Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz StLui #113191 üzenetére
Érdemes egyből darabjaira szétszedni. Főleg egy tesztbringát. Ahogy Runner_fxr, arra nem vigyáznak az emberek, én se úgy használnám, ahogy a sajátom.
Én most hétvégén szedtem szét a Radonom a forgáspontjait (400 km után), mert valahol recsegett, meg nem egészen úgy mozgott, ahogy elvártam. A rugóstagnál ugye nincs csapágy, az átmenő csavaron fordul el a rugóstag, az teljesen száraz volt. A láncvillánál levő csapágy úgy van megoldva, hogy kettő kicsi van egymás mellett oldalanként. Mindkét szélső darált kicsit, zsír nem volt bennük semmi. A többi csapággyal nem volt gond. Kipucoltam mindet, újrakentem, a recsegés megszűnt, és egész máshogy mozog a hátulja, kb úgy, ahogy az elején elvártam volna.
Telót is érdemes szétszedni egyből (egy új biciklinél is), nemhogy egy tesztbringánál. Nagyon sokszor kevés az olaj a csillapításban, nem szórakoznak vele, hogy belőjék a pontos mennyiséget, inkább kevesebbet raknak bele, attól baja nem lesz, csak nem zár le olyan jól.
Szóval vagy megcsinálod magadnak a teljes szervizt, vagy elviszed valakihez, akiben teljes mértékben megbízol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest