani.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#226988) 6030D válasza ZolkoW (#226983) üzenetére


6030D
Ármester

-szombatra felszárad: ez meg reméljük a 3 nap múlva következő szombat, nem 1 héttel később. :U

Játszós autó... RS, V8? :C

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#226989) Z_A_P válasza ZolkoW (#226985) üzenetére


Z_A_P
addikt

Köszi, nekem is az az első tippem :R

OK

(#226990) ZolkoW válasza 6030D (#226988) üzenetére


ZolkoW
őstag

tudod, a sportkombi

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#226991) ivana válasza flash- (#226979) üzenetére


ivana
Ármester

A 95-östől tiszta sárga üledék lesz, vagy lakkbenzin vagy petróleum kell neked.

(#226992) Hasaggymeg válasza 6030D (#226978) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Szegény emberünknek ott reszket a keze az order gomb fölött, te meg ülsz a tárcsádon! ;] ...amúgy mi lesz szombaton? :B

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#226993) lsebestyen válasza Dark Archon (#226975) üzenetére


lsebestyen
addikt

Már mondtam neki, h emeljen árakat. :))

(#226994) Dark Archon válasza lsebestyen (#226993) üzenetére


Dark Archon
addikt

Simán megtehetné, mert megbízható és jól dolgozik, már amennyire egy kerékből meg tudom állapítani. De hozzá fogom vinni szeptemberben éves karbantartásra is a gépet.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#226995) 6030D válasza Hasaggymeg (#226992) üzenetére


6030D
Ármester

[link]
Itt tudsz nevezni ;) [link]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#226996) Hasaggymeg válasza Zoliwrc (#226977) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Te sem leszel a Zwift reklámarca. ;]

#226995
6030D...drága. :DDD...jól látom, hogy Diósjenő-Hadi út-Királyrét-onnan ahogy együtt mentünk NHH, majd Csovi és onnan le vissza Diósjenőre?

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#226997) Nutra válasza Ringman (#226928) üzenetére


Nutra
tag

Ringman g-one allround sárban korcsolya
Vizes aszfalton milyen? :F
Pár hete tettem fel, trekking 99% aszfaltra, szárazon nekem bejött.

(#226998) Zoliwrc válasza Hasaggymeg (#226996) üzenetére


Zoliwrc
aktív tag

Elsők között csatlakoztam a straván az Anti zwift klubba :D

Tekerni úgy hogy nem mész sehova, áhhh. Jó idők vannak már télen is

(#226999) 6030D válasza Hasaggymeg (#226996) üzenetére


6030D
Ármester

Igen, csak a Csóvi - Djenő az a zöld flow trail :)) , ahol most nem mentünk.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#227000) Csokicsibesz válasza 6030D (#226999) üzenetére


Csokicsibesz
tag

Arra azért kíváncsi leszek, hogy a NHH-ról lefele vezető rész szed-e majd áldozatokat, mert azért az elég meredek rész.

@Hasaggymegy: Aki Volvókat nézeget, annak 8 ezer jó magyar forint, nem tétel!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.